Лекарства Против Корона Вирус Ваксина Ваксини Против Корона Вирус Как се лекува Корона Вирус Лекарство срещу Ковид 19 Кои са Лекарствата Срещу Корона Вирус
Право на Справедлив Процес Случайно Разпределение на Делата Противоречива съдебна практика Основни Човешки Права и Свободи Преврат Всичко за Унищожаването на Държавно-Организирания Бандитизъм Публични Екзекуции на Правото Отмяна на Влязло в Сила Решение Касационна жалба Бойко Борисов е Измамен Изигран от Върховния Касационен съд на Лозан Панов Съдебно дело на Бойко Борисов с Елена Йончева Волен Сидеров Димитър Чукалов Право на Справедлив Процес Смяна на системата

Лекарство Против Корона Вирус Ваксина Против Корона Вирус Как се лекува Корона Вирус

Всичко за унищожаването на държавно-организирания бандитизъм !  

От Българските Гении за Народите в Света !

 
Право на Справедлив Процес Случайно Разпределение на Делата Противоречива съдебна практика Основни Човешки Права и Свободи Преврат Всичко за Унищожаването на Държавно-Организирания Бандитизъм Публични Екзекуции на Правото Отмяна на Влязло в Сила Решение К Бойко Борисов е Измамен Изигран от Върховния Касационен съд на Лозан Панов Съдебно дело на Бойко Борисов с Елена Йончева Волен Сидеров Димитър Чукалов Право на Справедлив Процес Смяна на системата
 

Основател на "САС"

 
       
    Петър Богданов    
 

Повече за Петър-тук

 

ФИНАЛИЗАЦИЯ НА РЕСТАВРАЦИЯТА НА КОМУНИЗМА, ЧРЕЗ УЗУРПАЦИЯТА НА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ – СЪЗДАВАНЕТО НА ИЗЦЯЛО НОВ ВЪРХОВЕН КАСАЦИОНЕН СЪД -  СОБСТВЕНОСТ НА КОМУНИСТИЧЕСКО-ПРИВАТИЗАТОРСКАТА ИЗМЕТ

ПЪЛНАТА ПОБЕДА НА ПОСЛЕДНИЯ СТАДИЙ НА ИЗТОЧНО – ЕВРОПЕЙСКИЯ КОМУНИЗЪМ – ЗАВЪРШВАНЕ НА ИЗГРАЖДАНЕТО НА ДЪРЖАВНО-ОРГАНИЗИРАНИЯ БАНДИТИЗЪМ !

Резюме на съдържанието на тази страница :

1. ПАРАЛЕЛНИТЕ С КРАЖБИТЕ И ПОСЛЕДВАЩИ ГИ ДРУГИ ХОДОВЕ

2. УВЕКОВЕЧАВАНЕ НА УЗУРПАЦИЯТА НА СЪДЕБНАТА ЧАСТ ОТ НАРОДНАТА ВЛАСТ, ЗАТВЪРЖДАВАНЕ И РАЗШИРЯВАНЕ НА ПОСТИГНАНОТО, чрез създаването през 2003 г. - след завършването на грабежа , наречен приватизация -  на изцяло  Нов Върховен Касационен Съд -  създаване на Търговската Колегия във ВКС , представляваща Нов Върховен Съд -  изцяло собственост на комунистическо-приватизаторските сили – най-малобройният законодателен орган в света

Х. ДЕСЕТАТА СТЪПКА В СЪЗДАВАНЕТО НА ТАЙНАТА КРИМИНАЛНА ДЪРЖАВА.

ПРИЕМАНЕТО НА ЗАКОН, С КОЙТО БЕ ЗАБРАНЕНО НА ПРОКУРАТУРАТА – В ЗАЩИТА НА ДЪРЖАВНИЯ ИНТЕРЕС - ДА АТАКУВА И ОСПОРВА ПРИВАТИЗАЦИОННИТЕ СДЕЛКИ

За да си краде на спокойствие, и за да не бъде разследвана за кражбите си, тази комунистическа банда прие закон, с който  забрани на прокуратурата да атакува и да оспорва приватизационните сделки

Това е анти-конституционен закон, тъй като именно такива са задълженията на прокуратурата – да защитава държавния интерес - по силата на чл. 127 от Новата (Комунистическа) Конституция, но когато се отнася за интересите на тази второ-ешелонната комунистическа банда, тя безцеремонно потъпква собственоръчно създадената и собственоръчно натрапената от самата нея Нова Конституция.

И... тази второ-ешелонна комунистическа приватизаторска банда, знаейки добре генетичната си некадърност да живее от нещо друго, освен от кражби и грабежи, не спираше да се грижи през всичките тези години за осигуряване на безнаказаността си за новите си престъпления и за бъдещите си такива, и за продължаването на този сладък и безкраен обир и с други средства, и за осигуряването до края на съществуването си на постоянната помощ от страна на постоянно използваната от нея държава.

1 . Тази вечна и безкрайна държавна помощ за Грабителския си занаят, тази банда си я осигури, чрез завладяването и подчиняването на собствените й крадливи цели на съдийската част от държавата, именно за успеха, на което ново, хитро, но нагло и измамническо узурпационно начинание бе цялата мошеническа дандания за натрапването на Новата Конституция . 

ХІ .ЕДИНАДЕСЕТАТА СТЪПКА В СЪЗДАВАНЕТО НА ТАЙНАТА КРИМИНАЛНА ДЪРЖАВА.

ПОДГОТОВКА И СЪЗДАВАНЕ НА ИЗЦЯЛО СОБСТВЕН - ВЕРЕН НА ПРИВАТИЗАТОРСКИТЕ СИЛИ И НА КРАДЛИВИТЕ ПРИВАТИЗАТОРСКИ ИДЕИ И ЕКСПЕРИМЕНТИ СЪД

Успоредно с бандитската приватизация, тази второ-ешелонна комунистическо-приватизационна банда, съкрати през 1998 г. със свой закон петгодишния мандат на тогавашните членове на Висшия съдебен съвет на две години .

Така тя бързо и още по време на приватизацията си състави нов, с верни свои хора Висш Съдебен Съвет (органът, който назначава съдийките), като  избра от своята си парламентарна квота, в който нов парламент (1997- 2001 г.) имаше мнозинство, свои хора за членове на новия Висшия съдебен съвет, който нов Висш Съдебен Съвет набързо назначи за върховни и всякакви други съдийки верни съмишленички и привърженички на приватизаторските сили, които съдийки, както бе обяснено по-напред са вечни и несменяеми до края на дните си .

ХІІ . ДВАНАДЕСЕТАТА  СТЪПКА В СЪЗДАВАНЕТО НА ТАЙНАТА КРИМИНАЛНА ДЪРЖАВА.

ГЛАВАТАРЯТ НА ВЪРХОВНИЯ КАСАЦИОНЕН СЪД  - ПОЛИТИК, ЗАКЛЕТ ПРИВАТИЗАТОР 

Стигна се свръх - безпрецедентен в Новата История на Европа случай  .

През 2000 г., от вече предвидливо и планирано завладяния, през предишните 1998 - 1999 г.  – по описания в предната точка от приватизаторските сили начин  Висш Съдебен Съвет, то  :

·   за Главатар на Върховния Касационен съд, за цели седем години до 2007 г. (до пълната победа на приватизаторските сили)  бе назначен  Иван Григоров - човек, с ясно заявени и публично изразени политически пристрастия,  който публично заявяше, че е Костовист .

Сиреч – че е привърженик на Приватизатор № 1,  Привърженик на Премиера на България през 1997- 2001 г. - Иван Костов, бивш преподавател по комунистическа политикономия, никога НЕнаправил и един пирон в частния бизнес, Главен идеелог на приватизацията, провел около 47 % от нея .

(37 % от приватизацията  я проведе преди това с масовите схеми за измами – БКП, а останалата част от нея -  продажбата на енерго-дружествата , телекомуникациите и  още няколко стратегически предприятия – я проведе 2001 г. - 2003 г. , тарикатът , наречен Цар, вербуван още в младежките си години от комунистическата Държавна Сигурност  - прост алкохолик и комарджия , заедно с Ахмед Доган – старо ченге и той на комунистическата Държавна Сигурност  , който уж щеше да забранява през 1992 г. БКП, пък плесна с ръце и се прегърна, и се в устни  целуна с БКП в името на успешния  грабеж .  ) 

Как може при това положение този Най-Върховен съд на България да е независим и безпристрастен като самият му Главатар заявява публично, че е върл привърженик на Главатаря на основната приватизаторска партия ?

И този тогавашен Главатар на Върховния Касационен съд, пък от своя страна , със способите на командироването на съдийки от по-долни съдилища за върховни такива, още повече напълни Върховния Касационен съд с върховни съдийки, които са върли съмишленички и привърженички на приватизаторската партия и на приватизаторските сили .

Така от две страни (от две тръби)  върховният касационен съд и  допустоящите съдилища се пълнеха и се напълниха със съдийки - верни и страстни привърженички на приватизаторските идеи, на приватизаторските сили и на техните тайни и явни главатари, на които лично дължат шеметните си съдийски кариери .

Как може при това положение този Най-Върховен съд на България да е независим и безпристрастен, като е пълен с верни и страстни привърженички на приватизаторските идеи, на приватизаторските сили и на техните техните тайни и явни главатари ?

1 . Така тези приватизаторски  сили се окопаха  дълбоко и  задълго в съдийската част от държавата, създадоха си (тайна) държава в държавата, която тайна държава, по описания кръго-оборот :

· съдийките избират съдийките, които назначават съдийките, остава вечно в ръцете на приватизаторските сили, които със способностите си в юридическите шмекерии, заблуди,  измами и въртележности, превратно и само както те си могат, представяйки личните си егоистични цели за обществени такива :

·    завлядават нови и нови територии, „убеждавайки” със същите тези свои способи, с които беше натресена тази Нова Конституция на България, едни или други, не така способни в юридическите шмекерии законодатели (депупати),  и на които им липсва общия поглед върху съвкупноста от събитията и акуратния им анализ, убеждават ги да приемат едни или други изменения в ключови закони, които да бетонират това вечно и изгодно им лично на съдийките и на приватизаторските сили статукво на върховната съдийската част от държавата .

ХІІІ .ТРИНАДЕСЕТА СТЪПКА  В СЪЗДАВАНЕТО НА ТАЙНАТА КРИМИНАЛНА ДЪРЖАВА

Финализиране на създаването на изцяло собствен - верен на приваторските сили, предан на Главатарите на приватизаторските сили, верен и на поданиците на тайната приватизаторска държава, верен и на техните приватизаторските идеи и експерименти - Съд

Не им стигаше това тотално овладяване и обладаване на върховната част от съдийската част от държавата, ами за още по-голяма сигурност за приватизаторските и след-приватизаторските си начинания, и за изключването на всякакви неприятни за приватизаторските сили изненади си създадоха съд в съда, на който само съд в съда да се възлагат делата с участието на приватизаторските сили, който само съд в съда, да се грижи за защитата на интересите на приватизаторите . 

Този съд в съда, си го създадоха, като през 2003 г. с промяна в Закона за Съдебната Власт създадоха нова колегия във Върховния Касационен съд - Търговска, в която се концентрираха привърженичките на приватизаторските сили,

· и в която Търговска колегия отиват вече „търговските” дела на приватизаторските сили, за да НЕ попадат в ръцете на НЕ толкова благонадеждните за приватизаторските интереси – граждански върховни съдийки, които не така благонадеждни за приватизаторските интереси граждански съдийки, бяха отделени от по-надеждните в гражданската колегия на Върховния Касационен съд.

Така приватизаторските сили се застраховаха против всякакви изненади, НО ТАКА, ВСЕ ПОВЕЧЕ И ВСЕ ПОВЕЧЕ ВЛАСТ СЕ ИЗЗЕМВА ОТ ЕДНИ РЪЦЕ И СЕ КОНЦЕНТРИРА В РЪЦЕТЕ НА ВСЕ ПО-МАЛКО НА БРОЙ ХОРА, което напълно Де-легитимира тези субекти и създадените с тяхното участие организации .

И именно към тази, така специална за защитата на приватизаторските сили Търговска колегия  на Върховния Касационен съд, която е два пъти по-малобройна от гражданската колегия, се насочват четири-пети от всички съдийки, които стават върховни съдийки по ускорения, по анти-конституционния от гледна точка на Конституцията способ :

· напълно непрозрачния и без-критериен, ей така - по симпатии , курвалък и сексоложност - командировачен способ, позволяващ да бъдат прескачани цели йерархични съдебни нива .

Няма проблем -  по този криминален способ за внезапно израстване -  от районна съдийка да прескочиш окръжното и апелативното ниво – и да станеш направо върховна.  И такива случаи има .

Но дори тази, създадена от втория комунистически ешелон Нова Конституция не е предвидила такъв способ за сдобиване с правото да бъде използвана върховната народна съдебна власт, но това не пречи да бъде потъпквана в името на интересите на същите тези сили .

Понеже тази шмекерия, със създаването на този (специален за целите на приватизаторските сили) НОВ СЪД В СЪДА е една от най-виртуозните, извършена от майсторите на узурпацията (кражбата на народната власт), майсторите на лъжите, измамите, заблужденията, масовите манипулации, диверсиите и саботажите, тя се нуждае от по-подробно обяснение.

ЛОГИКАТА .

Ами то до 2003 г., до създаването на този НОВ (търговски) СЪД в съда, в България вече имаше огромен брой търговци (над 500 000) , чиито съдебни дела си се разглеждаха до този момент безпроблемно от Върховния Касационен съд и без в него да имаше Търговска колегия (търговски съд) .

Новосъздадените приватизаторски - крадливи фирми (търговци), бяха не повече от 5 000 (пет) хиляди, което е по-малко от един процент от общия брой на всички фирми (търговци), та изобщо не някакво увеличение на броя на фирмите (търговците) в България налагаше създаването на още един нов съд – Търговска колегия във Върховния Касационен съд .

Създаването на този нов съд, се налагаше именно за осигуряване на пълната защита на приватизаторските сили, на приватизаторските фирми и на техните (крадливи) интереси, която да им бъде оказвана по всяко време, след самия акт на кражбата на държавното имущество, след приключването на самата тази приватизация (кражба) .

Това не може да става постоянно от законодателната и зависещата от нея изпълнителна власт, защото приватизаторските сили добре знаеха, че те не могат да имат винаги мнозинство в парламента, знаеха, че рано или късно, приватизаторските сили ще бъдат изхвърлени на боклука на историята, и че тогава има опасност да дойде времето на разплатата, за развалянето на приватизаторските сделки, за връщане на откраднатото .

И тази защита против развалянето на приватизаторските сделки, против връщането на откраднатото СЕ дава именно от съда , чрез който се атакуват тези криминални сделки и последствията от тях .

Затова именно на приватизаторските сили им трябва сто -процентов техен съд .

- КАК НАЙ-ДОБРЕ ДА СТАНЕ ТОВА ?

 - Ако завладялите машината (ВСС) за назначаването на съдийките приватизаорски сили, бяха започнали да я използват за масови уволнения на НЕприватизаторси съдийки, които да ги заменят с такива, които са предани на приватизаторските сили, щяха да разбунят много духовете и този план можеше да не успее, поради сигурната съпротива, която щеше да му бъде оказана . 

- Ако завладялите машината (ВСС) за назначаването на съдийките приватизаторски сили, бяха започнали да я използват само, за да назначават нови  и нови порции съдийки в единствената Гражданска колегия на Върховния Касационен съд,

· то пак няма сто процентова сигурност, че делата на приватизаторските сили  ще попадат само на новите, преданите им съдийки, защото те като се омешат с заварените от тях съдийки, така става едно разпиляване на верните на приватизаторските сили съдийки, при което им разпиляване и смесване със заварените съдийки, няма сто процентова сигурност, че делата на приватизаторските сили ще попадат само на верните им съдийки .

- Остава третият, най-хитрият вариант . Ще трябва да назначим верни на приватизаторските сили съдийки, без това не може .

Но в същия момент няма да уволняваме заварените съдийки, за да не се разбунват духовете Но пък и не може – с оглед на приватизаторската сигурност – новите, верните на приватизаторите съдийки, които ще ги назначим , да се омешат и разбъркат със заварените съдийки .

Значи новите – верните на приватизаторските сили и на приватизаторските интереси – съдийки, трябва да ги назначим по начин, по който те няма да се омешат със заварените съдийки, трябва да се отделени от тях . 

И това става, като си направим нов, наш си Върховен Касационен Съд, като си направим нова колегия в него – Търговска колегия .  И в нея ще си назначим новите - верните на приватизаторските сили и на приватизаторските интереси – съдийки .

Така само те образуват и само от тях ще се образува един нов съд (търговския съд, търговската колегия във Върховния касационнен съд) , на който ще възлагаме да разглежда делата, касаещи нашите – приватизаторските интереси, интересите на приватизаторските сили, интересите на Главатарите и на поданиците на тайната си ни приватизаторска държава.

И НА СТО ПРОЦЕНТА УСПЯХА И В ТОЗИ СВОЙ ПЪКЛЕН ПЛАН, ТАЙНИТЕ МАЙСТОРИ НА ИЗМАМИТЕ,  ЛЪЖИТЕ, ЗАБЛУЖДЕНИЯТА И МАНИПУЛАЦИИТЕ  .

И както показаха следващите събития, точно за това служи този нов (търговски) съд !  Случи ли се дело, със страна по него приватизаторски сили, то задължително (със следващи по ред, измислени нови лъжи и измами), винаги се възлага за разглеждане на тази нова колегия във Върховния Касационен съд  – търговската

ДЕЛО СЪС СЪЩИЯ ПРЕДМЕТ НА СПОРА, АМА МЕЖДУ ТЪРГОВЦИ, НИТО, ЕДИН ОТ КОИТО НЕ Е ПРИВАТИЗАТОР, СИ СЕ РАЗГЛЕЖДА ОТ СТАРАТА, ГРАЖДАНСКАТА КОЛЕГИЯ

Но има ли участие на приватизатор, това дело при всички случаи и на всяка цена се възлага на създадената специално за защитата на приватизаторските интереси нова колегия – търговската .

Дори граждански дела, които частично, или по заобиколен път касаят интересите на приватизаторските сили, криминално и тайно се преквалифицират от същите тези специални нови търговски съдийки  в търговски дела, само и само и те да отидат в тази - създадена специално за защитата на приватизаторските интереси нова колегия – търговската .

ТАЗИ НОВА, ТЪРГОВСКА КОЛЕГИЯ СИ ЗАЩИТАВА ПРИВАТИЗАТОРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ И СЪС СВОИТЕ - ОТДЕЛНИ ОТ НА ГРАЖДАНСКАТА КОЛЕГИЯ  - ТЪЛКУВАТЕЛНИ РЕШЕНИЯ . 

Така се пръкна и още един законодател, новият съд, търговската колегия на Върховния Касационен съд, която си има право да си приема отделни от гражданската колегия, свои отделни тълкувателни решения.

Този нов съд - тази нова колегия си приема такива, свои, отделни от на гражданската колегия тълкувателни решение и така този нов и най-малоброен в света законодател - само от 21 човека и той се включи в създаването на нови закони (назовавани от него тълкувателни решения),

·  които продължават законодателствуването в полза на приватизаторските сили , като например новите такива, създадени по тълкувателен път от този нов съд закони ( тълкувателни решения) - приватизаторите да не  били плащали договорените неустойки на окрадената от тях държава,  че били много голями

· и прочие, подобни приватизаторо-полезни нови закони - създадени (с тълкувателни решения) от този - специално създаден за защитата на интересите на приватизаторските сили нов съд .

 И последва и  новата БРУТАЛНА ИЗМАМА НА ЦЯЛ ЕДИН НАРОД !

ВЪРХОВНИ ТЪРГОВСКИ СЪДИЙКИ, КОИТО, ОБАЧЕ НЕ СА УЧИЛИ ТЪРГОВСКО ПРАВО !

ХІV . ЧЕТИРИНАДЕСЕТАТА СТЪПКА В СЪЗДАВАНЕТО НА ТАЙНАТА КРИМИНАЛНА ДЪРЖАВА

Личностния подбор на съдийките за новия, специалния за защитата на приватизаторските сили Върховен Търговски Касационен Съд .

- КАДРИТЕ РЕШАВАТ ВСИЧКО !

(Стара кърваво-комунистическа  поговорка . )

НАЙ-ПРОСТИТЕ И НАЙ-НЕКОМПЕТЕНТНИТЕ СА НАЙ-ВЕРНИТЕ !

Комунистическата банда отлично знае, кои да вербува и да назначава, така, че бъдат вечно вярни на нейните крадливи интереси .Способните,  ерудираните, добре-образованите и компетентните хора трудно могат да бъдат убедени да служат за обира и подтисничеството на българския народ .

Затова за съдийки в новия, специалния за защитата на приватизаторо-комунистическите сили Върховен търговски касационен съд бяха назначени жени, ¾ от тях  са секс-агентки на Гестапо (ДС), които обаче НЕ бяха учили търговско право  , и чиито най-строго засекретени досиета не бяха  разкрити, тъй като поеха веднага след 1989 г. към враждебни на българския народ чужди столици .

- КАКВА ИЗМАМА НА ЦЯЛ ЕДИН НАРОД !!!

За съдийки и съдии през 2003 г. в този Нов Върховен Касационен съд за СЛУЖЕБНАТА защита на току-що окралите България приватизаторски сили – Търговската му Колегия бяха назначени тези наши мили каки, лели, бабки и дедки, които ИЗОБЩО, ИЗОБЩО, АМА ИЗОБЩО НЕ БЯХА УЧИЛИ ТЪРГОВСКО ПРАВО и това е така,

·  защото, за да станеш върховна съдийка се изискваха 15 години стаж, така, че дипломите на тези създания бяха отпреди 1988 г., но .... до 1991 г. в България НЕ се учеше търговско право, защото такова нямаше ?

- И как става този номер ? - без изобщо да си учила търговско право, ставаш внезапно, „по заповед на щуката” не каква да е, а ВЪРХОВНА, върховна търговска съдийка ?

- Върховният Касационен съд  да не би да е опитно поле за комунистическо-приватизаторски експерименти

Така българските граждани станаха опитни мишки и до ден днешен са такива в ръцете на тези върховни търговски каки, лели, бабки и дедки и техните съмишленички, приятели, приятелки, Главатари и Главатарки, които каки, лели, бабки и дедки продължават до ден-днешен да си правят експерименти с опитните им мишки, със своите :

·  постоянно и НАРОЧНО създавани с изключителен цинизъм, мерзост, дързост и наглост ПРОТИВОРЕЧИВИ, НО ЗАБРАНЕНИ от Международното Право и задължителните за България решения на ЕСПЧ и СЕС за използване съдебни практики, тактики и стратегии за прецакването на НЕ-приватизаторските сили,

изигравайки и ограбвайки с някоя от практиките си - предназначените за обиране, чрез прецакване – двеста-триста граждани, после -  като за обира на следващаща група граждани  им потрябва друга съдебна практика - си я създават тази друга практика и след това с престорена - като на кродилила за жертвите му  - загриженост :

·      ау, ау, кюм-кюм, чик-чи-рик, я ни дайде малко ечемик, мяу, бау, аф, аф, бее, бее, муу, муу, Ах, Ох, Олеле, Майчице, я да видим сега с едно тълкувателно решенийце, кои сме прецакали – тези по първата, тези по втората, тези по третата, или тези ....по двайсет и петата ни практика !  И потом, опять - сначала !

- Ужас !   Върховни търговски съдийки, които обаче НЕ са учили търговско право .   Но, пък за сметка на това в.....  ТЪРГОВИЯТА С ПРАВОТО - както в проституцията още от студентски им времена -  СА ПЪЛНИ ОТЛИЧНИЧКИ .

Това е все едно за върховни хирурзи да бъдат назначени медици, които обаче не са учили хирургия

И, ако тези хирурзи, които обаче не са учили хирургия, започнат да оперират върховни търговски съдийки, които обаче не са учили търговско право, съдийките ще опищят Вселената, че са попаднали в ръцете на некомпетентни и неправоспособни лекари и ще настояват лекарите да бъдат вкарани в затвора, че практикуват хиругия без да са правоспособни и компетентни .

Ами по същия начин стои въпросът и с практикуването на търговско право от върховни съдийки, които обаче не са го учили .

КАДРИТЕ РЕШАВАТ ВСИЧКО !

НАЙ-КОМПРОМЕТИРАНИТЕ СА НАЙ-ВЕРНИТЕ !

СЕКС-АГЕНТКИТЕ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ  !!!

( Пишещите тези редове и техните храбри авери бяха  безмилостно, упорито преследвани и обладавани многократно - било поединично, било групово - по София, Пловдив , Боровец, Пампоровец - от тия прости и тъпи грозотии - секс-агентките на Държавна Сигурност, чийто девиз бе : „На приятели и професионалисти – пускаме без пари ?” В полунощите потайни идват курвите всезнайни !  )

По времето на комунизма в най-важните и основополагащите  за комунистическия режим управленски специалности като Международни отношения, Международни Икономически отношения,  Право и други, независимо от успеха им, то много трудно можеше да попаднат студентки, които не са от комунистическата банда.

Без препоръки и одобрение от Главатарите на Окръжните комитети на Комунистическата партия не приемаха никой в тези специалности, като при това специалността „Право” се преподаваше само в един-единствен университет , с годишен прием на много малък брой студентки .

И, ако някоя млада жена, извън комунистическата банда биваше приемана в тези специалности, това ставаше с предварителното одобрение на репресивния апарат, като тя подлежеше на вербовка за вярност и сътрудничество с Държавна сигурност,

· което също се извършваше със ДОБРОВОЛНОТО и ДОБРЕ ЗАПЛАТЕНОТО КОМПРОМЕТИРАНЕ на тези млади жени - най-вече за извършване на секс услуги в полза на репресивния апарат . 

Т.е. те бяха вербувани за секс-агентки на комунистическата Държавна сигурност, каквито секс-агентки има в  тайните агентурните апарати на всяка една държава .

Именно техен бе култовият лаф: „За приятели, състуденти и професионалисти – без пари !” И вместо над правните науки, залягаха, както и сега - над сексоложните и курволожните науки .

Училите с тях добре помнят, че това бе по взаимно съгласие. Хем биваха приемани с предимство за студентки (без изпити или чрез работническо селски факултети) , хем и странични доходи си изкарваха със секс-услугите си, хем и изпитите им биваха давани (макар и предимно с тройки), хем и кариерата им беше гарантирана .

Така всеки евентуален опит да се отклонят от възложената им линия на поведение е предварително париран със старателното създадените и филмираните за тях секс-компромати с разработвани от Държавна сигурност чужди граждани и със самите им преподаватели - немалка част, от които също бяха сътрудници на Държавна сигурност.

ТЕЗИ ФИЛМОВИ АРХИВИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ СА ЕДНИ ОТ ПЪРВИТЕ, КОИТО БЯХА ИЗНЕСЕНИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ В ПРИЯТЕЛСКИ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ ДЪРЖАВИ .

И именно, поради тази причина – лесното,  доброволното и добре заплатеното секс-компрометиране на тези някогашни пишман студентки по право, то огромното мнозинство - 4 / 5 (четири пети), 80 % (осемдесет процента) от състава на Върховния Касационен съд са жени .

ТАКОВА „ХАРЕМИЗИРАНЕ” НА ВЪРХОВНИТЕ СЪДИЛИЩА НЯМА В НИТО ЕДНА ДРУГА ДЪРЖАВА .

Така, изпозвайки всичките свои диверсионни и шантажни способи, комунистическата банда  не само си създаде свой нов, специален за защитата на комунистическо-приватизаторските сили Върховен Търговски Касационен Съд,

·  но и си назначи в него предимно такива личности, които, поради предварителното им компрометиране не биха си позволили да се отклонят от възложената им линия на поведение – обира на всяка цена и чрез съда на българските граждани .

(Секс-вербовките и секс-компрометирането от Държавна сигурност на българските върховни касационни съдийки е изключително добре, подробно и поименно разконспирирано и от професор, д-р по право Момчил Добрев  в съавторство със състуденти на съдийките. )

Феноменална известност придоби една минетчийска история , през една от тогавашните курво-мунистически зими , през които  два часа има ток , два часа няма , малко преди началото на зимния семестър.

НА ЕДНА ПИШМАН-СТУДЕНТКА ПО ПРАВО, БЪДЕЩА СЪДИЙКА, СЕКС-АГЕНТКА НА ГЕСТАПО Й СЕ СХВАНА ЧЕЛЮСТТА ПО ВРЕМЕ НА ИЗВЪРШВАНЕТО ОТ НЕЙНА СТРАНА НА МИНЕТ НА ДОЦЕНТА Й .

Хък ,мък, няма накъде, онзи започна да приревава от болка и от страх , звъним на  много близък наш - благ Главен Лекар на Окръжната Софийска Болница „Райчо Ангелов” ( неговата голяма дъщеря учеше с нас по друга специалност), тя се скапа да се смее, викаме й Ви......ния, не е шега, истината е, казвай на баща ти да изпрати една линейка .

Дойде линейката и тия ги наметнаха с един чаршав и айде в болницата. Тя е най-близко до СУ ”Климент Охридски” - по права линия все по булевард „Ленин” (сега е „Царигардско шосе”)  и айде в болницата .

Обадихме се вкъщи, по стационарния телефон на вехтата жена на доцента, за да не търсим после, пак , каква е била истинатата, че и тогава все истината търсехме като сега .

Долетя след малко с едно такси тая  - разярена, с нож в ръка, иска да раздава на бъдещата съдийка правосъдие в реално време .

Отвънка Народната комунистическа милиция пази, за да не стават само-разправи и да не се събира публика, щото оттук - оттатм,  ведната бе  пусната новината за това събитие .

И цената на минетите много бързо падна тогава . Благи времена за храбри свалятели .  Цяла София разбра и никой не беше съгласен да му извършват минети, ЗАЩОТО СЕ СТРАХУВАШЕ ДА НЕ МУ БЪДЕ НАРУШЕНО ПРАВОТО на безопасен и сполучлив минет .

А сега, пак станали скъпи-прескъпи .  Време е за нов кандидат-съдийски подвиг, като онзи и цената, пак ще им падне .

Тогава имахме някакви камкордери с нас , та и тези записи, как ги изкарват с линейката покрити с чаршафа,  циркулираха дълго време из два факултета на СУ-то.  На раздяла ги презаписаха бая народ .  

После ги гледахме някъде и по горите, и по планините  на тогавашните осмо-мартенски походи на съдийки и кандидат-съдийки , та сума смях падаше.

Абе, проститутска-порно история си беше още от тогава това курво-мунистическо правосъдие , това си е , така си остана и така си продължи до ден-днешен.

Като казваше Българският Гений, Професор Юлиян Бучков ( Бог да го прости !), за внезапните промени , с които бе извършена Реставрацията на Комунизма :

 „Проститутките станаха съдийки, а съдийките – проститутки !”

Сега щафетата ударно се предава на следващите, също така сексуално-разкрепостени малцинства - лесбийки, блудници, мъжеложци, педофилки, педофили , содомити, содомитки и други Анти-Христи .

 
Право на Справедлив Процес Случайно Разпределение на Делата Противоречива съдебна практика Основни Човешки Права и Свободи Преврат Всичко за Унищожаването на Държавно-Организирания Бандитизъм Публични Екзекуции на Правото Отмяна на Влязло в Сила Решение К Бойко Борисов е Измамен Изигран от Върховния Касационен съд на Лозан Панов Съдебно дело на Бойко Борисов с Елена Йончева Волен Сидеров Димитър Чукалов Право на Справедлив Процес Смяна на системата
Начало Цялата книга Цел и задача на книгата За кого е книгата ? Увод-Апел от Българските Гении Първите 5 (пет) стъпки от създаването на Тайната Криминална Държава Внезапната Реставрация през 1991 г. на Комунизма - Последния стадий на Държавно-Организирания Бандитизъм 6 - 9 стъпка в създаването на Тайната Криминална Държава - Петнадесет-кратна обезценка в периода 90-95 г. на спестените ни пари , банкрута на държавните предприятия и присвояването им от комунистическата банда 10 - 14 стъпка в създаването на Тайната Криминална Държава - Финализацията на Реставрацията на Комунизма през 2003 г. Кога за последно избирахме съдийки ? През 1988 ! Браво Каква е разликата между Старата и Новата Конституция ? Само една, че съдиите започнаха да се избират сами себе си Прекратяване на узурпацията на съдебната власт ! Как ЦК на БКП възкръсна във ВКС Клетки на Ислямска държава Уникални и безусловни Наказания на съдийските банди Върховните съдийски измами със случайното разпределение на делата аз - Белият Хакер ги разкривам Румен Радев ги прикрива Случайни избори на една от...една съдийка ! Върховенството на Лозан Панов , Камен Влахов, Дария Проданова и Бандата на Румен Радев НАД закона ! Бат Бойко изигран от съда на Бай Лозан Най-тежките, абсолютните престъпления против Мира и Човечеството на съдийките бандитки - създаването и прилагането на ПРОТИВОРЕЧИВИТЕ съдебни практики. Как да се защитите от тях ? Умишлено унищожаване на свободната конкуренция от ВКС . Извършване на имотни измами от ВКС Да ДЕзорганизираме държавно-организираната престъпност ! Бързо, лесно, смело , сръчно ! Ефектите на тази криминална система са нейните най-голями дефекти 15-тия Контра-Удар срещу Тайната Криминална Държава . Фундаменталният ! Съдебната ни власт - пряко в ръцете на българския народ, Съд по всички Дела – само от 12 броя Съдебни Заседатели 14-тия Контра-Удар срещу Държавно-Организирания Бандитизъм . Създаването на Чуждестранна Колегия във Върховния Касационен Съд 13-тия Контра-Удар срещу Криминалната Система . Връщане на безусловната касация , без увъртания. Върховният Касационен Съд - само контролно-отменителна инстанция, без да решава по същество 12-тия Контра-Удар. Давност за Престъпения - Извършени от Съдийки във връзка, със и или по повод дейността им като такива НЕ Тече , докато не им бъде свален имунинета 11-тия Контра-Удар. Уволнение на Всички Съдийки, заради които България е осъждана от ЕСПЧ, с репариране на причинените от тях вреди 10-тия Контра-Удар. Безусловно Уволнение на Всички Съдийки Нарушили Правото на Справедлив Процес 9-тия Контра-Удар. Криминализиране на Нарушенията на Правото на Справедлив Процес, Извършвани от Съдийки 8-мия Контра-Удар. Изрична и Абсолютна Забрана за Създаване и Прилалагане на Противоречеви Съдебни Практики . Първото влязло в сила решение е задължителната за всички съдебна практика 7-мия Контра-Удар. Мат на Корупцията с Пешката . Промяна в Правилника на ВКС . Избор на Съдийките от Страните по Делата като в Международния Търговски Арбритаж 6-тия Контра-Удар. Мощни и Ежегодни Морални, Интелектуални и Психиатрични Цензове и Тестове за Съдийките 5-тия Контра-Удар . Ликдивидиране на Постоянността на Съдийските Състави и Отделения 4-тия Контра-Удар . Флуидност ! На всеки 5 (пет) години местене на съдийките в друг, по-нисък или по-висок съд 3-тия Контра-Удар . Създаване на Специалeн Орган за Ликвидиране на Съдийското Разбойничество 2-рия Контра-Удар . Отърване, чрез командироване на върховните съдийки за районни, закриване на ТК на ВКС 1-вия Контра-Удар Контра-Удар срещу Тайната Криминална Държава . Публично Връчване на Върховни Съдийки на Ултиматума на Народа ..............
Надолу са избрани извадки
от Том 2 и 3
..............
Кой има смелостта да направи дисекцията ? Българският SAS- Силата на Анти-Бандитската Свобода Терора на криминалното малцинство над некриминалното мнозинството Ликвидация на независимите, некомунистическите кандидати, не можеш да бъдеш избран, ако не си член на криминална организация (партия) Унищожените са избирателните права на окрадените от държавно-организираните бандити граждани . Защо държавата ни е престъпна по своя произход и криминална по своята същност Няма добри и лоши комунисти. Всички са крадци ! Каква е комунистическата идея ? Да извръткаме тарикатите - крадлите на властта ни ! Как се прави Нова Държава ? Бързо, лесно, смело , сръчно ! Да си направим Нова Свободна Щастлива Абсолютно-Пряко-Народо-Властна Народу-Богу-Угодна Държава - Чистата и Святата ни република Луна касира избора на Румен Радев Отзиви на читатели Поръчай книгата
Право на Справедлив Процес Случайно Разпределение на Делата Противоречива съдебна практика Основни Човешки Права и Свободи Преврат Всичко за Унищожаването на Държавно-Организирания Бандитизъм Публични Екзекуции на Правото Отмяна на Влязло в Сила Решение К Бойко Борисов е Измамен Изигран от Върховния Касационен съд на Лозан Панов Съдебно дело на Бойко Борисов с Елена Йончева Волен Сидеров Димитър Чукалов Право на Справедлив Процес Смяна на системата

Начало Цялата книга Цел и задачана книгата За кого е книгата ? Увод-Апел от Българските Гении Първите Пет стъпки от създането на Тайната Криминална Държава Реставрацията през 1991 г. на Комунизма -Последния стадий на Държавно-Организирания Бандитизъм 6 - 9 стъпка в създаването на Тайната Криминална Държава - Петнадесет-кратна обезценка в периода 90-95 г. на спестените ни пари , банкрута на държавните предприятия и присвояването им от комунистическата банда 10 - 14 стъпка в създаването на Тайната Криминална Държава - Финализацията на Реставрацията на Комунизма през 2003 г. Кога за последно избирахме съдийки ? През 1988 ! Браво Каква е разликата между Старата и Новата Конституция ? Само една, че съдиите започнаха да се избират сами себе си Как ЦК на БКП възкръсна в ЦК на ВКС ! Вечни, несменяеми, неизбираеми, недосегаеми ! Клетки за Ислямска държава са разкрити в съдилищата Лични, безусловни и неотменими наказания за съдийските банди - Добрев и Генджев са "заземили".... Върховните съдийски измами със случайното разпределение на делата аз - Белият Хакер ги разкривам Румен Радев ги прикрива Случайни избори на една от...една съдийка ! Върховенството на Лозан Панов , Камен Влахов, Дария Проданова и Бандата на Румен Радев НАД закона! Бат Бойко изигран от съда на Бай Лозан Най-тежките, абсолютните престъпления против Мира и Човечеството на съдийките бандитки - създаването и прилагането на ПРОТИВОРЕЧИВИТЕ съдебни практики. Как да се защитите от тях ? Умишлено унищожаване на свободната конкуренция от ВКС . Извършване на имотни измами от ВКС Да ДЕзорганизираме държавно-организираната престъпност ! Бързо, лесно, смело , сръчно ! Ефектите на тази криминална система са нейните най-голями дефекти ! 15-тия Контра-Удар срещу Тайната Криминална Държава . Фундаменталният ! Съдебната ни власт - пряко в ръцете на българския народ, Съд по всички Дела – само от 12 броя Съдебни Заседатели 14-тия Контра-Удар срещу Държавно-Организирания Бандитизъм . Създаването на Чуждестранна Колегия във Върховния Касационен Съд 13-тия Контра-Удар срещу Криминалната Система . Връщане на безусловната касация , без увъртания. Върховният Касационен Съд - само контролно-отменителна инстанция, без да решава по същество 12-тия Контра-Удар. Давност за Престъпения - Извършени от Съдийки във връзка, със и или по повод дейността им като такива НЕ Тече , докато не им бъде свален имунинета 11-тия Контра-Удар. Уволнение на Всички Съдийки, заради които България е осъждана от ЕСПЧ, с репариране на причинените от тях вреди 10-тия Контра-Удар. Безусловно Уволнение на Всички Съдийки Нарушили Правото на Справедлив Процес 9-тия Контра-Удар. Криминализиране на Нарушенията на Правото на Справедлив Процес, Извършвани от Съдийки 8-мия Контра-Удар. Изрична и Абсолютна Забрана за Създаване и Прилалагане на Противоречеви Съдебни Практики . Първото влязло в сила решение е задължителната за всички съдебна практика 7-мия Контра-Удар. Мат на Корупцията с Пешката . Промяна в Правилника на ВКС . Избор на Съдийките от Страните по Делата като в Международния Търговски Арбритаж 6-тия Контра-Удар. Мощни и Ежегодни Морални, Интелектуални и Психиатрични Цензове и Тестове за Съдийките 5-тия Контра-Удар . Ликдивидиране на Постоянността на Съдийските Състави и Отделения 4-тия Контра-Удар . Флуидност ! На всеки 5 (пет) години местене на съдийките в друг, по-нисък или по-висок съд 3-тия Контра-Удар . Създаване на Специалeн Орган за Ликвидиране на Съдийското Разбойничество 2-рия Контра-Удар . Отърване, чрез командироване на върховните съдийки за районни, закриване на ТК на ВКС 1-вия Контра-Удар Контра-Удар срещу Тайната Криминална Държава . Публично Връчване на Върховни Съдийки на Ултиматума на Народа .............. ..............
Надолу са избрани извадки от Том 2 и 3
.............. ..............
Кой има смелостта да напише труда Българският SAS - Силата на Анти-Бандитската Свобода Терора на криминалното малцинство над некриминалното мнозинство Ликвидация на независимите, некомунистическите кандидати, не можеш да бъдеш избран, ако не си член на криминална организация (партия) Унищожените са избирателните права на окрадените от държавно-организираните бандити граждани . Защо държавата ни е престъпна по своя произход и криминална по своята същност Няма добри и лоши комунисти. Всички са крадци ! Каква е комунистическата идея ? Да извръткаме тарикатките- крадлите на власта ни ! Да си направим Нова Държава ! Бързо, лесно, смело , сръчно ! Да си направим Нова Свободна Щастлива Абсолютно-Пряко-Народо-Властна Народу- Богу-Угодна Държава - Чистата и Святата ни република Луна касира избора на Румен Радев Отзиви на читатели - добри и лоши Поръчай книгата

© 2020. Всички права запазени  
 Обратно към върха на страницата
.