Лекарства Против Корона Вирус Ваксина Ваксини Против Корона Вирус Как се лекува Корона Вирус Лекарство срещу Ковид 19 Кои са Лекарствата Срещу Корона Вирус
Право на Справедлив Процес Случайно Разпределение на Делата Противоречива съдебна практика Основни Човешки Права и Свободи Преврат Всичко за Унищожаването на Държавно-Организирания Бандитизъм Публични Екзекуции на Правото Отмяна на Влязло в Сила Решение К Бойко Борисов е Измамен Изигран от Върховния Касационен съд на Лозан Панов Съдебно дело на Бойко Борисов с Елена Йончева Волен Сидеров Димитър Чукалов Право на Справедлив Процес Смяна на системата

Лекарство Против Корона Вирус Ваксина Против Корона Вирус Как се лекува Корона Вирус

Всичко за унищожаването на държавно-организирания бандитизъм !  

Ела в Чистата и Свята Република !

Чиста и Свята Република

 
.
Истинският ум е винаги чаровен  !

Петър Богданов срещу Румен Радев : 

 
право на справедлив процес обучение за смяна на системата  
И кой е истинският ум ?

Абсолютният, съвършеният ?

Тоталният отличник на Народа ?
Аз или Румбата ?

 

БРУТАЛНИТЕ, НАГЛИТЕ, МЕРЗКИТЕ, ДРЪЗКИТЕ, ЦИНИЧНИТЕ , ПЕРФИДНИТЕ ИЗМАМИ НА ВЪРХОВНАТА КАСАЦИОННА БАНДА СЪС „СЛУЧАЙНОТО” РАЗПРЕДЕЛЕНИE НА СЪДЕБНИТЕ ДЕЛА

Белият Хакер – моя милост ги разкрива, Румбата Радев – „президентът герой”, плъхът, националният предател, хвърлил ,бялата кърпа пред бялата порта ги прикрива, укрива и закриля върховните съдийски соросоидно-педероидно-курво-муноидни бандитки и бандити, и техните спонсороиди – Христо Лодкарци, Прокопиевци, Цветан Христовци и други видни приватизаторо-банкерски крадци .

(Вижте по-долу обясненията : как този плъх извърши поредното си подло, престъпно деяние срещу много-окрадения от самия него и съучастниците му български народ. Бог да го възнагради него и низходящите му до десето коляно и за тази му подлост, с това което намери за справедливо. )

Моля да не обвинявате само прокурорската част от съдебната система , за безкрайната бандитизация на съдебната система , понеже наказателните дела са само 10 % от всичките дела .

Останалите 90 % са граждански, търговски и административни и в тях също  стават огромни удари, кражби и измами от страна на съдийските бандити и бандитки срещу  българските граждани,  без прокуратурата да има вина .Т.е. по гражданските, търговските и административните дела  съдийките си ни крадат по собствени причини и на собствено основание без никакво участие на прокурорките.

Та така, от тази част, братя и сестри, да разберате как се вършат гаври и издевателства с вас във всичките части от такака наречената държава.

Браво на този  хакер .

Е, ТОЙ ПОКАЗА НАГЛЕДНО, КАК ДЪРЖАВНИЯТ ПРЕВРАТ В СЪДИЙСКАТА СИСТЕМА Е ИЗВЪРШЕН ОТДАВНА, с така нареченото случайно разпределение на делата, каквото никога не е имало във Върховния Касационен Съд .

Да започваме в стил, удобен за програмиране .

1 . Имаш ли достъп до „зад кулисите” (невидимата част на интернет страницата) си връзваш името  на желаната върховна съдийка с номера на делото и после като започне да се тегли жребия с този номер на делото, това предварително връзване, ти изпраща делото на този съдия  . И ТАКА, ВЕЧЕ БЛИЗО 15 ГОДИНИ.

2. И такъв достъп имат всичките системни администратори, които не са  назначени от  нас, или от Вас , а от (тайните)  началници на тази система, както и уебдизайнерите, и програмистите , които подържат тези сайтове .

(Мощните курво-муноидни ченгесарски банкеро-приватизаторски сили – умните и крадливите на Христо Лодкаря, Бай Лозан и компания - вечните съдебни деформатори и цялата му передалска партия. Това са техните съдийски де-форми :  как да узурпират и завладеят със свои хора и със свои системи цялата съдийска власт )

3. И ето как с „Белия хакер”  така стана разкостването на тези брутални измами със „съдебната система” и как лесно се доказа, че и  тя се оказа една безкрайна курво-мунистическа криминална лотария

 

4. Тези, които са връзвали предварително имената на съдиите с номерата на делата  са направили толкова много такива врътки, че са забравили после да ги „отвържат” .  И ТАКА ГОДИНИ НАРЕД , ПО ПЕТ-ШЕСТ ГОДИНИ, ДЕЛА С ЕДНИ И СЪЩИ НОМЕРА СЕ ПАДАТ ВСЕ НА ЕДНА И СЪЩА ВЪРХОВНА СЪДИЙКА ДОКЛАДЧИЧКА .

СМЯХ, СМЯХ. И така е навсякъде !

5. Също така не може да има случайно разпределение на делата, с равномернотото, ден по ден, седмица по седмица, месец по месец натоварване на съдиите с един и същи брой дела Случайността изключва равномерността .

6. Ами вижте, как се падат случайно изтеглените (по механичен ) начин числа в ТОТО 2 (6 от 49) и съдийките от гражданската колегия на ВКС, които по една забележителна случайност са същия брой – 49 на брой , които съдийки обаче не се теглят механично, а „СЛУЧАЙНО” -ЕЛЕКТРОННО  !

При 600 (шестотин) тегления на тиража на ТОТО 2 (6 от 49), колкото е горе-долу месечният брой на делата в гражданската колегия на ВКС ,  то

· числото №  44 (съдия № 44)  е изтеглено в 20 (двадесет) % от случаите  (т.е. на съдия № 44 са му са паднали  20 броя от всичките дела на сто дела ),

· ама числото №  41 (съдия № 41) е изтеглено само в 4 (четири) % от случаите (т.е. на съдия № 41 са му са паднали  само 4 броя от всичките дела на сто дела ).

7. Т.е. при истински случайното ( механичното) разпределение на делата,  в рамките на един месец,  то на един на един съдия  ще се паднат 20 (двадесет) броя дела, на друг ще се паднат пет пъти по-малко – само 4 (четири) броя дела  ,на други 5, 6 , 10 и пр. .

Ама , тъй като случайно  разпределение на делата изобщо няма , то на нашите върховни съдийки им се падат равен брой дела всеки месец .

Така превратът в съдийската система, която трябва да ни защитава (уж)  от золумите в другите две система –законодателна и изпълнителна е извършен одавна, одавна .

ТОВА Е БРУТАЛЕН ПРЕВРАТ  и ЕСПЧ не признава за валидни съдебни решения, при които не е спазено изискването за случайното разпределение на делата .

Цялата държава, в трите й части – съдийска, законодателна и изпълнителна е  абсолютно нелигитимна , противо-законна . 

Бойко Борисов и Румбата Радев извършват ИЗМАМИ СЛЕД ИЗМАМИ, АМА ТЕ ИМА МНОГО ДОБРИ УЧИТЕЛИ  И УЧИТЕЛКИ – върховните съдийски изманички .

ТЕЗИ СЪДИЙКИ, КАТО ТЕ САМИТЕ СА НАЙ-КРУПНИТЕ И НАЙ-МЕРЗКИТЕ БАНДИТКИ, НИКОГА НЯМА ДА ВКАРАТ В ЗАТВОРА НИКОЙ БОГАТ, ТВЪРДЕ БОГАТ КРАДЕЦ .

За 30 години никой богат крадец  не е влязъл в затвора . Значи ?

8. Значи  трябва съд ПРЯКО  от народа , само от 12 (дванадесет) съдебни заседатели по всяко гражданско, административно , търговско  и наказателно дело, както е в обетованите държави

9 . Сегашната Конституция не забранява това , дори обратното - изрично го позволява .

Ето какво казва чл. 123 от Конституцията : ” В определени от закона случаи в правораздаването участват и съдебни заседатели” . Значи с един закон можем да напишем, че определяме,че във всички в правораздаването учстувват 12 / 18 броя съдебни заседатели, като съдийките само ръководят процеса в правораздаването, а съдебните заседатели решават кой – крив, кой - прав, кой е виновен, кой е невинен.

10. Да теглим шута на тази крадливи съдийки бандитки, СТИГА ОЩЕ !

 И да да дръпнем черджето на произвола изпод краката на тези съдии !

И ДА СИ ВЪРНЕМ ВЕДНАГА - В НАШИТЕ СИ НАРОДНИ РЪЦЕ И НАШАТА СИ НИ СЪДЕБНА ВЛАСТ !

Съд ПРЯКО  от народа , само от съдебни заседатели по всички дела .  Друго, по-добро човечеството до този момент не е измислило .

11. А ето сега да се върнем към измамите на българския народ , с гаврите и издевателствата с него извършвани и от страна на съдийките.

Лесно се доказва, че няма случайно разпределение на делата  и без човек да има „програмистки умения”, които всъщност са преводачески – да преведеш един алгоритъм - написан от някой човек на обикновен български език - на някой от четирите-пет програмни езика .

Напишете ни какво искате на български език - така :  първо, второ, трето, и т.н .. и до час -  два ще я имате тази „велика” и загадъчна софтуерна програма .

Ако отделите още месец- два и ще си ги пишете самички и на някой от софтуерните езици – РНР, ASP  и пр. .То много сложно, няма що !

( Честно да си Ви кажа, братя  и сестри, не аз съм гения, а повечкото хора си ги мързи  да си разчовъркат малко повече мозъка  ! )

ТЕОРИЯТА :

І . Случайно разпределение с компютърни програми (софтуер) НЕ може да има . Случайно разпределение с алгоритъм НЕ може да има, алгоритъмът изключва случайността . Затова числата на тотото ги дърпат механично !

ІІ. Така нареченото случайно разпределение се базира на компютърен генератор на „случайни” числа , ама именно, че се генерират от алгоритъм , те не са случайни .

И, който държи ключа с алгоритъма за генериране на случайните числа,  може да си познава и прави, каквото си ще .  (Това, че се  било разчитало на случайно събитие  - като натискането на клавиша, в неизвестнен - произволен момент , нищо не означава, защото и тази „неизвестност” на момента се елиминира лесно, пак с програмен код, инсталилиран още с инсталирането на софтуера или след това .)

А , пък, ако има достъп до програмния код, може да представя пред публиката, която не гледа и която не може да види,  което се случва „зад кулисите”, (как работи програмния код, скрипта) всеки един нарочен избор като случаен  такъв .

ІІІ. Тези дефекти на генераторите на „случайни” числа, са описани одавна, одавна – намират се във всеки учебник по програмиране, например в третия урок по петата версия на РНР (пе-ха-пе , или пи- ейч-пи ) още през 2003 -2005 г. в уроците за случаен избор на „картинки”,  който избор обаче изобщо не е случаен .

ІV. Тези дефекти на генераторите на „случайни” числа може да се преодолеят, ако се наредят да работят два-три един след друг,  като изходния резултат от първия представлява входните данни за втория и т.н. , като „ключовете” за отделните генератори трябва да са в отделни и различни един от друг субекти, за да не стават фалове.

Но има ли вторият субект достъп до невидимия от публиката програмен код , пак следва предно описаното :

• може да представя пред публиката, която не гледа и която не може да види,  което се случва „зад кулисите” (как работи програмния код, скрипта) всеки един нарочен избор като случаен  такъв.

V. Мошеничествата лесно се доказват, без никакви „магически” софтуерни познания . Доказват се с елементарната математика, с теорията на вероятностите - уж сега се учи в седми клас, едно време в десети клас, като доказателствата са степен на достоверност по-голяма от ДНК екпертизите .

Както казва Шерлок : елементарно Уотсън !

Ако изборът на върховните съдийки беше случаен (а не нарочен), то ТЕ НЯМАШЕ ДА ИМАТ ЕЖЕМЕСЕЧНО  – МЕСЕЦ ПО МЕСЕЦ И ГОДИНА ПО ГОДИНА ВСЕ ЕДНО И СЪЩО НАТОВАРВАНЕ с дела , като съдийки докладчички .

Сега всяка една от тях, всеки месец,, всяка година има едно и също натоварване с другите . Да кажем всяка сега има по сто дела годишно като докладчичка , всеки месец има по осем броя дела , като докладчичка .

Ако разпределението беше случайно, то нямаше да е така , а  една от тях би имала по петстотин дела (като докладчик, то само докладчичките ги избират, другите вървят заедно с нея, което е отделно мошеничество ) , друга – четиристотин дела, трета - триста, четвърта – двеста, пета – сто, шеста - петдесет, седма - две три  и така нататък .

Така, че това е предостатъчно за разобличението на тази измама . Може да го пробвате и на практика , това става много лесно .

Вземете една сфера, като тази от ТОТО – 2, сложете вътре  четиридесет и осем броя топки с имената, да кажем да четиридесет и осемте върховни граждански  съдийки , които годишно разглеждат общо около 4800 (четери хиляди и осемстотин) дела и направете четири хиляди и осемстотин разпределения, на тези 4800 съдебни дела и да видим дали ще се паднат на всяка една по равен брой дела – месец по месец , година по година .

НЯМА ДА СЕ ПАДНАТ !

За един месец те разглеждат 400 броя дела . Така средно месечно,  всеки месец на всяка една от тях се падат по осем 8, 33 броя дела с това ,така наречено случайно разпределение на делата .

Завъртете ТОТО-2 сферата 400 пъти, с имената на 48-те броя съдии вътре и да видите, дали на всеки ще се паднат по  8, 33 броя дела .

Няма да се паднат !  А ще го има предно описаното хаотично разпределение , като на всяка ще се паднат различен брой дела , може някои по случайност да имат един и същи брой дела, ама никога няма да са един и същи брой дела на всичките.

Такова уеднаквяване (и то пак приблизително) може да го има, само при огромен брой тегления, при огромен брой избирания (две- три хиляди пъти по-голям от броя на съдийките) , а не на всеки едни от тях  400 (четиристотин) броя тегления, колкото е броят на ежемесечно разпределяните им дела  .

Може и да не взимате ТОТО-2 сферата, за да не Ви обвини  Лозан Панов в организиране на ХАЗАРТНИ съдийски игри, без разрешение от него.

Изполвайте резултати от самото ТОТО-2 , по някакво случайно стечение на обстоятелствата, самото ТОТО-2 се играе с 49 броя числа,  с едно по-малко от броя на гражданските върховни съдийки .

И вижте колко пъти ще се е паднало числото 1 (едно) при последните 400 четиристотин (тегления). То - числото 1 (едно)  е първата съдийка .

Вижте колко пъти се е паднало, числото 2 (две) при тези  400 четиристотин (тегления). То е втората съдийка . И така до числото 48, то е  четиридесет и осмата върховна съдийка .

И какво показват последните истински случайни 400 четиристотин (тегления) на ТОТО-2  ?

Ами никое от тези числа от 1 (едно) до 48 (четиридесет и осем)  не е било изтеглено точно 8, 33 пъти, а разликите може да ги видите сами .

Ама при случайните тегления с тази шибня, наречено случайното разпределение на делата, то всяка от тези 48 броя съдийки има един и същи брой дела всеки месец .

Значи не е случайно, а е нарочно натамънвано всеки път без никакво изключение, а при търговските , при които материалният интерес е огромен , никога няма дори и едно дело да е пуснато „случайно” .

Та тази шибня е направена именно, за да бъдат заблуждавани непросветените, че съдийките били избирани случайно,   като едновременно с това са строго и нарочно натамънвани от „Свети Върховния Съдийски дух”  по всяко ТЪРГОВСКО дело .

Ето Ви едни готови резултати от истинско СЛУЧАЙНО механично изтегляне от 104 броя пъти ( резултатите за една година от ТОТО-2) като при всяко него се теглят по шест числа (шест съдийки) наведнъж,  това се равнява на 624 изтегления на съдийки, ако при всяко теглене, се дърпаше само по една, а не по шест наведнъж.

624 изтегления се равняват на разпределението на 624 броя дела между гражданските съдийки, какъвто брой дела им се разпределят за един и половина месец .

Резултатите са публикувани тук (за да не ни обвинят съдийките, в представянето на неистински доказателства за тяхните престъпления)

 https://bgtoto.com/6ot49_stat.php?n=4

Резултатите обхващат едногодишен период 104 ( тиража) и показват колко пъти дадено число е било изтеглено в този период.

Честота на изтегляне на отделни числа (на отледните съдийки) за в период от един и половина месец  по % събития

44 - 20%

39 - 19%

32 - 18%

45 - 18%

35 - 17%

3 - 16%

15 - 16%

37 - 16%

46 - 16%

16 - 15%

17 - 15%

19 - 15%

21 - 15%

30 - 15%

9 - 14%

10 - 14%

13 - 14%

2 - 13%

23 - 13%

33 - 13%

34 - 13%

43 - 13%

7 - 12%

20 - 12%

25 - 12%

36 - 12%

1 - 11%

22 - 11%

26 - 11%

28 - 11%

29 - 11%

40 - 11%

48 - 11%

6 - 10%

8 - 10%

12 - 10%

18 - 10%

27 - 10%

38 - 10%

49 - 10%

14 - 9%

24 - 9%

31 - 9%

42 - 9%

4 - 8%

11 - 8%

47 - 7%

5 - 4%

41 - 4%

Е, вижда се, че при истински случайното разпределение на броя на делата (624) , които се разпределят в рамките на един и половина месец  между върховните граждански съдийки,  то на съдийка № 44 са се паднали  20 (ДВАДЕСЕТ) на брой дела (като съдийка –докладчичка) , а на съдийка № 41 са се паднали само 4 (ЧЕТИРИ) броя дела .

Та, когато се реже заразата , се реже до дъно .   Иначе, пак обратно бързо се връща .

Измами, измами, измами във всичките части от държавата .  Това е.

Кой небандитски инвеститор ще дойде у нас  при такава върховна касационна банда ?

На всеки, който е стигнал до тук му благодаря  за отделеното време и внимание .

. По-напред  в самото начало, написах за изключителната подлост и изключителния бандитизъм на Румбата Радев - „президент герой”, „математика на комуническата партия” , наричан от нас „плъха”  в армията , че и тогава гледаше така ококорено и опулено като сега .

1. Тези върховни съдийски измами  бяха разрити от мен - човека на народа - през ноември месец на 2018 г..

2. През януари месец 2019 г. обстойните изложение за тях с още по-подробни сведения, с десетки примери за „връзване зад кулисите” на  името на съдийките с номерата на делата, поради което , години, години наред ,

·  то дела с едни и съща номера все се падат на една и съща съдийка и с други,  по-завоалирани шмекерии за предварителното връзване на имената на съдийките с делата -например със сбора от цифрите от номера на делото и пр. бяха депозирани при този плъх с искане да възложи на управляваните от него тайни служби,  да ни защитят от тези тайни сили във върховното касационно кривосъдие.

3. По същото време при него са били депозирани подобни сведения и от инж. капитан Ивайло Илиев – душманина на Лозан Панов и от Страхил Тодоров – душманина на Румен Петков

4. И този плъх, националният предател,  старият комунист Румбата Радев , не само не ги е придвижил и не само не ги е предал поне на прокуратурата, ами ги е унищожил.

5. - А защо ли ? – Защото като по-късно стана известно от ареста на „бореца” против корупцията на този плъх,  то самият този плъх Румбата Радев се е занимавал със същото – организиране, чрез „бореца” му против корупцията – на същите такива върховни съдийски измами в полза на богатите спонсори на този плъх - националният предател,  старият комунист Румбата Радев и ЗАТОВА СЕ РАЗЦВЪРЧА КАТО ПЛЪХ В КАПАН, когато прокуратурата разкри тези извършвани - от него и от закриляните от него други плъхове  - престъпления.

ПЪЛЕН КУРВО-МУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУК !

Нали не сме забравили , как „началникът му против корупцията”, „борецът” му против корупцията на този плъх - националният предател Румбата Радев , то именно  тези неговите плъхове, под неговото вещо ръководство са „изобретателите” и „използвателите” на върховните съдийски измами със „случайното” разпределение на делата.

Ето, какво бе установено, нека да не забравяме :

„19 юли 2020 г. .Арести на съветници от екипа на Румен Радев.

В петък от прокуратурата изпратиха съобщение, от което стана ясно, че се извършват претърсвaния и обиски в домовете на мъже с инициали П.У. . и Пл.Б.

Въпреки, че в съобщението не се казваше за кого става дума, от приложените към него снимки можеше да разбере, че е бивш служебен министър на вътрешните работи и СЪВЕТНИК НА ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ ЗА БОРБА С КОРУПЦИЯТА .

Според прокуратурата съветник на президента Румен Радев за борба с корупцията  се е сдружил с Бобокови, за да търгуват с влиянието , което има Румен Радев .

В съобщението на прокуратурата се казва :

·  че обвиняемият президенския съветник за борба с корупцията в съдебната система е комуникирал с различни адресати, в това число лица с имунитет, висши държавни служители, както и с подсъдими и обвиняеми лица по дела на Специализирана прокуратурата, част от които се укриват в чужбина с цел избягване на наказателна отговорност" .

В кореспондецията изпратена от президентския съветник се намира неподписано все още съдебно решение (проект)  на Върховния административен съд, което президентския съветник предоставя на другия задържан, уточнявайки, че това е все още проект, който още не е подписан, но уверявайки, че ще бъде подписан и ще стане реално съдебно решение.

Става дума за второинстанционното решение по казуса с либийския танкер БАДР .

Прокуратурата заяви,че президентският съветник за борба с корупцията в съдебната система е написал :

·  "Имам проект на решението", "Първо ще го видиш ти", "Още не подписано", а другият задържан му е отговорил : "Разбрах".”

Край на разкритията !

Браво на Румен Радев и на неговите борцци с корупцията.

Как тези негови плъхове „борците” му против корупцията в плъхарницата му пишат съдебни решения, в полза на криминалните спонсори на този плъх, с имената на съдийките в тях , ама преди още да е бил проведен.......”случайния” избор на съдийките , как знаят за съдебните решения, които все още не са  постановени и които все още не подписани от съдийките .

Боклук до боклука, крадец до крадеца, плъх до плъха .

И това били борците на Плъха, на Врага на Народа - Румбата Радев  против корупцията . Ами, ако не бяха борци против корупцията, а комуприрани боклуци, какво ли още повече щяха да направят , заедно с господаря им – кърваво-мунистическата ГАД,  ВРАГА НА НАРОДА - ПЛЪХА РУМБАТА РАДЕВ  !

Та затова този Плъх, тази Гад, този Враг на Народа  се разцвърца през юли 2020 г., когато Иван Гешев го закова , спипвайки, как плъховете на плъха са написали ПРЕДВАРИТЕРНО съдебните решения в полза на криминалните спонсори на този плъх, с имената на съдийките в тях , ама преди още да е бил проведен.......”случайния” избор на съдийките и още преди самите  върховни съдийки да са ги постановили и подписали тези решения.

И това ли е работата на плъха и на неговите  плъхове ?  Да пишат съдебни решения в поза на спонсорите на плъха Румен Радев .

ГАДИ МИ СЕ, ПОВРЪЩА МИ СИ, ПОТРЕСАВАЩО Е !

АХ, ПЛЪХ , ПЛЪХ ДОЛНОПРОБЕН, ЛЪЖЕЦ, ПОДЛЕЦ, ИЗМАМНИК, ГЕНЕТИЧЕСКИ КУРВО-МУНИСТИЧЕСКИ ПАРТИЗАНСКИ  БОКЛУК, ГАД ! 

ПРОКЛЕТ ДА СИ ТИ И ПЛЪХЧЕТАТА ТИ ДО ДЕСЕТО КОЛЯНО !

Нека Бог възнагради злото ти на тебе - безверника и неверника комунистически  и низходящите ти до десето коляно, и всичките ти приходящи,  изходящи и възходящи  с хиляда пъти по толкова, колкото беди и страдания причини на много-окрадения от тебе  от  и кърваво-комунистическата ти банда български народ !

И именно, заради тази смели и разобличителни разкрития на плъха и на плъхчетата, показали подлата и измамическата му бандитска  същност започна невижданата демонизация на Иван Гешев от страна на Христо Лодкаря, Лозан Педала, Румен Плъха и от страна на свръх-корумпирани върховни съдийски курви и проститутки,  и  от всички богати крадци като Цветан Василевци, Прокопиевци и цялата, всевъзможна свръх-богата крадлива паплач у нас ,

·  които станаха богати , благодарение на тези свръх-корумпирани върховни съдийски курви и проститутки, най-верните на Гестапо (ДС) секс-агентки, чиито курвенски досиета и кино-видео-порно-вербовки, никога не бяха разкрити и оповестени,  ама бяха изнесени към чужди и враждебни на България държави .

И ТАЗИ ДОЛНОПРОБНА И КРАДЛИВА СГАН ЩЕ ПРАВИ СЪДЕБНИ РЕФОРМИ ?

Да, да, цялата съдийска власт в ръцете на соросоидно-перодоидни- курво-кому-ноидни съдии крадци ? Това е тяхната реформа .

КРАДЦИТЕ СЪДИИ БАНДИТИ И ТЕХНИТЕ ГЛАВАТАРИ , ВИКАТ ДРЪЖТЕ КРАДЦИТЕ !

Боклук до боклука, крадец до крадеца, плъх до плъха.

6.  А ние сме чакали от януари 2019 г от умрял плъх писмо . И като не дочакахме, то на 13 юни 2019 г. предадохме всичко това, чрез посолството на САЩ (където обръщат много сериозно внимание на тези софтуерни престъпления и на съдийските корупция) до тогавашния президен Доналд Тръмт, с молба и да направи едно изавления и той го направи на 17 юли 2019 г. .

Всичко това го предадохме и на холандски премиер Тимерманс, също така и на тогавашния министър на правосъдието Данаил Кирилов .

Всичко това го предадохме и на холандски премиер Тимерманс, също така и на тогавашния министър на правосъдието Данаил Кирилов .

7. И именно Данаил Кирилов предизвика проверката на съврърите на тези измамници , той пусна в обръщение „белия хакер”

И всичките помним, как Лозан Панов , Съдия № 1 - „Борецът” против корупцията, борецът против  разследващия деянията му  Иван Гешев -  отказа да предостави веднага достъп то тези сървъри на ГДБОП, като каза, че първо той щял да си прави вътрешни проверки .  И целият Свят бе отново изумен от това ново свръх-нагло върховно съдийско престъпление - възпрепяствуване на разследване на софтуерни престъпления.

И Светът се запита : откога на полицията й трябва съгласието на съдийските бандити, за да изземва и проверява средствата им за извършването на  престъпленията им ?

И, като знаете скоро след това у нас „акостира”  колежката - Генийката  Джесика Ким , Главната Щатска Прокурка на Охайо на нас да помага, а не на бандитите, а на нас да ни помага в борбата ни срещу тези безкрайно-долнопробна и безкрайно крадлива комунистическа съдийско-президентска измет .

САЩ , ЕС и целият цивилизован Свят са втрещени от бандитизма на плъха Румбата Радев, закрилник и укривател на тези брутални съдийски измами на един цял народ

·  и затова през есента на 2019 г . - по време на протестите, му бе отправено ясно предупреждение да не се прави на интересен, защото е същия шарлататин като Бойко Борисов - вярно куче на стария курво-мунистически режим,

· с чиито най-долнопробни бандити , ченгетата от Гестапо (ДС), той си направи „Стратегически съвет” , именно от стратегиите, на които ченгета България фалира през - 1989 г. и които след това я обраха още десетина пъти .

8. Този комунистически плъх, трябва да бъде спрян на всяка цена, анулиран и занулен, защото е изключително опасен за българския народ.

Той няма никакакъв интерес, никакъв мотив да бъде сменявана тази криминална система, защото той е Главата именно на тази система, на която е Глава и която му гарантира недосегаемост за безкрайния му  брой престъпления . Защо да я сменява ?

9. И именно заради тези мои разкриитя на престълнията на този плъх, аз съм служил с него, то куртресата му написа в нета по мой адрес , с изкючителен цинизъм, и мерзост :

·  „Кога съм  бил бозал изпод шлифера на Румен Радев, с моята клета биография ?

Много е клета, четири пъти по-блестяща от на плъха. Ха, хааа .

И се оказа, че не аз съм бозали изпод шлифера на плъха Румен Радев, а той е бозал изпод моя шлифер,  когато аз бях Легендарния артелчик в Граф Игнатиево 1982 - 1984 г.  а той - плашлив , ококорен и опулен курсант, какъвто плашлив и опулен плъх-предател комунист си остана цял живот - до ден днешен .

Тогава , по онези  времена -1978-82 г. в Механото в Пазарджик , въпреки, че бях АБСОЛЮТНИЯТ ОТЛИЧНИК НА ТЕХНИКУМА ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА, то  ми намалиха поведението до незадоволително, с последно предупреждение за изключване, след което следваше концлагер на непълнолетни анти-комунисти (ТВУ),

·  ама нямаше кой вместо мен да ходи по олимпиадите по математики , физики и химии да разказва играта на самозванци като - плъха Румбата Радев , та не посмяха да ме мушнат в концлагера.

В армията бях 1982 - 1984 г ., изпратиха ме в Граф Инатиево, на летището във ВВС, белким да пукна от наряди или от някой скок без парашут,  но..аз с „клетата ми биография” ..скроих анти-вероломен план и вместо да пукна станах :

Легендарния Артелчик (това е единственият войник, който е неприкосновена личност, държи всичките хранителни складове - огромно нещо, направих ги като аптеки) , давах през ден наряд (постове) , всичките войници рано или късно заспиваха на постовете  от умората през деня

· и като ги хванеха заспали, започваха безкрайните гаври и издевателства от страна на курво-комунистеския генералитет, като передал Румба Радев (той тогава беше все още курсант)  издевателствата ги извършваше друг плъх като него  и от неговия род-  капитан Радко Радев (неук, прост като всеки друг комунист, разбира се, без висше, по комунистически заслуги го направили офицер),

· аз изчетох всички устави, за да съставя план за противодейтвие  и викам на този Радев – мен ще ме хванеш, ама за К...АЛАШНИКА,  никога няма да заспя  и никога не заспах.  Аз съм КУРав анти-комунист, а не палячо  като курво-мунистите .

Така бях единственият без да го хванат заспал, без ден арести, без да могат да ми сложат хомот .

Така започна легендата за Легендарния артелчик . Румен Радев беше плашлив курсант там, гледаше ококорено като плъх, (отгогава му е този прякор – „плъха”) , хранех го него и целия комунистически генералитет с храна, която войниците никога не искат да ядат .  Ха , Хаааа

Кой изпод чий шлифер е бозал,, а пъх, а ?  Ха , Хаааа !  Кой е простият и кой е с „клетата” биография ?

Та, само като се сети за мен този пръх Румен Радев и той и жена му  получават сърдечни пристъпи , инфаркти и инсулти.

Бил отличник плъхът комунист Румен Радев  от гимназия с 18 учебни предмета,  а аз също  по същото време, с него сме набори , също съм абсолютен отличник, ама от техникум с 40 (четиридесет) учебни предмета - със злален медал  плюс златна значка от ТНТМ  за нов промишлен образец,

· след това опрасках цели  4-ри университета ,  а той – плъхът-комунист Румен Радев   само един - училището за шофьори на самолети - летящи ковчези са тези бракми,

и  когато съм бил на математическите олимпиади, то на нито една не го срещнах, този плъх,  а последната – тази през 1981 г. само аз в реших третата задача, тя беше за Гении, а не за даскали по математика и за „математици-комунисти”  като Румбата Радев .

И КАТО Е МАТЕМАТИК ТОЗИ ПЛЪХ, ЗАЩО ТОЙ НЕ РАЗКРИ СЪДИЙСКИТЕ ИЗМАМИ, В ПОЛЗА НА НАРОДА,  А ГИ РАЗКРИХ АЗ ?

ТА  КАТО ДОЙДЕ СКОРО ВРЕМЕТО, БРАТЯ И СЕСТРИ , ДА ИЗБИРАТЕ ПРЕЗИДЕНТ, ВИЕ ДОБРЕ СИ ПОМИСЛЕТЕ – МЕН , ВАШИЯ ВЕЧЕН ЗАКРИЛНИК ОТ ВЛАСТ-ПОЛЗВАЩИЯ БАНДИТИЗЪМ ИЛИ ПЛЪХА РУМЕН РАДЕВ КОМУСТИЧЕСКИЯ  ГЛАВАТАР НА ТАЗИ БАНДИТСКА СИСТЕМА ?

Така Бог реши  за пореден път  спора ми с този плъх, националния предател Румбата Радев – показвайки и доказвайки за пореден път, кой е натамънваният от Гестапо (ДС) отличник на курво-мунистите (плъха)  и кой е истинският , съвършеният, вечният, тоталният,  абсолютния отличник на Народа ?

VІІ. Ами той Бог реши спора  (сега февруари - април 2021 г.)  между мен от една страна и Плъха Румен Радев и куртуртресата му Десислава Радева от друга, с нейната жалка биография .

О, Деси Радева, какво стана бе, президентска жено ?

- ЩО ТАКА ПОПАДНА В БОЛНИЦАТА, с КРЪВОИЗЛИВИ В УМНАТА ТИ ГЛАВА  ? Дали не от много акъл  и да е взел да прелива ?

„Отличникът” ти по математика, пендакът-плъх национал-предателят Радев, хвърлил бялата кърпа пред бялата порта, който никога не го срещнах по математическите олимпиади , НЕ МОЖА ЛИ ДА ТИ ПОМОГНЕ С ЦЯЛАТА СИ МАФИОТСКА ВЛАСТ, ТА ТАКА Я ЗАГАЗИ ?

  - Дали пък не загази, въпреки плъха ти и властта му , щото опита да се изгавриш с мене, с наглия ти въпрос :

· „Кога съм бил бозал изпод шлифера на Румен Радев, с моята клета биография ?”

- Кой е сега с клетата биография , бе,  Деска ? – Даже и до под шлифера ми не можа да додрапаш, да те излекувам и от ковиди от плъхове и от простотия, и от надменност и от арогантност, и да те направя една нова жена  - умна, възпитана, здрава и красива .

И щрак ! ПЪРВО КОВИДЧЕ, ПОСЛЕ МОЗЪЧНИ АНЕВРИЗМИ, ВЕЧЕ ТАКА ИМ ЛИ ВИКАТ НА ИНСУЛТИТЕ ?

А , ПАК ОПИТАЙ, ДА СЕ ПОДИГРАВАШ И ГАВРИШ С БЪЛГАРСКИТЕ ГЕНИИ !

Нали не ти се вярваше в уникалните ми свойства :

·  който, когато, където  се е опитал да се изгаври с мен комунист, комунистка , все е бил занулен от Нашия Небесен Отец - до една година от датата на мерзостта му !

Ти си ми тридесет и третата, която висиш на моя боен колан .

Имали още нагли безверници и безвернички комунисти и комунистки, които желят да пробват ?

Моля, моля, не се притеснявайте, заповядайте !

Дали, пък главата ти не е пострадала от влаченето ти по стълбите за косата от плъха ти - националния предател Румен Радев, когато си му правила сцени за неговите порно-видео-сцени с близането по детеродните органи да две чужди каки  ?

Бре, как така все се сещам, как на един друг плъх -  Желю Желев, свалил с предателство и интриги първото демократично правителство у нас, ритна манерката щерка му ?

Бре, ами то нещо подобно, стана и със щерката на палячото Плевняталиев !

БОГ ВИЖДА, ДЕСИ, ВИЖДА И НЕ ЗАБРАВЯ ГАВРИТЕ И ИЗДЕВАТЕЛСТВАТА С ВЯРВАЩИТЕ В НЕГО !

Айде, днеска Деска, утре плъха !

НИКОГА НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ С ПОЧТЕНИТЕ И ПО-МАЛКО ГРЕШНИТЕ  ХОРА ОТ ВАС, НИКОГА  !

Че ви чака това, другари и другарки комунисти от съвкупността на курво-мунистическата власт-ползваща измет -  МОЯТА ВЛАСТ  на Петър БОГомилов БОГданов - биотехнолог № 1 на първия, легендарен випуск биотехнолози НАД БАНДИТСКАТА ВИ ВЛАСТ , виж тук :

http://www.vsi4ko.net/antibanditi-1/n1-sydiiskata-prestypnost-privatizatorska-mafia.php

Лични, безусловни, неотменими и окончателни наказания за всеки един от курво-мунистичските бандити и бандитки безверници !

Петър (КУРав като камък) БОГомилов БОГданов - биотехнолог № 1 на първия, легендарен випуск биотехнолози, вечния, съвършения, тоталния анти-курво-мунистически отличчник, човека на Народа , по Божията Воля - баща на Съюза на Анти-Бандитските Сили .

П.П .Иван Гешев няма ли да разследва плъха Румен Радев за причиняване на средни телесни повреди на Деса, с влаченето й за косата по стълбите на резиденция „Калина”, след скандала с порно клипа на Радев Румбейкин, с две чужди каки, ближейки ги по детеродните им органи в дисфункционална си без-еректилност .

Трескал й е плъхът главата в стълбите, както писаха доста издания,  и ето ти аневризмите в мозъка на Деса .

Че засега Глав Прокурорът Иван Гешев все още не утрепал някой, та да се чудят как да го разследват , ама плъхът ,плъхът Румен Радев извършва престъпление след престъпление

·  склоняване на други плъхове да нарушават служебните си задължения и да не предават на КОНПИ документите за назначаването на държанката си с жалката й , ниско-образована биография за пимярка на Военно Въздушните Слабости ,

·  затаяване на данни и обстойни сигнали-доклади за бруталните върховни съдийски софтуерни и обикновени измами, с така нареченото случайно разпределение на делата и пр.и пр.

О, Деска, ти и такива като тебе и плъха ти - передал Радев Румблейкин от съвкупността на курво-мунистическата власт-ползваща измет се кефите на нашите болки и страдания и на безкрайния обир , който ни спретнахте, от кражбата на всичките ни ДУХОВНИ и матерални ценности, СЕГА Е НАШ РЕД ДА СЕ ПОКЕФИМ МАЛКО .

ТОВА Е НАШАТА ОДА НА РАДОСТА !

Потопи плъха ти Радев разкритията ни за съдийските измами, с така нареченото „случайно” разпределение на делата, които аз му изпратих първо на него –още през януари 2019 г., също така изпратени му и от Ивайло Илиев и от Страхил Тодоров, вместо да възложи на тайните  служби  да ни защитят от тайните бандитски сили в съдийската система, ;

·  а то – ти с плъха ти, сте НЕдоносители и УКРИВАТЕЛИ за това, което е правил и самият Главатар на плъха за „борбата” с корупцията– ТОЧНО ТОЙ СЕ Е ЗАНИМАВАЛ С ИЗВЪРШВАНЕТО НА СЪЩИТЕ СЪДИЙСКИ ИЗМАМИ В ПОЛЗА НА ВАШИТЕ СПОНСОРИ.

О, Деска, тук, http://www.vsi4ko.net/b1-vaksini-kovid-rezume.php още през късната есен лани 2020 г. , написах как банкерската Ви измет, вашите щедри спонсори спряха пенсията на болната ми майка (аз си я лекувам е ще си я излекувам) , спряха й и не ми  дават на мен да я й взимам, а тя не може да ходи до банките,  защото пълномощното й било старо ,,на повече от пет години”, бандити мерзки – няма такъв закон, който да дисквалифицира пълномощно, защото било на повече от пет години, а ти с плъха ти - които сте върха на криминалната система се кефите

На долнопробния ти плъх му изпратих още лани на 13 април 2020 г . моята книга против Ковида (друга няма, пак моята е единствена, с „клетата” ми биография ) , тази :

ВСИЧКО СРЕЩУ „КОВИД-19” И ВСИЧКИ ВИРУСИ. Общо и изобщо, специално и тотално унищожениe.Работи безотказно - 100 % успеваемост . 265 стр., формат  А4 , сътворен март-декември 2020 г.  Най-доброто  оръжие  за  Вашия живот !  От Българските Гении за Народите в Света ! Още от 13 април 2020 г.  Резутат : който е пробвал, все е оцелял.

Сайт : www.vsi4ko.net

· за да каже на българския народ, че положението не е така трагично, АМА ПЛЪХЪТ, ПАК СИ ЗАТРАЯ , ДА НЕ БИ ДА ГО ЗАСЕНЧА .

Аз съм го засенчил по рождение,  по Генетика, как сладко този плъх боза изпод шлифера ми, когато  бях Лгендарния Артелчик в Граф Игнатиево, а той пак си беше същия плъх – гледа ококорено, опулено и уплашено.

АМИ МНОГО ТИ СЕ НАСЪБРА НА ТЕБЕ И НА ПЛЪХА ТИ . А голямото страдание винаги изисква заслужено възмездие . Удоволстието от възмездието е несравнимо.

ТОВА Е РАДОСТТА И ЩАСТИЕТО ОТ ВЪРХОВНАТА СПРАВЕДЛИВОСТ, КОЯТО ВЪЗДАВА НАШИЯ НЕБЕСЕН ОТЕЦ .

Защо да не се радвам на заслуженото възмездие , което те сполетя толкова бързо, след като с нечувана мерзост, наглост опита да се изгавриш с мене, публично пишейки в нета :

· „Кога съм бил бозал изпод шлифера на Радев, с моята клета биография ?”

- Кой е сега с клетата биография, бе Деска ?  Айде, днеска Деска, утре – плъха.

 
Право на Справедлив Процес Случайно Разпределение на Делата Противоречива съдебна практика Основни Човешки Права и Свободи Преврат Всичко за Унищожаването на Държавно-Организирания Бандитизъм Публични Екзекуции на Правото Отмяна на Влязло в Сила Решение К Бойко Борисов е Измамен Изигран от Върховния Касационен съд на Лозан Панов Съдебно дело на Бойко Борисов с Елена Йончева Волен Сидеров Димитър Чукалов Право на Справедлив Процес Смяна на системата
Начало Цялата книга Цел и задача на книгата За кого е книгата ? Увод-Апел от Българските Гении Първите 5 (пет) стъпки от създаването на Тайната Криминална Държава Внезапната Реставрация през 1991 г. на Комунизма - Последния стадий на Държавно-Организирания Бандитизъм 6 - 9 стъпка в създаването на Тайната Криминална Държава - Петнадесет-кратна обезценка в периода 90-95 г. на спестените ни пари , банкрута на държавните предприятия и присвояването им от комунистическата банда 10 - 14 стъпка в създаването на Тайната Криминална Държава - Финализацията на Реставрацията на Комунизма през 2003 г. Кога за последно избирахме съдийки ? През 1988 ! Браво Каква е разликата между Старата и Новата Конституция ? Само една, че съдиите започнаха да се избират сами себе си Прекратяване на узурпацията на съдебната власт ! Как ЦК на БКП възкръсна във ВКС Клетки на Ислямска държава Уникални и безусловни Наказания на съдийските банди Върховните съдийски измами със случайното разпределение на делата аз - Белият Хакер ги разкривам Румен Радев ги прикрива Случайни избори на една от...една съдийка ! Върховенството на Лозан Панов , Камен Влахов, Дария Проданова и Бандата на Румен Радев НАД закона ! Бат Бойко изигран от съда на Бай Лозан Най-тежките, абсолютните престъпления против Мира и Човечеството на съдийките бандитки - създаването и прилагането на ПРОТИВОРЕЧИВИТЕ съдебни практики. Как да се защитите от тях ? Умишлено унищожаване на свободната конкуренция от ВКС . Извършване на имотни измами от ВКС Да ДЕзорганизираме държавно-организираната престъпност ! Бързо, лесно, смело , сръчно ! Ефектите на тази криминална система са нейните най-голями дефекти 15-тия Контра-Удар срещу Тайната Криминална Държава . Фундаменталният ! Съдебната ни власт - пряко в ръцете на българския народ, Съд по всички Дела – само от 12 броя Съдебни Заседатели 14-тия Контра-Удар срещу Държавно-Организирания Бандитизъм . Създаването на Чуждестранна Колегия във Върховния Касационен Съд 13-тия Контра-Удар срещу Криминалната Система . Връщане на безусловната касация , без увъртания. Върховният Касационен Съд - само контролно-отменителна инстанция, без да решава по същество 12-тия Контра-Удар. Давност за Престъпения - Извършени от Съдийки във връзка, със и или по повод дейността им като такива НЕ Тече , докато не им бъде свален имунинета 11-тия Контра-Удар. Уволнение на Всички Съдийки, заради които България е осъждана от ЕСПЧ, с репариране на причинените от тях вреди 10-тия Контра-Удар. Безусловно Уволнение на Всички Съдийки Нарушили Правото на Справедлив Процес 9-тия Контра-Удар. Криминализиране на Нарушенията на Правото на Справедлив Процес, Извършвани от Съдийки 8-мия Контра-Удар. Изрична и Абсолютна Забрана за Създаване и Прилалагане на Противоречеви Съдебни Практики . Първото влязло в сила решение е задължителната за всички съдебна практика 7-мия Контра-Удар. Мат на Корупцията с Пешката . Промяна в Правилника на ВКС . Избор на Съдийките от Страните по Делата като в Международния Търговски Арбритаж 6-тия Контра-Удар. Мощни и Ежегодни Морални, Интелектуални и Психиатрични Цензове и Тестове за Съдийките 5-тия Контра-Удар . Ликдивидиране на Постоянността на Съдийските Състави и Отделения 4-тия Контра-Удар . Флуидност ! На всеки 5 (пет) години местене на съдийките в друг, по-нисък или по-висок съд 3-тия Контра-Удар . Създаване на Специалeн Орган за Ликвидиране на Съдийското Разбойничество 2-рия Контра-Удар . Отърване, чрез командироване на върховните съдийки за районни, закриване на ТК на ВКС 1-вия Контра-Удар Контра-Удар срещу Тайната Криминална Държава . Публично Връчване на Върховни Съдийки на Ултиматума на Народа ..............
Надолу са избрани извадки
от Том 2 и 3
..............
Кой има смелостта да направи дисекцията ? Българският SAS- Силата на Анти-Бандитската Свобода Терора на криминалното малцинство над некриминалното мнозинството Ликвидация на независимите, некомунистическите кандидати, не можеш да бъдеш избран, ако не си член на криминална организация (партия) Унищожените са избирателните права на окрадените от държавно-организираните бандити граждани . Защо държавата ни е престъпна по своя произход и криминална по своята същност Няма добри и лоши комунисти. Всички са крадци ! Каква е комунистическата идея ? Да извръткаме тарикатите - крадлите на властта ни ! Как се прави Нова Държава ? Бързо, лесно, смело , сръчно ! Да си направим Нова Свободна Щастлива Абсолютно-Пряко-Народо-Властна Народу-Богу-Угодна Държава - Чистата и Святата ни република Кутията с Акъла срещу Кутията на Пандора ! От Петър за Слави . На кой бряг на реката е Слави ? На Анти-Бандитския или на другия ? Създаване на Чистата и Свята Република Луна касира избора на Румен Радев Отзиви на читатели мен Поръчай книгата
Право на Справедлив Процес Случайно Разпределение на Делата Противоречива съдебна практика Основни Човешки Права и Свободи Преврат Всичко за Унищожаването на Държавно-Организирания Бандитизъм Публични Екзекуции на Правото Отмяна на Влязло в Сила Решение К Бойко Борисов е Измамен Изигран от Върховния Касационен съд на Лозан Панов Съдебно дело на Бойко Борисов с Елена Йончева Волен Сидеров Димитър Чукалов Право на Справедлив Процес Смяна на системата

меню

Начало Цялата книга Цел и задачана книгата За кого е книгата ? Увод-Апел от Българските Гении Първите Пет стъпки от създането на Тайната Криминална Държава Реставрацията през 1991 г. на Комунизма -Последния стадий на Държавно-Организирания Бандитизъм 6 - 9 стъпка в създаването на Тайната Криминална Държава - Петнадесет-кратна обезценка в периода 90-95 г. на спестените ни пари , банкрута на държавните предприятия и присвояването им от комунистическата банда 10 - 14 стъпка в създаването на Тайната Криминална Държава - Финализацията на Реставрацията на Комунизма през 2003 г. Кога за последно избирахме съдийки ? През 1988 ! Браво Каква е разликата между Старата и Новата Конституция ? Само една, че съдиите започнаха да се избират сами себе си Как ЦК на БКП възкръсна в ЦК на ВКС ! Вечни, несменяеми, неизбираеми, недосегаеми ! Клетки за Ислямска държава са разкрити в съдилищата Лични, безусловни и неотменими наказания за съдийските банди - Добрев и Генджев са "заземили".... Върховните съдийски измами със случайното разпределение на делата аз - Белият Хакер ги разкривам Румен Радев ги прикрива Случайни избори на една от...една съдийка ! Върховенството на Лозан Панов , Камен Влахов, Дария Проданова и Бандата на Румен Радев НАД закона! Бат Бойко изигран от съда на Бай Лозан Най-тежките, абсолютните престъпления против Мира и Човечеството на съдийките бандитки - създаването и прилагането на ПРОТИВОРЕЧИВИТЕ съдебни практики. Как да се защитите от тях ? Умишлено унищожаване на свободната конкуренция от ВКС . Извършване на имотни измами от ВКС Да ДЕзорганизираме държавно-организираната престъпност ! Бързо, лесно, смело , сръчно ! Ефектите на тази криминална система са нейните най-голями дефекти ! 15-тия Контра-Удар срещу Тайната Криминална Държава . Фундаменталният ! Съдебната ни власт - пряко в ръцете на българския народ, Съд по всички Дела – само от 12 броя Съдебни Заседатели 14-тия Контра-Удар срещу Държавно-Организирания Бандитизъм . Създаването на Чуждестранна Колегия във Върховния Касационен Съд 13-тия Контра-Удар срещу Криминалната Система . Връщане на безусловната касация , без увъртания. Върховният Касационен Съд - само контролно-отменителна инстанция, без да решава по същество 12-тия Контра-Удар. Давност за Престъпения - Извършени от Съдийки във връзка, със и или по повод дейността им като такива НЕ Тече , докато не им бъде свален имунинета 11-тия Контра-Удар. Уволнение на Всички Съдийки, заради които България е осъждана от ЕСПЧ, с репариране на причинените от тях вреди 10-тия Контра-Удар. Безусловно Уволнение на Всички Съдийки Нарушили Правото на Справедлив Процес 9-тия Контра-Удар. Криминализиране на Нарушенията на Правото на Справедлив Процес, Извършвани от Съдийки 8-мия Контра-Удар. Изрична и Абсолютна Забрана за Създаване и Прилалагане на Противоречеви Съдебни Практики . Първото влязло в сила решение е задължителната за всички съдебна практика 7-мия Контра-Удар. Мат на Корупцията с Пешката . Промяна в Правилника на ВКС . Избор на Съдийките от Страните по Делата като в Международния Търговски Арбритаж 6-тия Контра-Удар. Мощни и Ежегодни Морални, Интелектуални и Психиатрични Цензове и Тестове за Съдийките 5-тия Контра-Удар . Ликдивидиране на Постоянността на Съдийските Състави и Отделения 4-тия Контра-Удар . Флуидност ! На всеки 5 (пет) години местене на съдийките в друг, по-нисък или по-висок съд 3-тия Контра-Удар . Създаване на Специалeн Орган за Ликвидиране на Съдийското Разбойничество 2-рия Контра-Удар . Отърване, чрез командироване на върховните съдийки за районни, закриване на ТК на ВКС 1-вия Контра-Удар Контра-Удар срещу Тайната Криминална Държава . Публично Връчване на Върховни Съдийки на Ултиматума на Народа .............. ..............
Надолу са избрани извадки от Том 2 и 3
.............. ..............
Кой има смелостта да напише труда Българският SAS - Силата на Анти-Бандитската Свобода Терора на криминалното малцинство над некриминалното мнозинство Ликвидация на независимите, некомунистическите кандидати, не можеш да бъдеш избран, ако не си член на криминална организация (партия) Унищожените са избирателните права на окрадените от държавно-организираните бандити граждани . Защо държавата ни е престъпна по своя произход и криминална по своята същност Няма добри и лоши комунисти. Всички са крадци ! Каква е комунистическата идея ? Да извръткаме тарикатките- крадлите на власта ни ! Да си направим Нова Държава ! Бързо, лесно, смело , сръчно ! Да си направим Нова Свободна Щастлива Абсолютно-Пряко-Народо-Властна Народу- Богу-Угодна Държава - Чистата и Святата ни република Кутията с Акъла срещу Кутията на Пандора ! От Петър за Слави . На кой бряг на реката е Слави ? На Анти-Бандитския или на другия ? Създаване на Чистата и Свята Република Луна касира избора на Румен Радев Отзиви на читатели - добри и лоши Поръчай книгата

© 2020. Всички права запазени  
 Обратно към върха на страницата
Чиста и Свята Република
.