Лекарства Против Корона Вирус Ваксина Ваксини Против Корона Вирус Как се лекува Корона Вирус Лекарство срещу Ковид 19 Кои са Лекарствата Срещу Корона Вирус
Право на Справедлив Процес Случайно Разпределение на Делата Противоречива съдебна практика Основни Човешки Права и Свободи Преврат Всичко за Унищожаването на Държавно-Организирания Бандитизъм Публични Екзекуции на Правото Отмяна на Влязло в Сила Решение К Бойко Борисов е Измамен Изигран от Върховния Касационен съд на Лозан Панов Съдебно дело на Бойко Борисов с Елена Йончева Волен Сидеров Димитър Чукалов Право на Справедлив Процес Смяна на системата

Лекарство Против Корона Вирус Ваксина Против Корона Вирус Как се лекува Корона Вирус

Луна – нотабилка , естествената лидерка, Президентката на Народа .  

От Българските Гении за Народите в Света !

 
Право на Справедлив Процес Случайно Разпределение на Делата Противоречива съдебна практика Основни Човешки Права и Свободи Преврат Всичко за Унищожаването на Държавно-Организирания Бандитизъм Публични Екзекуции на Правото Отмяна на Влязло в Сила Решение К Бойко Борисов е Измамен Изигран от Върховния Касационен съд на Лозан Панов Съдебно дело на Бойко Борисов с Елена Йончева Волен Сидеров Димитър Чукалов Право на Справедлив Процес Смяна на системата
 

Луна - Президент

 
       
    Луна Йорданова    
 

Повече за Луна - тук

 

Съдържание на страницата :

а ) Обръщението ми към българския народ  по повод повторната кражба на принадлежащата му президентска власт от страна на комуниста Румен Радев ;

б) Искането ми до Народното събрание да предложи на Конституционния съд да касира избора на комуниста Румен Радев .

ЧАСТ ПЪРВА

Мили мои,  братя и сестри !

І . По повод така нареченото встъпване на другаря комунист Румен Радев за втори пореден път , уж като президент на България, заявявам следното :

1 .  Пълна , перфидна первезия , нагли гаври и издевателства с българския народ е този комунист да се кълне,  че ще спазва Конституцията и законите, които той с изключителна мерзост и наглост, брутално и нагло многократно погази, еманация на които му издевателства бе назначаването от него на чуждия, канадски гражданин Кирил Истината (Петков) за министър в първото служебно правителство през 2021 г. .

2 . Така комунистическите клетви и заклинания на другаря Румен Радев , са като клетвите на кръвожаден вълк, че ще пази и опази агнето .

3 . Вместо да се кълне пред Народното събрание, то комунистът Румен Радев трябва да бъде подложен от същото на процедура по импийчмънт - за отсраняването му от длъжност  и за предаването му на съд за извършеното от него - предно споменато брутално, с изключителен цинизъм, мерзост и  комунистически бандитизъм - погазване на Конституцията .

ІІ . Другарят комунист Румен Радев не е президент на българския народ , а е Главатар на българските комунисти , сатанисти и анти-христи  - на БКП -1 (БСП) ,  БКП-2 (ГЕРБ) , БКП-3  (ДПС), БКП-4 (Дайте ни да крадем България) , БКП-5 (АБВ) , БКП-6 ( Продължаваме Простащината) ,  БКП-7 (ИНТ- Измамници Търсят Наивници) , и това е така, защото :

В Родината ни  - Майка България не бяха проведени избори за Президент на Българския Народ, а вътрешно-комунистически, вътрешно-сатанистически и вътрешно-анти-христки измами, машинации и шарлатании за  назначаването на ФЮРЕР НА ЧЕРВЕНО-КАФЯВАТА БАНДА .

1 . От общо 8 400 000 (осем милиона и четиристотин хиляди) български граждани с избирателни права,  от които 6 600 000 живеещи в Родината ни и 1 800 000 прокудени от червената банда - немили, клети, недраги по таз тежка чужбина, участие в тези вътрешно-комунистически, вътрешно-сатанистически и вътрешно-анти-христки шарлатании  са взели само 2 395 439 (два милиона триста деветдесет и пет хиляди четиристотин тридесет и девет,  от които за комуниста Румен Радев са били отбелязани – 1 622 000 машинно-създадени гласове , а за Атанас  Герджиков -  773 439 , което означава, че избирателната активност е само 28, 5 % (двадесет и осем и половина процента) – НОВ ПОЗОРЕН СВЕТОВЕН РЕКОРД, поставен от червената банда и НОВ Световен рекорд на Великия Български Народ , който така каза ясно и категорично :

ВЪН, бясно , просто , кръвожадно, крадливо червено куче, върви на майната си, при баща ти – Сатаната !

- КОЙ СИ ТИ БЕ, ЧЕРВЕН ПРОШЛЯК ? Кой представляваш ? Червената банда, но не и българския народ !

2 . Другарите комунисти не могат да живеят без лъжа, тя е тяхната майка, измамата е баща им.

3 . Лъжат и за избирателната активност с брутални манипулации, търсейки начини да я представят  за по-висока, отколкото е .

4 .  КАК ПРАВЯТ И ТАЗИ ИЗМАМА ? АМИ ТАКА :

- общият брой на гласувалите български граждани от страната и чужбина го отнасят (делят) само към броя на живущите в България граждани с право на глас .

Така взимат по-голямото общо число на всички гласуващи от страната и чужбина и го отнасят (делят) не към по-голямото общо число на всички с право на глас в страната и чужбина, а  към едно по-малко число , което е броят на хората с право на глас САМО от живеещите в страната ни .

5.  Така, че горните изчисления са вярните , доказващи, че избирателната активност е само 28, 5 % , а не 36 % както ни лъжат .

6 .  Така, както според тяхните си данни, като за комунистическия ФЮРЕР Румен Радев в страната и чужбина са гласували 1 537 347 + 84 653 = 1 622 000 (един милион шестотин двадесет и две хиляди) червени крадци, то това представлява само 19 % от общия брой на българите от страната и чужбина с право на глас . 

7. Та той - неговият прадядо, чудовището Адолф  Хитлер е откраднал властта на  германския народ с два пъти по-голям резултат от нашия ФЮРЕР !

- НА КОЙ СИ ПРЕЗИДЕНТ ТИ , БЕ , ХВЪРЧИЛО, С ТЕЗИ ТВОИ 19 %  ?  На червената банда, или на българския народ ?

8. Така за трети пореден път в рамките на по-малко от една година ( 2021 г.)  Великият Български Народ отхвърли и денонсира Комунистическата Конституция, като категорически НЕ приема натресения ни с нея измамнически комунистически ТЕРОРИСТИЧЕН ред .

9. Ако го приемаше, щеше да играе по правилата й, но след като отказва да прави това, значи отказва да предоставя по нейните правила своята си част от народната си власт на  червените изверги .

10.  Тоест – българският народ РЕАЛНО на три пъти денонсира Комунистическата Констутиция и натрапваните ни по нейния ред диктатори, сатрапи, бандити и червен терор .

11. Сега разбрахте най-добре как е устроена тази бандитска система – по начин , по който ВЕЧНО да осигурява терора на едно нищожно червено комунистическо малцинство над 90 % от много-страдалния български народ .

12.  Това НЕ е власт от името на народа .

13 . Това НЕ е власт дадена от народа !

14.  ТОВА Е ВЛАСТ НАД НАРОДА !

15. ТОВА Е ВЛАСТТА НА ЧЕРВЕНАТА БАНДА НАД НАРОДА !

16 . Това е съвременното определение за терористическата държава

17.  ТОВА Е ТЕРОРА !

Власт - НЕдадена от народа, власт съществуваща независимо от народа и НАД народа  - народ и да няма, ЧЕРВЕНАТА БАНДА У НАС И В ЧУЖБИНА СИ СЪЩЕСТВУВА и си назначава фюрери, които заробват народите по света, впивайки вампирските си зъби в народната плът  и лочат, лочат, лочат, докато народите или загинат, или намерят сили, смелост и храброст да забият Слънчевото копие в сърцето на червения вампир . 

18. Дълг и чест на всеки храбър български гражданин е да ликвидира по непротиворечащ на Международното право ред – тази ТЕРОРИСТИЧЕСКА комунистическа държава, създадена преди 77 години на щиковете на Червената Съветска Орда , да озапти създателите, главатарите й и техните съучастници и да ги мушне в зандана за най-тежкото престъпление - КРАЖБАТА НА ВЛАСТТА НА НАРОДА , КРАЖБАТА НА СВОБОДАТА МУ, чрез юридически комунистически тарикатлъци, машинации, измами, манипулации, шантажи, диверсии и саботажи, извършени от Враговете на Народа, Враговете на България, Враговете на Морала,  Враговете на Закона .

20.  Да теглим шута на тази терористическа система и на систематизаторите й, да си върнем Свободата, Щастието, Любовта и Радостта !

ЧАСТ  ВТОРА

До НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ

пл .”Народно събрание“ № 2, общ. Столична,

обл. София-град,

ИСКАНЕ ЗА НАПРАВАТА И ВНАСЯНЕ НА ПРЕДЛОЖЕНИЕ-ИСКАНЕ ДО КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД ЗА КАСИРАНЕ НА ИЗБОРА НА РУМЕН ГЕОРГИЕВ РАДЕВ И ИЛИЯНА МАЛИНОВА ЙОТОВА - СЪОТВЕТНО ЗА ПРЕЗИДЕНТ И ВИЦЕ-ПРЕЗИДЕНТ, ОБЯВЕНИ ОТ ЦЕНТРАЛНАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯ ЗА ИЗБРАНИ ЗА ТАКИВА СЛЕД МНИМО ПРОВЕДЕНИТЕ НА 14 и 21 НОЕМВРИ 2021 г. ИЗБОРИ

ОТ

ЛУНА ЙОРДАНОВА ЙОРДАНОВА

в качеството ми на участничка в преднопосочените избори като кандидат за президент

РАЗЯСНЕНИЕ ЗА СРОКА ЗА КАСИРАНЕ НА ИЗБОРА

Много от вас, които се промъкнахте като никому неизвестни мишки и мишоци  в този нелигитимен орган, публично се подиграваха с мен, ама се оказа, че не аз, а те са с глави кухи, очи сляпи, джобове пълни, търбуси тлъсти, дипломи фалшификатни, кльопачи и лапачки на копанята,  извън нея за нищо не стават, та смаяна от тяхната върла некомптентост (не знаех, че да си в час с една криминална Конституция от 10 страници,, формат А4, трябва да я учиш по двайсетина години, да станеш доцент, професор и пак да бръщолевиш простотии) им давам тук следните разяснения, за да предотвратя още сега ново ръмжене и вълчи вой от тяхна страна, като гладни партизанки пред празна мандра .

Според неясната им за тях и неспазваната от самите тях собствена комунистическа Конституция, предложение-искане до Конституционния съд от стадо - така наречени народни представители може да се направи в едно- месечен срок – ( чл.93, ал. 6 ) след изборите . 

Така: изборите приключват с обявяне на крайния изборен резултат, (иначе какво ще касираш, като не знаеш кой е избран), който беше обявен на 23 .11. 2021 г. с решение на ЦИК .  От таза дата тече този срок, който може да тече за тези, за които може да тече .

Ама за вас – стадото народни представители – една пета част от цялата депутатска орда (по чл. 150, ал. 1, предл. първо), то този срок, в който трябва да поискате от КС да касира избора на узурпатора, започва да тече от датата на свикването ви - 03.12.2021 г. , както овчарят свиква стадото си, като стаден орган - народно събрание от самия узурпатор, щото нали узурпаторът Румен Радев може да свика това стадо и след два-три месеца и така ще излезе, че това стадо от една пета част от цялата депутатска орда (по чл. 150, ал. 1 , предл. първо) е лишено от самия узурпатор, с тези му тарикатлъци, от ПРАВОТО СИ да иска касирането на неговия – на Румен Радев  криминален избор . 

Така, че този едномесечен срок за внасяне на искане в КС за касиране на избора на узурпатора Румен Радев , по отношение на тази една пета част от цялата депутатска орда започва да тече от 03.12 2021 г. и изтича на 03.01.2022 г.  така, че не се мотайте и не се оправдавайте с нищо, ами изпълнете това, което съм поискала от вас,  за не бъдете изправени и вие пред съд само от 12 съдебни заседатели, което ще се случи рано или късно, въпреки вашата ожесточена съпротива – за лишаването ми от ваша страна от правото ми на справедлив процес, в който да мога да защитя правата си, от което мое право бихте ме лишили в случай, че не внесете от ваше име в КС това мое искане.

Част  І

ПЕТИТУМ

Узурпатори и узурпаторки на народната ни законодателна власт, които в цялата си съвкупност, с всички изборни измами, шантажи, саботажи и диверсии, и с брутална, нагла, с изключителен цинизъм и дързост тотална дискриминация на НЕпартийните, НЕкомунистически кандидати като мен НЕ представлявате дори и една трета от български народ,

· настоявам в съответствие с вашите стадни правомощия (като общия ви, стаден имунитет против вкарването ви в затвора) по чл. 150, ал.1, пред. първо от Комунистическата ви Конституция, натресена на българския народ от вашите партизански дедковци, татковци и мамици, които избиха цвета на нацията с помощта на червената орда : 

І. Да се запознаете с настоящето ми искане до вас, след което незабавно, и независимо дали споделяте и одобрявате изложеното от мен в него, да изпълните исканията ми и от следващите точки в петитума,  за да ми гарантирате от ваша страна реализиране на правото на справедлив процес  по чл. 6 от КЗПЧОС, в който да бъде разгледано това мое искане, за да не паднат върху вас яростни обвинения, че именно вие сте ми попречили да получа такъв справедлив процес по чл. 6 от КЗПЧОС , понеже по силата на Комунистическата ви Конституция , аз нямам право – сама и лично, като пряко засегната участничка в изборите за президент да отнеса този спор към независим и безпристрастен съд, създаден в съотвествие с закона, а като някаква недееспособна, второ-качествена гражданка, като каквито вие ни третирате нас - хората, извън съвкупността на червената власт-ползваща орда, съм поставена в унизителното, анти-човешкото, свирепото и жестоко дискриминационно положение да моля някой друг , например вас  - стадо (анти-) народни представители, или Главния Прокурор, или ВКС (пробита и пропита с ченгета ви от ДС комунистическа структура) или ВАС (пробита и пропита с ченгета ви от ДС комунистическа структура) да направи това вместо мен, докато в една демократична държава като САЩ, например, това може да го направи всеки един от участниците в президентската надпре- вара .

Невнасянето на такова искане до Конституционния Съд  ще доведе до моя жалба до ЕСПЧ не за отказ от правосъдие, а изобщо за липса на правосъдие, което ще доведе до бурни негативни реакции в цяла Европа.  

ІІ. Да направите предложение-искане до Конституционния съд за касиране на избора на Румен Георгиев Радев и Илияна Малинова Йотова - съответно за президент и вице-президент, обявени от Централната Избирателна Комисия за избрани за такива след мнимо проведените на 14 и 21 ноември 2021 г. два изборни тура за президент и вице-президент на България , чийто избор аз твърдя, че трябва да бъде касиран, поради :

· противо-конституционността, незаконосъобразността и  недействителността на самите избори и на резултатите от тях, от същите, които пороци  - противо-конституционност, незаконосъобразност и недействителност (нищожност) твърдя, че страдат и двете решения на Централната Избирателна Комисия –  Решение № 957-ПВР от 16 ноември 2021 г.  на  Централната избирателна комисия , с което бяха обявени резултатите от първия тур от изборите за президент и вицепрезидент , проведени на 14 ноември 2021 г., и това  Решение № 1015-ПВР от 23 ноември 2021 г.  на Централната избирателна комисия, с което бяха обявявани окончателните резултати от изборите за президент и вицепрезидент на републиката и на имената на избраните

· поради, което настоявам ведно с обявяването за касиран избора на предно посочените две лица, то и самите тези два акта на ЦИК да бъдат установени и обявени за противо-конституционни, констатирани и обявени за нищожни, или отменени като незаконосъобразни ,

· като всичките ми тези искания бъдат удоволетворени въз основа на всяко едно от всичко изложено от мен в това ми искане, както и въз основа на всичко и всяко едно от всичкото, което ще установят поисканите от мен с настоящото ми искане експертизи .

А абсолютната им противо-конституционност, както на проведените избори, така и на получените резултати от тях, така и на двете предно-упоменати решения на Централната Избирателна Комисия е обусловена от акуратно изложените от мен в следващите части доказателства за денонсиране на Конституцията преди и по време на изборната кампания от страна на действащия като президент Румен Георгиев Радев и назначеното от него служебно правителство - денонсиране извършено в негова полза и пълното , тоталното и всецялото ликвидиране (унищожение) с това денонсиране на всички мои, уж били конституционно гарантирани основни човешки права и свободи (акуратно изброени от мен в следващите части) , без чието спазване и реализиране бе невъзможно провеждането на изборите и постигане на изборни резултати по установения с денонсираната Конституция и международните договори в сила за България правов ред .

Така на резултати постигнати при недействащи спрямо узурпатора Румен Георгиев Радев Конституция, закони, международни договори и морал също им липсва действие по същите причини , поради което така написаните като постигнати в двете предно споменати решения на ЦИК  са изначално и абсолютно недействителни, противо-конституционни .

При недействащи спрямо узурпатора Румен Георгиев Радев Конституция, закони, международни договори и морал - липсва Конституция, липсва закон , липсва и международно установен ред в сила за България, по които и по чиято сила и ред да могат да бъдат зачетени, каквито и да са били резултати за този узурпатор САМО-ПОСТАВИЛ себе си НАД морала, НАД Конституцията, НАД закона и НАД Международното право в сила за България.    

ІІІ. Изборите и твърдяните, че са постигнати изборни резултати са абсолютно и изначално недействителни  и поради нарочно създадената абсолютната и изначалната невъзможност те - резултатите да бъдат валидирани, те да бъдат доказани такива, каквито са твърдяни от страна на втората страна (власт-ползващата орда воглаве с Румен Радев) по обществения договор пред първата страна (народа) по него,  което ще взриви този криминален ред, тази криминална терористическа комунистическа система, натресена ни на щиковете на Червената Съветска орда още през 1944 г. , а резултати, които не могат да бъдат доказани са ЕДНО ПРАВНО И ФАКТИЧЕСКО НИЩО, което трябва да бъде обявено в тази процедура по касиране на изборите за президент .

( Т.е. изборите са недействителни и защото не може по никакъв на- чин да бъде доказана тяхната действителност . )

ІV. Като в предложението ви до Конституционния Съд, настоявам да направите цяла и пълна препратка към цялото това мое искане .

Както виждате, то по силата на правилата на тази криминална комунистическа система,  които нейни правила никога не бяха одобрени с референдум от българския народ, аз дори нямам право ЛИЧНО, без опосредстване да поискам от съд касирането на тези избори, т.е. тази криминална система  ме третира като недееспособна и непълноправна – второ качество човек съм по нейнните криминални, анти-човешки правила , докато в същия момент то на моя върл , кръвен враг – узурпатора-комунист Румен Радев, тя му дава възможност ЛИЧНО да оспори пред Конституционния съд тези избори, ако не беше доволен от нагласените му за него резултати в тях . 

И къде е моята равнопоставеност с този диктатор-узурпатор в тези избори и при тяхното оспорване ? 

Той може да се жали лично пред съда,  а аз не мога да се жаля лично пред същия този съд , трябва да търся посредници, трябва да завися от чуждата, а не от собствената ми воля. Поставена съм в унизителна зависимост от чужди способности,  а не от собствените си такива .

ЧАСТ  ІІ

КОИ СА ПРЕЮДИЦИАЛНИТЕ ВЪПРОСИ  ЗА ПРАВИЛНОТО РЕШАВАНЕ НА МОЕТО ИСКАНЕ ЗА КАСИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ?

І.  Кои сме ние и колко сме ние, които общо сме определени като тази съвкупност от хора с българско гражданство, обхванати от определението „суверен”, народ  ?

ІІ. Как , по какъв начин, от кой и пред кой се доказва и доказано ли е кои сме тези „ние” , и колко сме тези „ние” по предната точка ?

ІІІ. Кои са индивидуалиризащите и обективно еднозначно идентифициращите белези (данни) всеки един от тези, които сме тези „ние” - обхванати като съставните части на определението „суверен”  (народ) , кому са те известни, подлежат ли те на проверка и доказване от страна на тези, на които не са известни тези данни, възможно ли е всяка една от тези единици от определението „народ” да гарантира за всички единици и всички тези единици да гарантират за всеки, САМО, ПРИ КОЯТО ВСЕОБЩА ГАРАНЦИЯ ОТ ВСЕКИ ЗА ВСИЧКИ И ОТ ВСИЧКИ ЗА ВСЕКИ, МОЖЕ ДА БЪДЕ ДОКАЗАНО :

·  кои сме тези „ние”,  кои от тези „ние” сме гласували, по колко пъти е гласувал всеки от тези „ние”  – по един, два пъти , три пъти  или по още повече пъти и за кого са подадените гласове на гласувалите от тези „ние”, при първото им по време гласуване  ?

Аз твърдя и доказвам в това ми искане, че след приемането на закона за защита на личните данни, известен като закон за укриване на данните на власт-ползващата орда (защото нашите данни - на хората, извън тази орда са известни на хората от власт-ползващата орда, ама данните на хората от власт-ползващата орда не са известни на хората извън нея)  и така твърдяните от страна на власт-ползваща орда като получени резултатите, от който и да е било избор , включително и от последните избори за президент страдат от абсолютната и изначалната невъзможност да бъде доказана тяхната истинност, поради което всички те са недействителни .

Както казва великият Айнщан - ВСЯКО ТВЪРДЕНИЕ, ЗА ДА БЪДЕ ПРИЕТО ЗА ИСТИНА, ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОТВЪРДЕНО ОТ НЕЗАВИСИМ НАБЛЮДАТЕЛ, понеже твърдението на един субект за случващото се в неговата система е субективно, може и да е лъжа, поради което трябва да бъде установено  и доказано от независим наблюдател .

Щото то и един папапал може да говори пред други папагали, че е човек,  което не означава, че е това е истина . Това папагалско твърдение трябва да бъде потвърдено от наблюдатели извън тази система , която е съставена само от папагали – например да бъде потвърдено от орли, лъвове, тигри, хора , които се намират извън папагалската система .

Т.е. твърденията на създанията от съвкупността на власт-ползващата орда, трябва да могат да бъдат доказани от всеки един извън тази орда, което след приемането на закона за укриването на личните данни на създанията от съвкупността на власт-ползващата орда  е невъзможно, поради изначалната невъзможност да се отговори при това положение  на въпроса :

·  „А кои сте вие, които твърдите това, след като не подлежите на индивидуализиране и обективно еднозначно идентифициране от всички тези нас  - народа, които сме извън тази орда, които представляваме първата страна по обществения договор  ? ”

· Няма такъв валиден (обществен) договор, който да може да бъде сключен от невъзможна за идентифициране от страна на първата страна (народа) – втора страна по него (власт-ползващите лица) и това е така, поради липса на известността на втората страна ?

С кой по дяволите си сключил договор, като този, с който уж си го сключил ти е неизвестен, може би и несъществуващ като този, за който се опитва да ти се представи, и би ли го скючил ти този договор,  ако този втори ти беше известен като крадец, бандит, измамник, агент на Гестапо, на Държавна Сигурност, на КГБ, прост партизанин-убиец, внук и син на прост, но крадлив партизанин-садист, изверг и убиец, а не като такъв, който ти не го знаеш кой е  ?   

ІV. ПРЯКО ЛИ  - по смисъла на чл.10 от Конституцията и по смисъла на чл. 39, ал. 2 от Хартата на ЕС  -  БЯХА ПРОВЕДЕНИ ИЗБОРИТЕ ?

Аз твърдя и доказвам, че те не бяха проведени с пряко гласоподаване, а при ОПОСРЕДСТВАНО такова . Което опосредстване беше извършено, чрез  машини , и чрез управлящия ги софтуер,  КОЕТО ИМ ОПОСРЕДСТВАНЕ САМО ПО СЕБЕ СИ НАПЪЛНО ГИ ДИСКВАЛИФИЦИРА КАТО ПРАВНО-ВАЛИДНИ ТАКИВА, затова бяха отхвърлени от целия ЕС .   

Когато беше писана тази Конституция през 1990 -1991 г. , то изразът в чл.10 от нея „пряко избирателно право с тайно гласуване”  изобщо не предвижда и не обхваща , че прякото гласо-подаване става с машини , управлявани с програми .

Пряко” означава „пряко” и нищо друго, което да стои между човека и това което е изразил .  В последните осем хилядолетия човеците изразяват волята си „ПРЯКО” - или гласно, чрез говора, чрез езика в устата си  или писмено –  с писалка  в ръцете им, но не и чрез машини, управлявани със софтуер .

Също така, гласуването, чрез тези машини, управлявани, чрез софтуер брутално нарушава тайността на гласуването, защото по телеметричните  и физическите данни сваляни от всеки човек при боравеното му с тях и засичането, и записването с този софтуер на момента (времето) на гласуването и на поредността на гласоподавателя – лесно се установява  кой, как е гласувал , което опосредстване на гласоподаването и неговата явност отказа много хора от гласуване , ТЪЙ КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН БРУТАЛНО БЕ НАРУШЕНО И ЛИКВИДИРАНО ТЯХНОТО ПРАВО НА ПРЯКО И ТАЙНО ГЛАСОПОДАВАНЕ.

V. Тези изборни машини могат ли да бъдат манипулирани дистанционно, както и извършена ли е предварителната им настройка за манупилиране на изборите в полза на фюрера Румен Радев, при нежелани за власт-позлващата орда резултати, които настройки по силата на същата тази програма да се самозаличават, след извършването на манупилациите .

Аз твърдя и доказвам, чрез исканите експертизи, че тези машини могат да бъдат манипулиране дистанционно и са манипулирани, както и че е извършена и предно описаната тяхна предварителната настройка за манупилиране на изборите в полза на фюрера Румен Радев .

Който има физическия достъп до тези машини, той притежава тоталния контрол върху тях, а на мен такъв достъп не ми бе осигурен . Такъв имаше само от страна на власт-ползващата орда - втората страна по обществения договор, но не и от страна на народа – първата страна по обществения договор. 

. КОЛКО СУБЕКТИ ОТ СЪВКУПНОСТТА НА ВЛАСТ-ПОЛЗВАЩА ОРДА И ТЕХНИ СЪУЧАСТНИЦИ  ГЛАСУВАХА ПОВЕЧЕ ОТ ВЕДНЪЖ ?

Аз твърдя и доказвам, с исканите от мен еспертизи, че повече от 367 000 (триста шестдесет и седем хиляди) човеци с твойна и тройна самоличност, нарочно създадени им такива от комунистическата криминална организация - заблуждаващо, за пред света и народа наричана държава (а то не е държава, а червена партизанска банда)  са гласували повече от веднъж и на първия, и на втория тур, което е поредния факт, напълно дисквалифициращ тези избори като правно валидни.

Тези мошеничества не са патент на нашите прости червени партизански бандити-убийци на цвета на нацията, използват се отдавна в червената империя на злото .

Но в държавите, търсещи начин да се отърват от тях  се прилага едно просто средство – при гласуването им се намазва с боя палеца на едната ръка, която  боя не може да бъде изтрита в следващите 20- 30 часа .  Така тези измамнички и бандити с по две , три и повече самоличности не могат да гласуват повече от веднъж, въпреки много-бройните си самоличности.

VІІ . И ПОСЛЕДНОТО, НО НАЙ-ВАЖНОТО :

БЯХ ЛИ БРУТАЛНО ДИСКРИМИНИРАНА АЗ В ТЕЗИ ИЗБОРИ В ПОЛЗА НА ЧЕРВЕНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ФЮРЕР - УЗУРПАТОР РУМЕН РАДЕВ, имат ли действие законите за него и как , и по каква логика, и по силата на какво право, то при недействащи спрямо него закони, то получен при недействащи спрямо него закони изборен резултат може да има действие  ?

 

 

 

ЧАСТ ІІІ

ОБЯСНЕНИЯ ЗА ЮРИДИЧЕСКАТА И  ФАКТИЧЕСКАТА МИ НЕРАВНОПОСТАВЕНОСТ - НА МЕН ЛУНА ЙОРДАНОВА, ОБУСЛОВЕНА ОТ ЮРИДИЧЕСКАТА И РЕАЛНАТА - ФАКТИЧЕСКАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ,  СЪЗДАДЕНА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА УЗУРПАТОРА И ОТ САМИЯ УЗУРПАТОР - КОМУНИСТА РУМЕН РАДЕВ .

І. Забрана от страна на власт-ползваща орда под командването на диктатора – комунистическия кандидат за президент Румен Радев и назначеното от него правителство, с премиер - комунист от червената орда също като него и с министър на милицията , също комунист от червената орда  - за провеждане на изборната ми кампания по желан от мен начин - песни, танци и концерти, които са също така средството и труда ми за препитанието и за самото ми физическото същестуване и

едновременната НЕзабрана в същия този момент на правото на труд на узурпатора Румен Радев, като в същия този момент МОЕТО ПРАВО НА ТРУД (гарантирано ми с чл. 15, ал.1 от Хартата на ЕС и чл. 48, ал.1. и 3 от Конституцията) – ДА ПЕЯ И ДА ИЗНАСЯМ КОНЦЕРТИ БЕ НАПЪЛНО И В ЦЯЛОСТ ЗАБРАНЕНО в полза на същия този узурпатор и в полза на всички, уж класирали се преди мен – Атанас Герджиков, Мустафа Карадайъ, Костадин Костадинов и Лозан Панов (до един - членове на същата тази власт-позваща орда, живееща на - и от копанята, смучеща народната ни кръв, само-поставила се НАД народа и живееща на гърба на народа), което е унизително , жестоко и нечовешко отнасяне спрямо мен по смисъла на Конвенцията против изтезанията и други форми на жестоко, нечовешко или унизително отнасяне или наказание .

Т.е. членовете на криминалната комунистическа организация наречена държава (фирмата), воглаве с Главатаря й – червения Фюрер Румен Радев, клел се във вярност на обявената за криминална организация БКП, създала обявения с закон за престъпен режим , клел се във вярност и на кървавата червена империя на злото – СССР,  създадоха специално против мен предно-посочената забрана, тъй като аз съм единствената от НАРОДА, единствената само-създала се и препитаваща се извън криминалната кочина с копанята, която дръзнах да оспорвам правото на членовете на тази бандитска организация да властват НАД народа, като за нито един от себе си - живеещите на копанята в кочината те не наложиха предно-посочената забрана, целта на което е :

·  НИКОГА, НИКОЙ ИЗВЪН ТАЗИ КРИМИНАЛНА ОРГАНИЗАЦИЯ – създадена на щиковете на червената орда през 1944 г. (сегашните нейни членове са синковците, щерките, внуците и внучките на техните дедковци и мамици – простите партизанските изверги, садисти и убийци на цвета на нацията и техните съучастнициДА НЕ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ В НЕЯ И ДА Я РАЗБИЕ, давайки по този начин началото на де-криминализацията й, де-комунизацията и де-партизанацията й и връщането на властта в ръцете на народа, в ръцете на тези 99 % от хората, които са извън тази наследствена криминална комунистическа групировка .

ІІ . Забрана за мен от страна на правителството назначено от узурпатора  Румен Радев за срещи с повече от 15 човека  при едно-временното НЕНАЛАГАНЕ на същите тези  юридически и фактически забрани върху деянията на комуниста Румен Радев . 

Тази забрана представлява брутално нарушение по време на изборния процес на правото ми на „Свобода на събранията”  (по чл. 11, ал . 2  от КЗПЧОС) , а  НЕналагането на същата по отношение на конкурента ми за президенския пост - узурпатора комунист Румен Радев, представлява дискримирането ми по признак на моя пол  (единствената жена кандидат за президент бях) и по признак на моите политически убеждения и религиозни възгледи – което е брутално нарушение от страна на тиранина Румен Радев и назначеното от него  правителство на разпоредбата на чл. 14 от КЗПЧОС , забраняваща дискриминацията .

ІІІ . Двукратната ми дискриминация в националната телевизия БТВ – първия път на  24.10.2021 г. , в предаването водено от другарката Мария Цънцарова бях изгонена и изхвърлена дружно от двама комунисти - мъже кандидати в съучастието им с посочената водеща, без да ми бе дадена възможността да използвам цялото - дадено ми от закона телевизионно време. ( Обвиненият в шпионска дейност комунист Николай Малинов в ефир заповяда да бъда изхвърлена от студиото, а Мария Цънцарова ми спря микрофона и заповяда заплашително с глас нетърпящ възражение : " Моля,  да излезете от студиото ! ” )

Втория път  -  на 05 ноември 2021 г. , в предаване на БТВ, възложено за провеждане на другарката Цветанка Ризова, същото гнусно, комунистическо деяния спрямо мен - спирането на микрофона ми и изключването ми от ефир още в края на първата една трета от полагащото ми се по закон телевизионно  бе извършено от споменатата другарка Цветанка Ризова .

С тези две нови гнусни деяния, извършени с изключителна мерзост, наглост, цинизъм и дързост спрямо мен, представляващи също така и  унизително, нечовешко и жестоко отнасяне с мен , както и нова, брутална дискриминация по признак на моя пол  и политически възгледи  ми бе отнета възможността  да запозная тази част от бъл- гарските избиратели (гледащите тази национална телевизия)  с моята програма, другарката Цветанка Ризова разпореди спирането на микрофона ми при изложението от моя страна, стигнало до четвъртата точка от моята програма от общо 20 (двайсет) такива, при положение, че не  бе изтекло и една трета от полагащото ми се време .

Значи, за узнаването само на четири точки от моята програма, то по данните на самите комунистически узурпатори съм била получила 30 000 гласа, което означава, че ако българските зрители бяха чули от мен цялата ми програма по БТВ, то бих получила пет пъти повече гласове (150 000 броя), по самите тяхни данни .

Не такова бе отношението на същите тези национални телевизии и тези,  на които те са възложили извършването на дискриминацията ми  към кандидат-президента комуниста узурпатора Румен Радев, когато той публично обяви  в същите тези телевизии по време на изборната си кампания война на братска Украйна, заявавайки, че полуостров Крим бил руски

Никой не скочи да го души, никой не му изключи микрофона, никой не му каза  Стига, времето ти изтече, никой не спря изявлението му, никой не го изхвърли от телевизионното студио . Никой не му каза – „Напус- нете веднага студиото, разпалвате война ! ” 

ІV. Описаните по-напред две гнусни деяния на двете другарки, на които БТВ бе възложила извършването на гаврите и издевателствата с мен предсталява  брутално, двукратно потъпкване в най-решителните за мен моменти на ПРАВОТО МИ НА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО МИ  по чл. 10 от КЗПЧОС, без която свобода на словото, изобщо не може да бъде проведена, каквато и да е била изборна кампания, като ти запушват устата , когато искаш да кажеш това, което иска свободната ти мисъл и свободното ти съзнание .  

V. И понеже това е един основен, фундаментален, изключително тарикат-тарикатеещ, но криминален, престъпен и перфиден комунистически способ за политическото и социалното ликвидиране на противниците на комунистическия узурпатор Румен Радев, тук се налата пълното му осветляване от фактическа и правна страна, за да бъде разгромен пред света и пред народа този пореден комунистически диктатор и тази криминална терористическа комунистическа организация, заблуждаващо наричаща себи си „държава”  в Родината ни .

ПЪРВО : Зрителите на националните и на другите телевизии  СА МОИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ, така, че аз и само  аз, по Свободната си Воля решавам какво да им кажа  и никой друг .

ВТОРО : Свободата на Словото е - АЗ , ЛУНА ЙОРДАНОВА ДА КАЖА НА НАРОДА СИ ТОВА, КОЕТО АЗ ИСКАМ, а не това, което различните телевизионни водещи, чрез техните въпроси към мен,  искат да кажа .

ТРЕТО :  В общия случай телевизиите действат като търговски дружества , имащи за цел печалба .  В този общ случай те решават кой да канят,  какво да го питат,  колко време да го разпитват  и така нататък, преследвайки търговската си печалба с тази своя дейност .

ЧЕТВЪРТО .  Но в специалния случай на провеждането на избори за президент, какъвто е настоящият, то не те – не телевизиите,  решават колко минути ще дадат на един кандидат за президент и какво ще говори той през тях,  а това го решава законът, който (уж) има за цел да осигури реалиризането на основното право на всеки човек – ПОЛИТИЧЕСКО МУ ПРАВО МУ ДА БЪДЕ ИЗБИРАН !

ПЕТО . В този специален случай аз съм в телевизионните студия   -  на телевизиите, не по тяхно желание, а по силата на този закон , по силата на това мое основно политическо право -  ПОЛИТИЧЕСКО МИ ПРАВО  ДА БЪДА ИЗБИРАНА !

ШЕСТО .  Така в тези дадените ми по силата на закона  - специални 15 (петнадесет) минути  (два пъти по 15 минути в БТВ ) за реализирането на това мое основно човешко политическо право – да бъда избирана , в този специален случай :

·  Аз, Луна Йорданова решавам по моята Свободна Воля , по моите СВОБОДНИ ПОЛИТИЧЕСКИ УБЕЖДЕНИЯ И ВЪЗГЛЕДИ, какво да кажа на избирателите ми, гледащи ме на екраните си, което го решавам аз  по силата на третото ми основно човешко право – на Свободата на словото ми !

СЕДМО . На тези МОИ ОСНОВНИ ЧОВЕШКИ ПРАВА И СВОБОДИ, не могат да бъдат противопоставяни никакви вътрешни регламенти  на телевизите, които ми пречат да кажа това, което аз искам да кажа  през тези специални мои 15 (петнадесет)  минути .

Въпроси на  водещите с  целяните от тях отговори не са съобразени с моите политически убеждения, а точно обратното, умишлено , по заповед на диктатора Румен Радев и на действащите от негово име агенти,  ми пречат ми да заявявам възгледите ми, насочват ме в насоки, различни от моите политически убеждения, различни са и от начина, по който аз искам да ги заявявам .

ОСМО : В тези 15 (петнадесет) мои минути, телевизиите  са само просто една платформа, която МИ Е ПРЕДОСТАВЕНА от закона, за да се обърна към избирателите ми .

При това добре известно ми на мен законово положение, аз съм приела да използвам тези телевизизионни платформи, ГОТВЯ СЕ ЗА ТОВА ЦЕЛИ ПЕТ ГОДИНИ И СЕ ОКАЗАХ ЖЕСТОКО ИЗМАМЕНА, брутално дискриминирана с ликвидацията от тяхна страна, по заповед на самовлюбения в себе си комунистически диктатор Румен Радев,  на всички мои, предно посочени основни човешки права и свободи  .

Извън тези 15 (петнадесет) мои специални минути,  водещите може да ми задават, каквито си щат въпроси, и ако искам ще им отгова- рям, ако не искам – няма, но в тези 15 (петнадесет) аз говоря само това, което АЗ намеря за добре, но и два пъти в БТВ, то още в първата една трета от тях, бях брутално лишена от Свободата на словото ми .

(Наказателно-правният аспект на тези брутални гаври и издевателства с мен - дали те представляват съставомерни деяния по НК:

· чл. 162, ал. 2  НК  (насилие – психическо и физическо над мен, поради политическите ми убеждения - при изхвърлянето и изгонването ми и спирането на микрофоните ми),

· чл.  167 , ал. 1 НК (чрез насилие, измама, заплашване или по друг незаконен начин ми се пречи да осъществя пасивното ми избирателното си право и ми се пречи да бъда избрана ... )

· и чл. 325, ал. 2 НК – едро хулиганстнво спрямо мен от страна на самозабравили се субекти,

ще бъде разгледан от мен в специална, нарочна жалба до прокуратурата , до посолствата и посланиците на всички демократически държави, както и до ЕС, ЕК и ЕП с искане за заклеймяване на червения фюрер Румен Радев и за неговото отричане, и за организиране на наказателно-правното му преследване, докато диша на тази червена земя . )

. Също така, даденото ми на мен през месеца на изборната кампания телевизионно време по трите националните телевизия  е десетки пъти по-малко от това, което бе предоставено на комуниста Румен Радев , което е недопустима брутална дискриминация, сама по себе си напълно дискредитираща изборите като валидни такива

Хората трябва да са равни пред закона, той трябва да е еднакъв за всич- ки и да се прилага еднакво спрямо всички, ама червенияг фюрер Румен Радев, пак беше НАД закона и продължава да е НАД закона .

Това, че е бил президент по време на изборната кампания, не му дава по-голями права, а още повече,  бе видно, че той , с тези постоянни срещи и обиколки на предизборното турне НЕ изпълнява нито едно от президенските си задължения по Конституцията (няма такива задължения - да обикаля като оцедарка, влачейки със себе си цели кохорти от горили и клакьори по села и паланки ) ,

а това го правеше в качеството му на  кандидат за президент , с още една дискриминационна спрямо мен и всички останали кандидати злоупотреба - използвайки държавни пари за тези обиколки, каквито държавни пари на мен държавата не ми е дала в същия размер (ТО ИЗОБЩО НЕ МИ Е ДАЛА НИКАКВИ ПАРИ НА МЕН) , в който огромен размер пари той затри от държавната хазна за финансиране на изборната си кампания по описания начин , за което следва също да бъде съден – за използването на държавни пари зи лични цели.

VІІ. И от това негово виновно, цинично, дръзко и мерзко, ГЬОНСУРАТСКО поведение узурпаторът не може да черпи права, а точно обратното – трябва да бъде санциониран с отричане на законността, с отричане на истинността и действителността на уж постигнатите от него резултати.

VІІІ. Като също така, в същото това време по време на изборната кампания, с поставянето му НАД закона, НАД Конституцията и НАД морала,  реализирано с неговите криминални съучастници, той избегна следващата му се в същия този изборен момент  процедура по импийчмънт - за извършеното от него брутално погазване на Конституцията  с назначаването на чуждия гражданин Кирил Петков  за министър и  с даването му по такъв начин на криминален достъп до национални тайни в полза на чужди държави и частни компании  –,ПРИ КОЕТО ЗАКОННО, КОНСТИТУЦИОННО И  МОРАЛНО ПОЛОЖЕНИЕ, той – Румен Радев щеше да бъде отстранен от постта му на президент, което би довело до нула гласа за него, арест и затвор, а не участие в изборна кампания .

ІХ . Всичко изброено по-напред, представлява НЕОСНОВАТЕЛНИ ограничения пред реализацията на моето пасивно избирателно право , които ограничения за забранени от Международния пакт за граждански и политически права в сила и за България, чийто чл. 25 разпорежда следното :

„Член 25

ВСЕКИ ГРАЖДАНИН ИМА ПРАВОТО И ВЪЗМОЖНОСТТА, БЕЗ КАКВАТО И ДА Е ДИСКРИМИНАЦИЯ, ПОСОЧЕНА В ЧЛЕН 2 , И БЕЗ НЕОСНОВАТЕЛНИ ОГРАНИЧЕНИЯ :

a) да взема участие в ръководенето на обществените работи пряко или посредством свободно избрани представители ;

b) да гласува и да бъде избиран в истински, периодично провеждани избори, при всеобщо, равно и тайно гласоподаване, гарантиращо свободното изразяване на волята на избирателите ;

c) да има достъп при общи условия на равенство до държавните служби в своята страна .”

И АКО ТЕЗИ ОГРАНИЧЕНИЯ, изброени и посочени по-напред като такива,  НАЛОЖЕНИ МИ НА МЕН, СА БИЛИ ОСНОВАТЕЛНИ, ТО В ТАКЪВ СЛУЧАЙ – СЪЩИТЕ ТЕЗИ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ НАЛОЖЕНИ КАТО ТАКИВА ОСНОВАТЕЛНИ И НА КОМУНИСТА РУМЕН РАДЕВ, като също така, и ако беше приложен законът, то Радев трябваше да бъде подложен на процедурата по отстраняване му от длъжността президент , а не да се намира в процедура по повторна узурпация на народна власт от негова страна .

Т.е. при прилагането на закона, Румен Радев изобщо нямаше право да участва в тези избори , имаше правото да бъде арестуван , съден и вкаран в затвора .

Х.  Ами той и Главният Прокурор на нацистка Германия не е могъл да арестува Хитлер, при същото такова нагло потъпкване от него на германските закони и конституция, и Главният Прокурор на Комунистическа България не можеше да арестува комунистическите диктатори,  каквито и престъпления да извършваха те, което доказва, че сегашното положение е същото – свиреп комунистически терор, при който нито едни из-бори не могат да бъдат действителни, след като за узурпатора, играещ ролята и на кандидат за президент законите не важат .

ХІ. ТАКА НА ИЗБОРЕН РЕЗУЛТАТ, постигнат от страна на комуниста узурпатор Румен Радев  при липса на действие на закона и на Конституцията спрямо него, също му липсва действие на този резултат, също му липсва действителност на този резултат, поради липса на действието на същия този закон спрямо узурпатора .

ХІІ . Или има действие законът (законодателството в неговата единна съвкупност, защото по време на изборите действа не само избирателният кодекс, а и всички останали закони и Конституцията), спрямо узурпатора или няма .

ХІІІ. И след като законът, Конституцията и моралът няма действие спрямо узурпатора, то и ИЗБОРНИЯТ РЕЗУЛТАТ за узурпатора, ПОСТИГНАТ ПРИ НЕДЕЙСТВАЩ спрямо узурпатора ЗАКОН  Е НЕДЕЙСТВИТЕЛЕН , това е извод безспорен, изведен въз основа на законите на формалната логика,  ноторен и ясен,  светещ като ЖАРКО СЛЪНЦЕ НАД ПУСТИНЯ, в каквато пустиня узурпаторът комунист превърна нашата Родина .

НЕКА БОГ ДА ГО ВЪЗНАГРАДИ НЕМЕДЛЕННО СЪС СПРАВЕДЛИВОСТТА, КОЯТО ЗАСЛУЖАВА !

Със същото да възнагради и всичките му съучастници и съучастнички . Със същото да възнагради всеки и всяка , който и която откаже да касира избора на узурпатора комунист .

Амин !

ЧАСТ ІV

ВЛАСТ НА ЧЕРВЕНАТА ОРДА НАД НАРОДА – СЪВРЕМЕННОТО ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА ТЕРОРА, ПОРАДИ, КОЙТО ТЕРОР  ПРАВНО-ВАЛИДНИ ИЗБОРИ СА НЕВЪЗМОЖНИ

Безупречната яснота изисква събитията , фактите и данните да бъдат изложени в тяхната логическа и хронологическа стройност, което и ще направя  сега в тази част  .

Раздел І

ПРЕДИСТОРИЯ НА ТАЗИ СЛАДКА, НО ТОТАЛНА ИЗМАМА, КОЯТО БЕ ИЗВЪРШЕНА НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ

1. След като през 1989 г. червената орда реши да извърши привидното си оттегляне и привидното демократиризане на системата, бяха направени няколко промени в Старата Конституция  - като премахване на ролята на БКП като ръководна сила и бе въведена разпоредба, връщаща многопартийна система, което бе напълно достатъчно да дръпнем напред, понеже по това време, вече с Указ 56 и Указ 922 беше разрешена частната стопанска иницициатива на гражданите .

2. И тогава се случи смяната на състава на Върховния съд, които  му състави, то по дотогавашната конституция се сменяваха на всеки пет години .   (Чл. 132, ал. 2 :  Върховният съд е най-висш съдебен орган и се избира за срок от пет години.)

3. А ПЪК СЪДИЙКИТЕ ВЪВ ВСИЧКИ ДРУГИ СЪДИЛИЩА СЕ  ИЗБИРАХА НА ВСЕКИ ДВЕ И ПОЛОВИНА ГОДИНИ ОТ ОКРЪЖНИТЕ НАРОДНИ СЪВЕТИ И НИКОЯ НЕ УМРЯ ОТ ТОВА . 

(Чл. 58 от по-старата Конституция .  Съдиите от всички степени, както и съдебните заседатели са изборни, освен в изрично посочените от закона случаи.

Законът определя кои съдии и съдебни заседатели се избират направо от гражданите по правилата на всеобщото, равно и пряко избирателно право и тайно гласуване И КОИ - ОТ МЕСТНИТЕ НАРОДНИ СЪВЕТИ ИЛИ ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, а също и срока, за който се избират .

Член 128 от Поправената Стара Конституция . Съдиите и съдебните заседатели са изборни. Те могат да бъдат отзовани и преди срока, за който са избрани.

Член 63  Стара Конституция.  Главният прокурор се избира от Народното събрание за срок от пет години и е подчинен само нему.

Член 134, ал. 1 от поправената Стара Конституция :  Главният прокурор се избира за срок от пет години . ТОЙ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОТЗОВАН И ПРЕДИ ИЗТИЧАНЕТО НА ТОЗИ СРОК. 

Чл .134, ал. 2 :  Останалите прокурори се назначават и уволняват от главния прокурор и са подчинени на него . 

Чл. 134, ал. 3 .  Глaвният пpoкуpop e oтгoвopeн пpeд Нapoднoтo cъбpaниe и oтчитa дeйнocттa нa пpoкуpaтуpaтa пpeд нeгo, а между сесиите - пред Държавния съвет . 

Член 94, т. 7.  Държавният съвет упражнява общ контрол върху дейността на прокуратурата .

4. Всички тези правила останаха и след направените в Старата Конституция поправки през 1990 г. и стреснаха крадливата и човеко-убийствената партизанска червената сган, защото предстоеше президент да стане НЕкомунистически човек,

· а също така при много-партийната система, то в Народното събрание и в общинските съвети мнозинство щяха да имат възстановените стари НЕкомунистически партии, така набързо щяха да бъдат разкарани червените съдии и съдийки , които се избираха от тях и Главния прокурор, който се избираше от Народното събрание ,

· и червеното, просто и крадливо партизанско стадо щеше бързо да поеме към затворите с доживотни присъди за убийствата на българските граждани, извършвани в многобройните концлагери, за издевателствата и за поредния, тотален фалит и грабеж на държавата .

5. И за да не се случи това, то от Стратезите на червената банда, командвани от всемогъщото КГБ  и ДС измислиха и излъгаха българския народ, че трябвало да се приеме Нова Конституция, от каквато нямаше никаква нужда тъй като старата беше поправена .

6. ЦЕЛТА НА ТАЗИ ИЗМАМА БЕШЕ С НОВАТА КОНСТИТУЦИЯ, ДА СЕ РЕСТАВРИРА ПО ТАРИКАТСКИ НАЧИН КОМУНИЗМА И ЧЕРВЕНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ БАНДИТИ И УБИЙЦИ ДА ОСТАНАТ ГАРАНТИРАНО НЕНАКАЗАНИ  .

7. Изборите през 1990 г. за Велико Народно Събрание, с брутални измами и фалшификации бяха спечелени от същите червени бандити, които фалираха държавата и избиха българския народ, и така същите тези бандити написаха новите правила на Новата им Конституция от 1991 г. , която само поради това е НЕвалидна, защото беше писана от ченгета и бандити, които масово станаха депутати на тези избори през 1990 г. , и които нямаше да станат такива, ако преди това бяха разкрити пред обществото .

8. И така бандитите написаха бандитските правила, по които същите тези бандити да останат ненаказани  и не посмяха да предложат на народа да одобри или отхвърли с референдум тази тяхна нова Конституция от 1991 г., така тя е одобрена само от тези бандити, които избиха българския народ и разориха България , а това което не е одобрено от народа – не е закон, а диктат НАД народа.

9. И основната цел на тази нова комунистическа конституция  бе следната :

·  НАЙ-НАЙ-ВАЖНАТА ЧАСТ ОТ НАРОДНАТА ВЛАСТ – СЪДИЙСКАТА ВЛАСТ ДА ОСТАНЕ В РЪЦЕТЕ НА ЧЕРВЕНАТА БАНДА ЗАВИНАГИ

10. И така, чрез узурпацията, кражбата на съдийската ни власт, то хем червените бандити да НЕ влизат в затворите, хем да продължат безкрайния си, ненаказан обир и грабеж на българския народ в съучастието и с помощта на съдийските червени банди , които са част от цялата тази червена комунистическа банда, която ни бе натресена от червената орда през 1944 г. .

11. Тази бруталната измама, червената банда я направи, като измисли с тази Нова Конституция нова комунистическа терористическа власт НАД народа, а именно, че :

·  ПОВЕЧЕ НИКОГА НАРОДЪТ НЯМА ДА ИЗБИРА СЪДИЙКИТЕ, А ТЕ САМИ СЕБЕ СИ ЩЕ СЕ ИЗБИРАТ ЗА СЪДИЙКИ,

· и на всичко отгоре, не само , че сами себе ще избират за съдийки, ами при това – и че стават вечни, недосегаеми и несменяеми – точно като абсолютните монархки и точно копие на ЦК на БКП .

12. И така престъпната партизанска-комунистическо-ченгесарската нишка в тази най-важна част от народната власт НЕ бе прекъсната и комунизмът бързо бе реставриран в своя последен стадий - явния , откровения  и бруталния държавно-организиран бандитизъм

13. Ха, ха .  С тази Нова Конституция, приета през 1991 г. от Великото Народно Събрание, в което мнозинсттво (чрез фалшифицирането на изборите през юни 1990 г.) имаше престъпната червената банда и беше пълно със същите тези донопробни Гестаповци и Гестаповки, които уж трябваше  бъдат разкани от управлението и от обществено – полити- ческия живот, то с чл. 129, ал. 3 Конституцията от 1991 г. БЕ РЕШЕНО,  че с навършване на тригодишен стаж като съдия, прокурор или следовател те стават несменяеми, ТАКА БЕШЕ РЕШЕНО, че :

·  комунистически съдийки и съдии, прокурори и следователи  – ЯТАГАНЪТ на комунистическия режим, ЕСКАДРОНЪТ НА СМЪРТА, ДОНОВЕТЕ на червените крадци  - стават НЕсменяеми, НЕдосегаеми, имунизирани, НЕизбираеми и абсолютно безотговорни .

14. Да, ама до тогава - до 1991 г.  всичките съдии и съдийки бяха членове на Българската Комунистическа Партия, простите и крадливите партизански щерки и внучки, приемани за студентки  без изпити, щото не можеха един редовен изпит да вземат, пробутваха ги без изпити, чрез така наречените работнически факултети за бавно-развиващи се  - все  агенти и агентки на Гестапо (ДС), сега тези - по-старите от ВКС и ВАС масово се хвалят, че били агенти на Гестапо (ДС), никой не можеше да стане съдия, ако не е член на тази криминална банда - Българската Комунистическа Партия и ако не е вербуван за агент на Гестапо (ДС) .

15. Нали този комунистически режим бе обявен със закон за престъпен . ПРЕСТЪПНИТЕ РЕЖИМИ СЕ СЪЗДАВАТ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ .  А червените комунистически партизански съдийки не бяха прости наблюдателки – като някакви краварки и текезесарки - на създаването на този престъпен комунистически режим, а най-активните строители на този престъпен режим, който извършваше брутални убийства , гаври, издевателства и саморазправи с инакомислещите , чрез съд , чрез съдийките си .

16 . Като при това тази орда от червени партизански съдийки и съдии беше специалистка по ... комунистическо право, а то няма нищо общо с правото на демократичките общества . То е терор и грабеж. И вместо да им бяха изпокъсани дипломите по комунистическо право и изхвърлени на боклука на историята, то в техните ръце бе предадена цялата народна съдебна власт .

17. Новите, НЕ-комунистическите прависти възникнаха, чак през 1995 г.,  това бяха тези, които бяха записали да учат право през 1990 г. ..

18. Но,.. ЯДЕЦ . Мандалото бе хлопнало в края на 1994 г., в края, на която година, изтече три годишният срок броен от датата на Новата Конституция , след който тези заварени комунистически съдии и съдийки, придобиха статут на НЕсменяеми, НЕдосегаеми, имунизирани, НЕизбираеми и абсолютно безотговорни .

И ТАКА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЧЕРВЕНА СЪДИЙСКА БАНДА, А ЧРЕЗ НЕЯ И ЦЯЛАТА ЧЕРВЕНА ВЛАСТ-ПОЛЗВАЩА ОРДА СЕ БЕТОНИЗИРАХА ВО ВЕКИ !

19. И бетонизирането во веки стана, чрез другата комунистическа хитрина и подлост в тази Нова Конституция, с тази нейна разпоредба на чл. 129, ал. 1 , че  „съдиите, прокурорите и следователите се назначават, повишават, понижават, преместват и освобождават от длъжност от Висшия съдебен съвет” , който пък се избира, пак от същите тези от съдии и прокурори, с която разпоредба, така бе решено, че следващите съдии и прокурори се назначават от  заварените и така до безкрай .

20. Т.е. с тази хитрина бе решено, че червените комунистически съдии и съдийки избират от своята членска маса един друг комунистически орган – наречен Висш Съдебен Съвет, който назначава съдиите, които избират съдиите, от които се образува този Висш Съдебен Съвет, който назначава съдиите, които избират съдиите, от които се образува този Висш Съдебен Съвет и така до безкрай .

21. Т.е. комунистическите съдии назначават съдиите, които избират съдиите, които назначават съдиите, които избират съдиите, които назначават съдиите . Така, чрез тази безкрайна вътрешно – съдийска въртележка, то комунистическите съдии назначават комунистическите си деца и внуци за новите съдии и така до безкрай .

22. НАРОДЪТ НЯМА НИКАКВА РОЛЯ В ТЕЗИ БЕЗКРАЙНИ СЪДИЙСКИ САМО-НАЗНАЧЕНИЯ .  СТОИ И МУЧИ ОТСТРАНИ КАТО ТЕЛЕТО В СКОТОБОЙНАТА .

23. Народ и да няма, съдии има и те ще продължават да си се избират едни други и да си се назначават и едни - други до безкрай  във времето и до безкрай по тяхния безкрайно увеличаващ се брой (бяха само 700) , а сега вече станаха колкото една армия - 2 200 (две хиляди и двеста) броя глави, от които 200 (двеста) броя глави са върховни съдийки в двете върховни съдилища – ВКС и ВАС .

24. ТОВА Е НЕБИВАЛ СВЕТОВЕН РЕКОРД . НЯМА ДРУГА СТРАНА С ТАКЪВ БРОЙ НА ВЪРХОВНИТЕ СИ СЪДИЙКИ

И какво им пречи да станат и 400, и 600 броя върховни съдийки ? – Нищо ! Народът нито ги избира , нито определя бройката им, нито определя заплатите им,  това си го правят самите съдйки сами за себе си .

ТОВА Е ПЪЛНИЯ ПРОИЗВОЛ, АБСОЛЮТНИЯ, МЕРЗКИЯ, НАГЛИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ТЕРОРИСТИЧЕСКИ ПРОИЗВОЛ .

Та, така, че Народ и да няма, съдиите и съдийска власт си съществуват .

25. Така съдиите същесвуват независимо от Народа и НАД Народа. И точно това е съвременното определение за терора, за терористичните държави.

ВЛАСТ СЪЩЕСТУВАЩА НЕЗАВИСИМО ОТ НАРОДА И НАД НАРОДА !

26 . Това е точното, но зловещото копие на  уж отишлия си комунистически режим. Комунистическата власт на терористичната партизанска измет съществуваше независимо от народа и НАД народа .

ТАЗИ КРАДЛИВА И ПРОСТА СГАН САМА СЕБЕ СИ СЕ ИЗБИРАШЕ ЗА РЪКОВОДИТЕЛИ НА ДЪРЖАВАТА .

27. Партизанската сган назнаваше своите прости щерки, внучки и унучки и за народни представители и за членове на БКП, те от своя страна избираха своите дедковци , татковци и мамици - палачи и кръволоци за управители на комунистическия режими и така до ден-днешен.

28Тази власт с кръв сме я вземали и само с кръв ще я дадем !” Това е вероюто на тази кръвожадна измет и до ден днешен е все същото.

29. НЯМА КАК ДА ГИ СМЕНИШ С ИЗБОРИ ТЕЗИ СЪДИИ , ЗАЩОТО ТЕ САМИ СЕБЕ СИ СЕ ИЗБИРАТ,  НАРОДЪТ НЯМА УЧАСТИЕ В ИЗБОРА НА СЪДИИТЕ

И ако народът тръгне да ги сменява без избори, то тази червена комунистическа сган ведната почва да вие, вика и крещи , като партизанин през празна мандра : 

· „Бандити, терорости, ние имаме право на труд, вие нямате право да ни гоните, това не е демократично, вие сте престъпници, вие не сте демократи !”

30.  Аааа ! Ами това са точно гьобелсовите квичения, гьобелсовата пропаганда : КРАДЦИТЕ НА НАРОДНАТА ВЛАСТ, ВИКАТ ДРЪЖТЕ КРАД- ЦИТЕ .

31.  Та нали вие и вашите дедковци , татковци и мамици партизански убийци и крадци,  нарочно я нагласихте през 1991 г. с Вашатата Комунистическа Конституция  - тази Ваша бандитска система, за да не можем да Ви сменяваме никак, за да сте си вечни и безкрайни , като мамиците и дедковците ви - партизанските кръволоци  – убийците и палачите на българския народ, избили цвета на българската нация, клали българския народ,  така както турчин не го е клал .

32. Изклахте през 1944 - 1945 г. за нула време  над 45 000 български граждани, с което надминахте зверствата на турския башибозук, който е избил около 30 000 българи при потушаване на Априлското въстание.

33 . Тази узурпация – кражба на принадлежащата на народа съдебна власт със само-назначаването на съдиите е същото, като ако депутатите започнат да избират депутати, които назначават депупатите, които избират депутатите, които назначават депутатите и тогава целият народ шеше да ревне :

·  Ей, ей, бандити долнопробни, как така сами себе си се избирате и назначавате за депутати, нали така узурпирате  - крадете  от нас, принадлежащата на народа закоконодателна власт .

Е, точно по този начин бе открадната от българския народ принадлежащата му съдебна власт и тя остана во веки в ръцете на червената партизанска КаГеБарска сган, остана завинаги в ръцете на окралата  и избилата българсия народ - червена, кръволошка, кръвожадна партизанска банда .

34 . За 32 години от 1989 г. до  2021 г. НИТО ЕДИН ЧЕРВЕН БАНДИТ-КРАДЕЦ, НИТО ЕДИН ЧЕРВЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОЛИТИК, НИТО ЕДИН БОГАТ КОМУНИСТИЧЕСКИ БАНДИТ НЕ БЕ ОСЪДЕН ОТ НЕГОВИТЕ СЪУЧАСТНИЦИ -  КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СЪДИИ-БАНДИТИ,  В ЧИИТО РЪЦЕ  ОСТАНА НАРОДНАТА СЪДЕБНА ВЛАСТ !

Всички крупни и масови обири извършени от комунстическата власт ползваща сган :

34.1. източването, обирането  на държавните фирми през периода 1990 г. – 1996 г. от  частните комунистически фирми на Гестаповци и други тлъсти комунисти – мултаци-шестаци (намерили сега азил - убежище при националния предател узурпатора комунист Румен Радев, в Стратегическия му съвет от ченгета Гестаповци )  и други червени милионери,

34.2. обира на народните пари от  банките - извършени  червените банкери – през 1995-1996 г., (при комуниста Жан Виденов),

34.3обирите извършени от червените приватизаторски банди -  1994 – 1996 г . при комуниста Жан Виденов - масовата приватизация на  38% от държавна собственост беше извършена от червената комунистическа банда, в полза на червените бандити ,

34.4.  следващи нови и нови обири, новият червен банкерски обир извършен през 2008- 2011 г., по силата то новия , бандитски ГПК  , който бе приет от тази все една и  същата тази комунистическа банда през 2007 г. от Коалицията на Сергей Станишев -  БКП, с тариката Цар - и той ченге на Гестапо и тариката Ахмед Ахмед – също ченге от Гестапо,   който щеше през 1991 г.  да забранява БКП, пък после се целуна в устни с нея в името на обира, ГПК  - приет именно с тази цел – обира, чрез  внезапните заповеди за изпълнение, въведени с него и ЧСИ-та, създани от същите комунистически банди, разорили и окрали 600 000 български семейства, всички тези грабежи бяха „валидирани” , „узаконени” и извършени със любезното съучастие на комунистическите съдии и съдийки бандитки  -  специалистките по комунистическото право на обира в полза на партизанската червена сган .

34.5. Всичките крупни имотни измами, оставили без жилища над 120  000 граждани, пак бяха измислени и извършени от - и със любезното и активното съучастие , със съдебни решения, със съдебни решения, разбира се, на комунистическите съдии и съдийки , които внезапно и могъщо забогатяха .

35 . И така, поради непрекъсването, несрязването на престъпната комунистическата нишка, несрязването на безкрайната престъпна комунистическа наследствена трансмия (предавка) в най-важната част от използването на народната власт – съдийската, то този терористичен и кръвожаден, комунизъм, дошъл у нас на щиковете на червената орда през 1944 г. ,  НЕ СИ ОТИДЕ ,

·  и ние - за разлика  от другите наши братски източно-европейски народи,  бяхме крадени без прекъсване, продължаваме да бъдем крадени и бяхме окрадени докрай - до последната стотинка в  скъсаните ни джобове , до последната ни капка кръв в нашите вени и затова сме постоянно и безкрайно на първите места на всички позорни класации – по бедност, по смъртоностост, по нещастие , по духовно падение.

36 . Узурпацията на съдийската и прокурорската власт, съществуващи си независимо от същестуването на първата страна по обществения договор (народа),

· съществуваща си съдийската и прокурорската власт и без да съществува първа страна (народ) по този договор,

· съществуваща си без връзка народа ,

· и съществуваща си без произход от народа, без да произхожда от народа, народ и да няма – съдиите и прокурорите си същестуват, защото сами себе си се избират за такива, броят им нараства в геометрична прогресия,

· КАКВАТО ВЛАСТ – СЪЩЕСТВУВАЩА СИ БЕЗ ПРОИЗХОД ОТ НАРОДА , Е ВЛАСТ НЕ ОТ ИМЕТО И В ИМЕТО НА НАРОДА, а власт НАД народа, което е съвременното определение за терора , за терористическата държава .

37. Събира се едно червено комунистическо партизанско-кагебарско стадо, което не е избрано от никой народ, само себе си се определило като такова, което има право да упражнява власт НАД някой народ и му казва  :

·  НИЕ сме тези, които сме създадени от червената орда  да ви управляваме и вие гък не може да ни кажете, защото ние сами себе си сме се определели и избрали за такива, по силата на натресената ви от нас – комунистическата банда с измами, диверсии, саботажи, машинации  от наша страна  Нова Комунистическа Конституция,  за която никога не ви дадохме правото ЛИЧНО и ПРЯКО вие да кажете дали сте съгласни с нея или не  .

38. И понеже това ми искане ще се чете от целия свят и от посланиците на всички страни в България, от ЕС, от ЕК и ЕП, ето тук още :

·  едни кратки обяснения, с посочване на правните норми,  как съдии и прокурори се избират сами себе си за съдии и прокурори и ние нищо не знаем  за тях, не можем да ги идентифицираме и не можем да контролираме , след като не можем обективно еднозначно да ги определим - кои са, какви са,

·  и не можем да идем и да видим, вярно ли е това, което твърдят сами за себе си

·  не знаем къде живеят,  не знаем кои са самите те,  не знаем кои са свързаните с тях бандити и бандитки, соросоиди и чужди граждани и така не можем да идем край леговищата им и да хвърлим и тях по някое яйце и домати , както правим това по депутати, например, когато решенията им ся явно бандитски .

Чл. 130 а, ал.3 от Новата Комунистическа Конституция от 1991 г. , разпорежда :

·  „Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет се състои от 14 членове и включва председателите на Върховния касационен съд и на Върховния административен съд, шестима членове, избрани пряко от съдиите, и шестима членове, избрани от Народното събрание .”

39. Фифююююю.  Тази колегия избира назначава всички съдии и съдийки в България.  Ха, хааа .  ОСЕМ ОТ НЕЙНИТЕ ЧЛЕНОВЕ – Главатарите на двете върховни съдилища плюс още щест съдии, които са избрани от същите тези съдии -  КАТО Е ВИДНО СА СЪДИИ .

40. Така съдиите избрани от съдиите - тези осем броя съдии са повече от шестимата членове в този назначаващ съдиите орган - Висш съдебен съвет , които шестима членове в неговага съдийска колегия  са избрани от Народното събрание, което уж се избира от народа .

41. Така дори да вземе да измре цялото Народно събрание (респективно - целия народ) и да не може да изпрати шестима свои представители в този назначаващ съдиите орган, то останалите осем броя членове, които са избрани от самите съдии, са повече от половината членове на този орган, имат си кворум и мнозинство и могат да си назначават съдии до безкрай, които от своя страна ще избират тези осем брой съдии в този орган, който назначава съдиите и така до безкрай, като народът има ролята на телето в скотобойната . 

42. Гледа народът как съдиите сами себе си се избират и назначават за съдии и гък не може да им каже, и никаква роля и никакво участие няма в тази безкрайно съдийско само-поставяне НАД народа .

43. По същия начин стои и въпроса с назначаването на прокурорите от прокурорите, които се избират от прокурори и така до безкрай .

44. ТАКА СЕ СЪЗДАДЕ ЕДНА АНОНИМНА, САМА СЕБЕ СИ ИЗБИРАЩА СЕ И  САМА СЕБЕ СИ НАЗНАЧАВАЩА СЕ ТЕРОРИСТИЧЕСКА  КОМУНИСТИЧЕСКА СЪДИЙСКА ВЛАСТ, ПО КОЙТО НАЧИН КОМУНИЗМЪТ БЪРЗО БЕ РЕСТАВРИРАН , като на всичко отгоре, то :

·  ние - народът нищо не знаем за тези анонимни създания, хем защото не участвуваме по никакъв начин в техния избор, хем и защото личните им данни са укрити от нас,

· така няма начин, как да узнаваме кои са свързаните с тях бандити – партизански татковци, дедковци, мамици и другите им техни роднини с бандитски изяви , убийци, наркотрафиканти,  палачи, наемни убийци, крадци ,

·  няма начин, как да узнаваме кои са децата им, съпрузите им, стрините, лелите, вуйните им  и така не можем даже и да ги отвеждаме, дори и по делата срещу нас да участвуват тези техни криминални роднини, защото ние не знаем нищо за съдиите и съдийките - с тези тяхни , старателно укрити тяхни лични данни .

РАЗДЕЛ ІІ

45. И същата тази идея - по същия начин, по който беше открадната завинаги съдийската част от народната власт на българския народ, по същия този начин да бъде  открадната и законодателната, и президенстката част от народната власт на българския народ :

· СЕ ЩЪКНА СЪЩАТА ТАЗИ КРАДЛИВА ИДЕЯ В ГЛАВИТЕ НА ГЛАВАТАРИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА БАНДА У НАС И ПО СВЕТА, ДА СИ НАПРАВЯТ И ТЕ ТАКА :

·  ДА СИ СЪЗДАДАТ ЕДНО СТАДО ОТ АНОНИМНИ И НЕВЪЗМОЖНИ ЗА УЗНАВАНЕ, НЕВЪЗМОЖНИ ЗА ИНДИВИДУАЛИЗИРАНЕ И ОБЕКТИВНО ЕДЗНОЗНАЧНО ИДЕНТИФИРИЦАНЕ ОТ НАРОДА – БАНДИТИ И БАНДИТКИ,  С ДВОЙНИ И ТРОЙНИ САМОЛИЧНОСТИ, КОИТО ПО ОПИСАНИЯ НАЧИН ЗА ИЗБОР НА СЪДИЙКИ И ПРОКУРОРКИ, ДА СИ ИЗБИРАТ ВЕЧНО И БЕЗКРАЙНО СВОИТЕ ГЛАВАТАРИ И ГЛАВАТАРКИ ЗА ДЕПУТАТИ И ПРЕЗИДЕНТИ, ТЕ ДА СИ ГИ НАЗНАВАТ НА ВЛАСТ-ПОЛЗВАЩИ СЛУЖБИ, ДА ИМ ДАВАТ ТАКА И ЧАСТ ОТ ПЛЯЧКАТА СВАЛЕНА ОТ ГЪРБА НА НАРОДА,

·  и така до безкрай в този затворен цикъл, в който и до който само-създал се с тези измами, диверсии, саботажи и брутални престъпления комунистически власт-ползващ кръг , народът няма никакъв достъп, поради укритите данни на участниците в този криминален кръг  .

46. Тоест по този начин бе създадена и законодателна, и президентска  власт-ползваща сган, която НЕ произхожда от народа, няма връзка с народа, народ и да няма, тези криминални 300-400 000 субекти с двойна и тройна самоличност, сами себе си се избират, сами себе си се назначават и сами за себе си признават, че това било правилно и законно .

47. Така и законодателната, и президентската  власт-ползваща сган стана власт НАД народа по пълно подобие на терористичната съдийска власт НАД народа , която също сама себе си се избира и назначава  НАД народа .

48. По този начин пълният цикъл за създаването на сто и един процента свръх-терористическа комунистическа държава с власт НАД народа, от червени терористични и узурпационни субекти, които сами себе си се избират и назначават за властващи – съдийки, прокурорки, депупати и президенти  бе напълно в цялост завършен и комунизмът бе реставриран в целия си блясък – брутален терор,

· първи сме по всички позорни, бедни, крадливи, корупционнни, просташки и смъртоносни класации , обречени сме на заличаване от лицето на земята от тази криминална, свръх-терористическа комунистическа държава .

49. ЕТО ВИ СЕГА И ЕДНО НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРНО ДОКАЗАТЕСТВО ЗА НЕВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПРОВЕРКА И ДОКАЗВАНЕ НА ИСТИННОСТТА НА РЕЗУЛТАТИТЕ от страна на първата страна по договора - народа , който е независимият наблюдател-контрольор на случващото се в системата на власт-ползваща сган .

50. Като аз и всички хора като мен, което сме извън  съвкупността на власт-ползващато сган, нямаме свои членове в Централната Избирателна Комисия, която се назначава от узурпатора Румен Радев,,  не знаем индивидуализиращите и обективно еднозначно определящите хората-избиратели данни, тъй като по залепените избирателни списъци висят само някакви два или три броя имена,

·  то как и по какъв начин аз - кандидатката за президентката и всеки един друг човек от народа да вземем да идем на някакъв адрес и да проверим - там ли живее това лице, което уж е избирател, то ли е това, чието име е написано в този списък или е друго , дали пък същото това лице, с това име не живее под друго име и на друго място, на което също гласува и т.н.  .

51. И, ако аз и всеки друг като мен можехме да направим такива проверки по методите на статистическите или на пълните извадки, и ако това можеха да го направят и всички други кандидати, които сме извън съвкупността на червената власт-ползваща сган,  то така :

· щяхме да можем да проверим и докажем и / или отречем поне броя на действителните избиратели , чак след която първа проверка,  да можем да пристъпим към следващите въпроси от тази проверка по доказване на истинността или фалшивостта  на резултатите  - като :

·  колко от тях наистина са гласували, или пък са били по същото време на смъртен одър, или в чужбина, или на два метра под земята,  и друг (машината или измамнници)  са гласували вместо тях и по колко пъти са гласували -  по повече от веднъж ли и  т.н. .

52. Докато преди приемането на закона за укриване на личните данни на власт-ползващата орда , когато по тези общо-достъпни списъци, които бяха лепени на публични места, хората бяха описвани и с  ЕГН-тата и адресите си, то тази първа и решителна проверка се извършваше в процеса по валидиране на изборните резултати, щото всеки познава своя съсед – живеещ на адреса му до самия него, нещо като блокчейна  и такива брутални измами като настоящите не бяха възможни за извършване .

53. И как да провериш и  оспориш, че някой не е той, като не го знаеш кой е този, който е написан само с двете или с трите си имена в този списък, до който имаш достъп ти – народа. 

54. Ами, че то, с по еднакви две или три имена има десетки хора, със същите тези две или три имена , за кой от всичките тях се твърди в тези списъци, че е преселил например в столицата от селата, ти не можеш да знаеш, като не знаеш останалите индивидуализиращи и обективно еднозначно идентифициращи го данни  - най-малко като постоянен адрес и ЕГН - за да се ориентираш и провериш за възрастта му и за месторождението му (по ЕГН-то) и за настоящото му място в пространството – по адреса му .

55. Тоест за пълната узурпация, за пълната кражба во веки на принадлежащата на народа власт и за пълната анонимнизация на власт-ползващото стадо, за превръщането му в незъзможно за индивидуализиране и обективно идентифициране еднозначно идентифициране многоличен (колективен) орган за обир и терор и за неговото сто и един процента измъкване от контрола на народа - първата страна по обществения договортова стадо умишлено създаде и използва втора по ред измама, наречена  закон за защита на личните данни .

Чл. 8 , ал. 1 от Хартата на ЕС : „ Всеки има право на защита на неговите лични данни ” -  бе изтълкуван и преправен от власт-ползващото стадо, както Дявола чете евангелието в смисъл, че трябва да бъдат укрити данните, използвани от векове за индивидуализирането и обективно еднозначното идентифициране на всяко човешко същество .

56. Защита НЕ значи укриване на тези данни Това са две напълно различни понятия .

Защитата е същата като защитата на авторското право, като защитата на собствеността .  Не собствеността да стане укрита, не авторското право да се укрие, а напротив – да се знае от всеки, но никой да няма право да си ги присвоява. 

Така се извършва защита на Родина, земя, територия, собственост, права и лични данни – като са защитени от кражба и присвояване, с наказания за кражбата , присвояването и завладяването и използването им от страна тези, чиито те не са .

57 . А не с укриването им .  ЗАЩОТО, АКО УКРИВАНЕТО ИМ ОТ УЗНАВАНЕ БЕ ЗАЩИТА, ТО ТОГАВА НИЕ - НАРОДЪТ – ПЪРВАТА СТРНАТА ПО ОБЩЕСТВЕНИЯ ДОГОВОР СМЕ В СЪСТОЯНИЕ НА ПОСТОЯННО НАПАДЕНИЕ ОТ СТРАНА НА АНОНИМНАТА ВЛАСТ-ПОЛЗВАЩА БАНДА, защото тя във всеки един момент, постоянно разкрива , постоянно е разкрила пред себе си – нашите лични данни  .

58. В една Швеция, например, в държавните им сайтове, като напишеш издирван от тебе адрес , веднага се изписва и имената на всички хора , които живеят в настоящия момент на този адрес, даже и данъчните декларации, които е подал, с доходите, които е декларирал и данъците които е платил.

59. ТАКА ВСЕКИ ЗНАЕ ВСИЧКО ЗА ВСИЧКИ,  ВЛАСТ-ПОЛЗВАЩО ИМ СТАДО НЕ Е АНОНИМНО, министърките и съдийките им ходят пеша или с колелета по улиците, редят се на опашки в магазините и на никой не му идва на акъла да мушне с нож някоя между ребрата или да вземе да я изнасили, защото няма повод от тяхна страна, равнопоставени са с всички останали граждани и гражданки , не ги крадат, не ги мамят и неги лъжат, именно защото не са анонимни .

60. А у нас с описаната поредна измама, комунистическото власт-ползващо стадо стана напълно анонимно, превърна се в незъзможен за индивидуализиране и обективно еднозначно идентифициране многоличен (колективен) орган за обир и терор

И веднага след сътворяването на тази поредна комунистическа измама  започна бурно „да се клонира”, създавайки набързо за собствена употреба, в своя полза и изгода още 367 000 (несъщестуващи физически) личности,  които са именно тези от тази орда, на които бяха създадени по две и три нови самоличности . 

61. И тия смучат по две-три пенсии от всяка една своя самоличностполучават парите по тях дистанционно, по различни банкови сметки, смучат от различни общини помощи за безработни за социално слаби,

· с всяка една от допълнителните си самоличностите си,  вършат имотни и финансови измами с евро-средствата,

· с допълнителните си самоличности,  гласуват по няколко пъти на едни и същи избори за главатарите на тази власт-ползваща банда, под чийто контрол се намират и по чието разпореждане бяха създадени за тяхна обща , бандитска полза .

62. И главатарите на тази анонимна власт-ползваща банда си правят от състава на същата орда собствени Централни Избирателни Комисии, и списъците с ЕГН-тата и адресите на хората са само в ръцете на власт-ползваща орда, но не и в ръцете на народа, та да тръгнем по тях по адреси и да проверим истина ли е всичко стова, което пише в тях, или са нови лъжи и измами, нови масови документи с невярно удостоверени в тях от страна на власт-ползваща орда обстоятелства

· (то си видя как един Кирил Петков, лесно финтира цялата тази система, имаща уж за цел да пречи за такива измами, ама когато се извършват в полза на комунистическата власт-ползваща орда , то членовете на самата орда ги извършват, щото те са ги измислили и внедрили ) ,

и така по тази упълномощителна трансмисия (верига) – Главатарят и Главатарите на ордата си назначават Централни Избирателни Комисии, с членове, пак хора от същата орда, които да извършат от името на Главатарите на ордата , от тяхно име всички тези измамнически действия по мнимото узаконяване на избора на едни или други представители от същата тази орда и така до безкрай .

63. Тоест по реда на тази упълномощителна верига (трансмисия) между хора все от същата тази комунстическа орда,  узурпаторите и сегашният узурпатор Румен Радев гарантират за самите себе си , което е нечувано безумие.   Узурпаторите да гарантират сами за себе си .

64. ТЕЗИ ПРОВЕРКИ, ТЕЗИ ГАРАНЦИИ, ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗВЪРШЕНИ И ДАДЕНИ ОТ  НЕЗАВИСИМИТЕ НАБЛЮДАТЕЛИ НА АЙНЩАЙН, които се намират извън тази орда, трябва да бъдат направени тези проверки и дадени тези гаранции ПРЯКО от първата страна по обществения договор – народа .

65. Точно това разпорежда член 25 , буква „а” от Всемирния Международен пакт за граждански и политически права в сила за България :

·  ВСЕКИ ГРАЖДАНИН ИМА ПРАВОТО И ВЪЗМОЖНОСТТА, БЕЗ КАКВАТО И ДА Е ДИСКРИМИНАЦИЯ И БЕЗ НЕОСНОВАТЕЛНИ ОГРАНИЧЕНИЯ :

a) ДА ВЗЕМА УЧАСТИЕ В РЪКОВОДЕНЕТО НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ РАБОТИ ПРЯКО ....

66. И ТОЧНО В ТОВА РЪКОВОДЕНЕ НА ТЕЗИ НАЙ-ВАЖНИ, ФУНДАМЕНТАЛНИ ОБЩЕСТВЕНИ РАБОТИ – проверката и контрола на всички хора и на всички сведения и данни използвани в изборните процеси – ТО НИЕ  - този „всеки гражданин от народа”, които сме извън съпкупността на власт-ползваща орда СМЕ НАПЪЛНО ЛИШЕНИ ОТ ПРАВОТО НИ ДА ВЗЕМЕМ ПРЯКО УЧАСТИЕ  -  ПРЯКО ДА УЗНАЕМ ВСИЧКИ ПРЕДНО-ПОСОЧЕНИ ДАННИ ЗА ВСИЧКИ, така както ги е узнала власт-ползващата сган и пряко да ги проверим дали са истински или фалшиви , пряко да проверим и узнаем кой по колко пъти  е гласувал, пряко и в реално време да проверим и да проверяваме гласувателните машини и гласувателния им софтуер .

67. И предно посочените огромен брой измами – най-напред създаването още през 1991 г.  на терористическа комунистическа съдийска ВЛАСТ над народа, която не произхожда от народа и не произтича  от народа, заедно със следващите описани измами - укриване на личните данни на власт-ползваща сган, превръщането й в невъзможна за индивидуализирането й и обективното й еднозначно идентифициране от страна на народа многолична престъпна група,

· документното създаването от нейна страна  на несъщестуващи личности,  ведно с унищожаването на правото ни ДА ВЗЕМАМЕ УЧАСТИЕ В РЪКОВОДЕНЕТО НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ РАБОТИ ПРЯКО,

доведе до това, че вече правно-валидни избори НЕ се провеждат и не могат да бъдат проведени, тъй като твърдяните от страна на същата тази многолична престъпна група резултати, то по описаните причини, НЕ могат да бъдат проверени и доказани от независими наблюдатели (народа), които НЕ са част от описаната многолична престъпна група .

68. Самата аз като кандидатка за президентка , която съм извън съвкупността на тази комунистическа престъпна власт-ползваща орда съм лишена от правото ПРЯКО да ги проверя и докажа, какво остава за другите хора от народа, които не са били кандидати .

А резултати, които не могат да бъдат ПРЯКО проверени и доказани от поне трима независими наблюдатели и не са били ПРЯКО проверени и доказани от поне трима независими наблюдатели от народа  са  ЕДНО ПРАВНО И ФАКТИЧЕСКО НИЩО (представляват само едно комунистическо власт-ползващо заклинание), което трябва да бъде обявено в тази процедура по касиране на изборите за президент .

ЧАСТ  V

ДОКАЗАТЕЛСТВА И ДОКАЗАТЕЛСТВЕНИ ИСКАНИЯ

І.   Да бъде изискано от Централната Избирателна Комисия да представи официално удостоверение, с което да отговори на въпроса :

·  бил ли ми е предоставен от нейна страна на мен или на упълномощени мои представители тоталния избирателен списък на всички български граждани, притежаващи активно избирателно право към датата 14 ноември 2021 г. ,

· в който те да били описани, индивидуализирани и обективно еднозначно идентифицирани с тези свои данни – трите си имена, единните си граждански номера и постоянните си адреси, с които свои данни те са описани в списъците - притежавани и използвани само от ЦИК , РИК и СИК, но не и в тези, които бяха разлепени по стени, улици и булеварди ,

· така, че аз да мога да проверя истинността на написаното (удостовереното) в тези притежавани и използани от  ЦИК , РИК и СИК избирателни списъци, които им списъци в този им детайлен вариант  за индивидуализирането и обективното еднозначно идентифициране на гражданите представлява законен интерес за мен, с оглед на качеството ми на кандидат за президент ?

ІІ.  Да бъде изискано от Румен Георгиев Радев в качеството му на лицето,  назначаващо състава на Централната Избирателна Комисия удостоверение, с което той да удостовери :

· кои от назначените от него членове на Централната Избирателна Комисия,  имащи качеството си на такива към датата - 14 ноември 2021 г.  на провеждането на президенските избори, са били предложени от мен и отправял ли е към мен писмено предложение, аз в - качеството ми на кандидат за президент да посоча такива граждани, които да бъдат назначени за членове на Централната Избирателна Комисия , като, ако е отправял такова, то да го предостави по това дело на Конституционния съд.

ІІІ. Да бъде изискано от Централната Избирателна Комисия да представи официално удостоверение, с което да отговори на въпроса :

·  колко от членовете на секционните избирателни комисия са били назначени по направено от мен предложение за това, в качеството ми на кандидат за президент ,

·  с което също така да отговори и изобщо отправяла ли е до мен  Централната Избирателна Комисия предложение, аз да посоча такива граждани, които да бъдат назначени за членове на секционните избирателни комисии, като, ако  е отправяла такова , то да го предостави по това дело на Конституционния съд .

ІV. Да бъде изискано от Централната Избирателна Комисия да представи официално удостоверение, с което да отговори на въпроса :

·  бил ли ми е предоставен на мен - в качеството ми на кандидат за президент или на упълномощени от мен представители софтуера на машините, които бяха използвани за опосредстване на гласуването на 14 ноември 2014 г.,

· и бил  ли ми е предоставен на мен или на  упълномощени от мен представители физически достъп до хардуера (всичките физическите компоненти) на тези машини, въз основа, на който софтуер и хардуер, аз или упълномощени мои представители да могат да направят проверка на начина, по който  те са настроени да функционират в изборния процес ?

·  КОЕ Е ТОВА ДЛЪЖНОСТНО ЛИЦЕ (група лица) - орган на власт по смисъла на закона, което със свое волеизявления (КОЙ Е ТОЗИ ВЛАСТНИЧЕСКИ АКТ) , ангажиращо наказателната му отговорност, в официален документ по смисъла на закона е удостоверило , че :

·  изборните машини като неделима съвкупност от софтуер и хардуер НЕ могат да фалшифицират гласо-подаването, че са лишени от възможност да фалшифицират гласо- подаването, че са лишени от възможност  за осъществяване на дистан-ционна връзка с тях,

· въз основа на какви публично достъпни изследвания (не само за хеша, а на целия софтуер) са направили такова изявление ,

· и по силата на какви свои , дадени му от закона правомощия и по силата на каква призната му от закона компетентост, са направили това волеизявление  и същото да бъде предоставено по това дело на Конституционния съд, като бъде представена пред същия съд и дипломата му, която удостоверява тази му компетентост   ?

V.  Да ми бъде предаден на мен или на упълномощени от мен лица софтуера на избирателните машини, като на същите лица да бъде осигурен пълен физически достъп до всяка една от тях , включващ и правото им за демонтаж на машините, за да отговорят те на предно-поставените въпроси : 

·  могат ли да фалшифицират гласоподаването, с последващо заличаване на извършените фалшификации,

· колко такива и в чия полза са извършени,  лишени ли от възможност  за осъществяване на дистанционна връзка с тях или не,

· осъществявани ли са такива дистанционни връзки с  тях, какви и колко, и в чия полза манипулации са извършени, чрез дистанцион-на връзка,

·  също така - предавани ли са данни, чрез тези дистанционни връзки към други устройства,

· имат ли възможност да  записват последователността на гласуващите

· имат ли възможност да установяват и записват телеметричните и физическите данни на гласоподавателите, чрез които се разкрива тайната на гласуването, поради идентифицирането на гражданите по тях,

· извършени ли са такива и колко е техният брой  ? 

VІ. Да бъде предоставен пълен достъп на седем посочени от мен лица до база данни „Население”  и до базата – базите данни съдържаща снимките , подписите и ръкописно изписаните три или две имена на заявителите от всички лични карти, издадени от 01 януари 2000 г. (без тези на защитените свидетели, като изрично се посочи и техния брой)  до настоящия момент от Министерството на Вътрешните Работи,

· за да извършат те, чрез програми за лицево разпознаване и графологични такива, проверка - колко от всичките тези граждани имат повече от една самоличност  - т.е. на колко от всичките тези граждани са им издадени по повече от една лична карта, с едновременна валидност на всичките им карти, с различно удостоверени в тях данни на същите – имена , единни граждански номера и постоянни адреси ,

· след което да установят по избирателните списъци, по колко пъти е гласувал на 14 ноември 2021 г. всеки един от тези 367 000 (триста шестдесет и седем хиляди) граждани, притежаващи двойна и тройна, даже и четворна самоличност.

Всеки един нотариус, всеки един частен и държавен съдебен изпълнител и цели други стада от безделници имат пълен достъп до всичките тези данни, ровят по цял ден в тях , търсейки поредните си жертки – кой овдовял да го окрадат набързо, кой забогатял внезапно с някой тузарски имот, за да го прикоткат в креватите си и прочие, така, че това ми искане не може да бъде отхвърлено по никаква причина, при положение, че цели стада от власт-ползващата сган имат достъп то тази информация.

VІІ. Да бъде предоставен пълен достъп на седем посочени от мен лица и  тази база данни от бази данни „Население” , съдържаща имената, единните граждански номера и последните им постоянни адреси, на всички хора с българско гражданство, които са умряли (починали) през последните 32 (тридесет и две) години - броени назад от датата 14 ноември 2021 г., както и данните за броя на техните документи за самоличност, които НЕ са били върнати на МВР за унищожение, както и данните за броя на техните документи за самоличност, които  СА били върнати на МВР за унищожение , за да проверя, въз основа на тези сведения, колко от тях фигурират (са вписани) като такива с активно избирателно право в тоталния избирателен списък по точка І (първа римско) от тази част и колко от тях са гласували на 14 ноември 2021 г.,

· като Централната Избирателна Комисия бъде задължена да ми  предостави на мен и на посочените в тази точка седем броя лица тоталния избирателен списък по точка І (първа римско) от тази част,

в който те са описани, индивидуализирани и обективно еднозначно идентифицирани с трите (двете) си имена, единните си граждански номера и постоянните си адреси, по който тотален списък, също така да проверя, колко от лицата вписани в него НЕ фигурират (не са вписани) в бази данни „Население” и обратното – колко броя граждани на възраст над 18 години към 14 ноември 2021 г.  които са вписани в бази данни „Население” – не фигурират (не са вписани)  в тоталния избирателен списък по точка І (първа римско) от тази част .

VІІІ. Всички ескпертизи (проверки) по предните седем точки, които съм заявила, че искам да направя, и че ще бъдат направени и от седем броя посочени от мен лица, ДА БЪДАТ ВЪЗЛОЖЕНИ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ И ОТ ЛИЦАТА, КОИТО ПО ЗАДАНИЕ НА ПРОКУРАТУРАТА РАЗКРИХА И ДОКАЗАХА В ОБРАЗУВАНОТО СПЕЦИАЛНО ЗА ТОВА ПРОИЗВОДСТВО (ПРОВЕРКА) ИЗВЪРШЕНИЯ ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ В СЪДИЙСКАТА СИСТЕМА , изразяващ се в липсата на случайно разпределяне на съдебните дела в последните шест години, бруталните и безкрайните манипулации, машинации, диверсии, саботажи и вмешателства в  работата и на тази, и тя уж била НЕманипулируема (компютърна ) система  като съвкупност от хардуер и софтуер ,

·  който вече извършен държавен преврат означава абсолютната и изначалната нищожност на всички тези съдебни актове, понеже, ако българските  комунистически червени съдийки и техните съучастници от другите части на тази криминална система не знаят,  то съществува едно фундаментално решение на ЕСПЧ по този въпрос, в сила за България, КОЕТО НАПЪЛНО  И ИЗРИЧНО ОТРИЧА ЗАКОННОСТТА (по смисъла на чл. 6 от КЗПЧОС) на съд, чийто конкретен състав е бил определен да разглежда дела в нарушение на принципа за случайното разпределяне на делата между съдиите ,

А АКТОВЕТЕ ИЗДАДЕНИ ОТ НЕЗАКОННИ СЪСТАВИ (СЪД) СА АБСОЛЮТНО И ИЗНАЧАЛНО НИЩОЖНИ, който преврат извършен у нас, то с немалка вероятност може да доведе и до гражданска война срещу вечните комунистически превратаджии и превратаджийки .

ІХ.  Да бъдат изискано от телевизия БТВ да предостави по делото записите й от 24.10.2021 г. на предаването, водено от другарката Мария Цънцарова, в което бях изгонена и изхвърлена дружно от двама комунисти - мъже кандидати в съучастието им с посочената водеща, без да ми бе дадена възможността да използвам цялото - дадено ми от закона телевизионно време.

( Обвиненият в шпионска дейност комунист Николай Малинов в ефир заповяда да бъда изхвърлена от студиото, а Мария Цънцарова ми спря микрофона и заповяда заплашително с глас нетърпящ възражение : " Моля,  да излезете от студиото ! ” )

И записите й от 05 ноември 2021 г. на предаването на БТВ, възложено за провеждане на другарката Цветанка Ризова, по време на което, то  същото гнусно, комунистическо деяния спрямо мен - спирането на микрофона ми и изключването ми от ефир още в края на първата една трета от полагащото ми се по закон телевизионно  бе извърше- но от споменатата другарка Цветанка Ризова .

В предаването възложено на другарката Мария Цънцарова, аз казвам , че ще искам от президента на САЩ списъка с крадците ни, които са укрили откраднато от българския народ в офшорни сметки  и веднага ме изхвърлят от студиото на тази национална телевизия БТВ по време на изборната ми кампания .

В предаването - възложено на другарката Цветанка Ризова казвам само първите три изречения от моята изборна програма :  че ще се боря за мажоритарни избори на депутати и общински съветници като в САЩ и за съд само от 12 броя съдебни заседатели като в САЩ, и за въвеждане на прецедентното право, за да бъде законът еднакъв за всички  и тя веднага ми изключи микрофона , преди да беше изтекло дори и една трета от полагащото ми се – като кандидат за президент - време да кажа това, което искам по СВОБОДНАТА си воля на българските граждани .

Да му се не знае, та то това в Афганистан и в Иран - държави враждебни на САЩ и със доста рестриктивно отношение към жените, да го бях казала това,  нищо нямаше да ми направят, а тук ме  изхвърлят и изключват като да съм най-опасен престъпник, а при това ние - България , сме все още съюзници на САЩ , а и тези мажоритарни избирателни и съдебни системи, изобщо не са изобретения и патенти на САЩ и изобщо не са и забранени и от нашата Конституция,  а напротив, тя ги разрешава и разпорежда дори изрично .

Х. Да бъде изискано от Централната избирателна Комисия да предостави по това дело в писмен вид сведения относно това:

· какви санкции е наложила тя на споменатите в предната точка две другарки журналистки и на споменатата в предната точка телевизия за тези бруталните гаври и издевателства с мен, за пълната ликвидация от тях, по този начин на моето пасивно избирателно право, също така и за унищожението и потъпкването на основните ми човешки права на Свободата на Словото и на Свободата на Мисълта , дали изобщо е наложила такива, или под командването на конкурента ми за президенския пост – другаря Румен Радев, който лично назначи тази комисия е злорадствала за гаврите и издевателствата извършени с мен .

С предупреждение да прекратите веднага, с закон бруталната дискриминация на НЕкомунистическите, НЕпартийните кандидати, мишоци с мишоците  и да се само-разпуснете веднага  :

Президентката на Народа - ЛУНА ЙОРДАНОВА ЙОРДАНОВА

 
Право на Справедлив Процес Случайно Разпределение на Делата Противоречива съдебна практика Основни Човешки Права и Свободи Преврат Всичко за Унищожаването на Държавно-Организирания Бандитизъм Публични Екзекуции на Правото Отмяна на Влязло в Сила Решение К Бойко Борисов е Измамен Изигран от Върховния Касационен съд на Лозан Панов Съдебно дело на Бойко Борисов с Елена Йончева Волен Сидеров Димитър Чукалов Право на Справедлив Процес Смяна на системата
Начало Цялата книга Цел и задача на книгата За кого е книгата ? Увод-Апел от Българските Гении Първите 5 (пет) стъпки от създаването на Тайната Криминална Държава Внезапната Реставрация през 1991 г. на Комунизма - Последния стадий на Държавно-Организирания Бандитизъм 6 - 9 стъпка в създаването на Тайната Криминална Държава - Петнадесет-кратна обезценка в периода 90-95 г. на спестените ни пари , банкрута на държавните предприятия и присвояването им от комунистическата банда 10 - 14 стъпка в създаването на Тайната Криминална Държава - Финализацията на Реставрацията на Комунизма през 2003 г. Кога за последно избирахме съдийки ? През 1988 ! Браво Каква е разликата между Старата и Новата Конституция ? Само една, че съдиите започнаха да се избират сами себе си Прекратяване на узурпацията на съдебната власт ! Как ЦК на БКП възкръсна във ВКС Клетки на Ислямска държава Уникални и безусловни Наказания на съдийските банди Върховните съдийски измами със случайното разпределение на делата аз - Белият Хакер ги разкривам Румен Радев ги прикрива Случайни избори на една от...една съдийка ! Върховенството на Лозан Панов , Камен Влахов, Дария Проданова и Бандата на Румен Радев НАД закона ! Бат Бойко изигран от съда на Бай Лозан Най-тежките, абсолютните престъпления против Мира и Човечеството на съдийките бандитки - създаването и прилагането на ПРОТИВОРЕЧИВИТЕ съдебни практики. Как да се защитите от тях ? Умишлено унищожаване на свободната конкуренция от ВКС . Извършване на имотни измами от ВКС Да ДЕзорганизираме държавно-организираната престъпност ! Бързо, лесно, смело , сръчно ! Ефектите на тази криминална система са нейните най-голями дефекти 15-тия Контра-Удар срещу Тайната Криминална Държава . Фундаменталният ! Съдебната ни власт - пряко в ръцете на българския народ, Съд по всички Дела – само от 12 броя Съдебни Заседатели 14-тия Контра-Удар срещу Държавно-Организирания Бандитизъм . Създаването на Чуждестранна Колегия във Върховния Касационен Съд 13-тия Контра-Удар срещу Криминалната Система . Връщане на безусловната касация , без увъртания. Върховният Касационен Съд - само контролно-отменителна инстанция, без да решава по същество 12-тия Контра-Удар. Давност за Престъпения - Извършени от Съдийки във връзка, със и или по повод дейността им като такива НЕ Тече , докато не им бъде свален имунинета 11-тия Контра-Удар. Уволнение на Всички Съдийки, заради които България е осъждана от ЕСПЧ, с репариране на причинените от тях вреди 10-тия Контра-Удар. Безусловно Уволнение на Всички Съдийки Нарушили Правото на Справедлив Процес 9-тия Контра-Удар. Криминализиране на Нарушенията на Правото на Справедлив Процес, Извършвани от Съдийки 8-мия Контра-Удар. Изрична и Абсолютна Забрана за Създаване и Прилалагане на Противоречеви Съдебни Практики . Първото влязло в сила решение е задължителната за всички съдебна практика 7-мия Контра-Удар. Мат на Корупцията с Пешката . Промяна в Правилника на ВКС . Избор на Съдийките от Страните по Делата като в Международния Търговски Арбритаж 6-тия Контра-Удар. Мощни и Ежегодни Морални, Интелектуални и Психиатрични Цензове и Тестове за Съдийките 5-тия Контра-Удар . Ликдивидиране на Постоянността на Съдийските Състави и Отделения 4-тия Контра-Удар . Флуидност ! На всеки 5 (пет) години местене на съдийките в друг, по-нисък или по-висок съд 3-тия Контра-Удар . Създаване на Специалeн Орган за Ликвидиране на Съдийското Разбойничество 2-рия Контра-Удар . Отърване, чрез командироване на върховните съдийки за районни, закриване на ТК на ВКС 1-вия Контра-Удар Контра-Удар срещу Тайната Криминална Държава . Публично Връчване на Върховни Съдийки на Ултиматума на Народа ..............
Надолу са избрани извадки
от Том 2 и 3
..............
Кой има смелостта да направи дисекцията ? Българският SAS- Силата на Анти-Бандитската Свобода Терора на криминалното малцинство над некриминалното мнозинството Ликвидация на независимите, некомунистическите кандидати, не можеш да бъдеш избран, ако не си член на криминална организация (партия) Унищожените са избирателните права на окрадените от държавно-организираните бандити граждани . Защо държавата ни е престъпна по своя произход и криминална по своята същност Няма добри и лоши комунисти. Всички са крадци ! Каква е комунистическата идея ? Да извръткаме тарикатите - крадлите на властта ни ! Как се прави Нова Държава ? Бързо, лесно, смело , сръчно ! Да си направим Нова Свободна Щастлива Абсолютно-Пряко-Народо-Властна Народу-Богу-Угодна Държава - Чистата и Святата ни република Кутията с Акъла срещу Кутията на Пандора ! От Петър за Слави . На кой бряг на реката е Слави ? На Анти-Бандитския или на другия ? Да, България ! Ултра-Комунистическа Терористична Партия Луна касира избора на Румен Радев Отзиви на читатели Поръчай книгата
Право на Справедлив Процес Случайно Разпределение на Делата Противоречива съдебна практика Основни Човешки Права и Свободи Преврат Всичко за Унищожаването на Държавно-Организирания Бандитизъм Публични Екзекуции на Правото Отмяна на Влязло в Сила Решение К Бойко Борисов е Измамен Изигран от Върховния Касационен съд на Лозан Панов Съдебно дело на Бойко Борисов с Елена Йончева Волен Сидеров Димитър Чукалов Право на Справедлив Процес Смяна на системата

Начало Цялата книга Цел и задачана книгата За кого е книгата ? Увод-Апел от Българските Гении Първите Пет стъпки от създането на Тайната Криминална Държава Реставрацията през 1991 г. на Комунизма -Последния стадий на Държавно-Организирания Бандитизъм 6 - 9 стъпка в създаването на Тайната Криминална Държава - Петнадесет-кратна обезценка в периода 90-95 г. на спестените ни пари , банкрута на държавните предприятия и присвояването им от комунистическата банда 10 - 14 стъпка в създаването на Тайната Криминална Държава - Финализацията на Реставрацията на Комунизма през 2003 г. Кога за последно избирахме съдийки ? През 1988 ! Браво Каква е разликата между Старата и Новата Конституция ? Само една, че съдиите започнаха да се избират сами себе си Как ЦК на БКП възкръсна в ЦК на ВКС ! Вечни, несменяеми, неизбираеми, недосегаеми ! Клетки за Ислямска държава са разкрити в съдилищата Лични, безусловни и неотменими наказания за съдийските банди - Добрев и Генджев са "заземили".... Върховните съдийски измами със случайното разпределение на делата аз - Белият Хакер ги разкривам Румен Радев ги прикрива Случайни избори на една от...една съдийка ! Върховенството на Лозан Панов , Камен Влахов, Дария Проданова и Бандата на Румен Радев НАД закона! Бат Бойко изигран от съда на Бай Лозан Най-тежките, абсолютните престъпления против Мира и Човечеството на съдийките бандитки - създаването и прилагането на ПРОТИВОРЕЧИВИТЕ съдебни практики. Как да се защитите от тях ? Умишлено унищожаване на свободната конкуренция от ВКС . Извършване на имотни измами от ВКС Да ДЕзорганизираме държавно-организираната престъпност ! Бързо, лесно, смело , сръчно ! Ефектите на тази криминална система са нейните най-голями дефекти ! 15-тия Контра-Удар срещу Тайната Криминална Държава . Фундаменталният ! Съдебната ни власт - пряко в ръцете на българския народ, Съд по всички Дела – само от 12 броя Съдебни Заседатели 14-тия Контра-Удар срещу Държавно-Организирания Бандитизъм . Създаването на Чуждестранна Колегия във Върховния Касационен Съд 13-тия Контра-Удар срещу Криминалната Система . Връщане на безусловната касация , без увъртания. Върховният Касационен Съд - само контролно-отменителна инстанция, без да решава по същество 12-тия Контра-Удар. Давност за Престъпения - Извършени от Съдийки във връзка, със и или по повод дейността им като такива НЕ Тече , докато не им бъде свален имунинета 11-тия Контра-Удар. Уволнение на Всички Съдийки, заради които България е осъждана от ЕСПЧ, с репариране на причинените от тях вреди 10-тия Контра-Удар. Безусловно Уволнение на Всички Съдийки Нарушили Правото на Справедлив Процес 9-тия Контра-Удар. Криминализиране на Нарушенията на Правото на Справедлив Процес, Извършвани от Съдийки 8-мия Контра-Удар. Изрична и Абсолютна Забрана за Създаване и Прилалагане на Противоречеви Съдебни Практики . Първото влязло в сила решение е задължителната за всички съдебна практика 7-мия Контра-Удар. Мат на Корупцията с Пешката . Промяна в Правилника на ВКС . Избор на Съдийките от Страните по Делата като в Международния Търговски Арбритаж 6-тия Контра-Удар. Мощни и Ежегодни Морални, Интелектуални и Психиатрични Цензове и Тестове за Съдийките 5-тия Контра-Удар . Ликдивидиране на Постоянността на Съдийските Състави и Отделения 4-тия Контра-Удар . Флуидност ! На всеки 5 (пет) години местене на съдийките в друг, по-нисък или по-висок съд 3-тия Контра-Удар . Създаване на Специалeн Орган за Ликвидиране на Съдийското Разбойничество 2-рия Контра-Удар . Отърване, чрез командироване на върховните съдийки за районни, закриване на ТК на ВКС 1-вия Контра-Удар Контра-Удар срещу Тайната Криминална Държава . Публично Връчване на Върховни Съдийки на Ултиматума на Народа .............. ..............
Надолу са избрани извадки от Том 2 и 3
.............. ..............
Кой има смелостта да напише труда Българският SAS - Силата на Анти-Бандитската Свобода Терора на криминалното малцинство над некриминалното мнозинство Ликвидация на независимите, некомунистическите кандидати, не можеш да бъдеш избран, ако не си член на криминална организация (партия) Унищожените са избирателните права на окрадените от държавно-организираните бандити граждани . Защо държавата ни е престъпна по своя произход и криминална по своята същност Няма добри и лоши комунисти. Всички са крадци ! Каква е комунистическата идея ? Да извръткаме тарикатките- крадлите на власта ни ! Да си направим Нова Държава ! Бързо, лесно, смело , сръчно ! Да си направим Нова Свободна Щастлива Абсолютно-Пряко-Народо-Властна Народу- Богу-Угодна Държава - Чистата и Святата ни република Кутията с Акъла срещу Кутията на Пандора ! От Петър за Слави . На кой бряг на реката е Слави ? На Анти-Бандитския или на другия ? Да, България ! Ултра-Комунистическа Терористична Партия Луна касира избора на Румен Радев Отзиви на читатели - добри и лоши Поръчай книгата

© 2020. Всички права запазени  
 Обратно към върха на страницата
Чиста и Свята Република
.