Лекарства Против Корона Вирус Ваксина Ваксини Против Корона Вирус Как се лекува Корона Вирус Лекарство срещу Ковид 19 Кои са Лекарствата Срещу Корона Вирус
Право на Справедлив Процес Случайно Разпределение на Делата Противоречива съдебна практика Основни Човешки Права и Свободи Преврат Всичко за Унищожаването на Държавно-Организирания Бандитизъм Публични Екзекуции на Правото Отмяна на Влязло в Сила Решение К Бойко Борисов е Измамен Изигран от Върховния Касационен съд на Лозан Панов Съдебно дело на Бойко Борисов с Елена Йончева Волен Сидеров Димитър Чукалов Право на Справедлив Процес Смяна на системата

Лекарство Против Корона Вирус Ваксина Против Корона Вирус Как се лекува Корона Вирус

Всичко за унищожаването на държавно-организирания бандитизъм !  

От Българските Гении за Народите в Света !

Чиста и Свята Република
 
Право на Справедлив Процес Случайно Разпределение на Делата Противоречива съдебна практика Основни Човешки Права и Свободи Преврат Всичко за Унищожаването на Държавно-Организирания Бандитизъм Публични Екзекуции на Правото Отмяна на Влязло в Сила Решение К Бойко Борисов е Измамен Изигран от Върховния Касационен съд на Лозан Панов Съдебно дело на Бойко Борисов с Елена Йончева Волен Сидеров Димитър Чукалов Право на Справедлив Процес Смяна на системата
 

Основател на "САС"

 
       
    Петър Богданов    
 

Повече за Петър-тук

 

КАК БЕ ИЗВЪРШЕНА ВНЕЗАПНАТА РЕСТАВРАЦИЯ НА КОМУНИЗМА-БАНДИТИЗМА ? Ей така :

КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СЪДИИ И СЪДИЙКИ – АГЕНТИТЕ и АГЕНТКИТЕ НА ГЕСТАПО (ДС) НЕ БЯХА СМЕНЕНИ , станаха несменяеми с комунистическата Конституция от 1991 г. и така партизанската-комунистическо-ченгесарската нишка в тази най-важна част от народната власт НЕ бе пръкъсната и комунизмът бързо бе реставриран в своя последен стадий- явния , откровения  и бруталния държавно-организиран бандитизъм

Държавата е само едно-единствено нещо -  ПРАВО . Правото се гарантира от съда . Там, където няма право няма държава . У нас право няма, заради тези комунистически съдии бандити - агентите и агентките на Гестапо (ДС), така няма държава , а има една комунистическа банда –  държавата на мафиотската комунистическата червена буржоазия.

Братя и сестри,

Написването на тази страница точно по този начин се налага ,заради неистовите измами на примитивните същества от съвкупността на  курво-мунистическата власт-ползваща измет, които с невиждана упоритост, продължават да лъжат и да заблуждават младо и старо,  че комунизмът си бил отишъл, че това сегашното било демокрация, че тя била натрапена от почтени и порядъчни хора в България, че този сегашен строй на държавно-органиран бандитизъм, бандитското робство било по причина на  такива умни , честни  и порядъчни хора като мен .

І. РАЗБИВАНЕ НА МИТА, ЧЕ КОМУНИЗМЪТ СИ БИЛ ОТИШЪЛ ! Разобличаване на измамата , че комунистичекият терор, диктатурата на червената буржоазия , на партизанската измет и на нейните крадливи, но прости  деца и внуци , с тяхната ченгераска , гестаповска банда си били отишли . НЕ, НЕ СА . 

1. След като долнопробната и простата комунистическа-партизанска измет, начело със своя ЕСКАДРОН НА СМЪРТА – Гестапо (ДС), окраде България за пореден път и фалирахме през 1989 г., тази банда направи маньовър, като сама си се отказа от избрания от нея начин за построяване на комунизма  и сама си избра друг път – пътя на личното построяване на комунизма, в полза на тези бандити, като станат с откраднатите от българския народ – богати червени комунист-капиталисти .

2. Сами си измислиха през 1990 г., след като бе поправено Старата Конституция, че трябвало нова Конституция.  А то не трябваше . Новата Конституция беше необходима на червената буржоазия , на партизанската измет и на нейните крадливи, но прости  деца и внуци , с тяхната ченгераска , гестаповска банда , за да си гарантират чрез нея вечната власт и вечната безнаканост.

3. Ха, ха . С тази Нова Конституция, приета през 1991 г. от Великото Народно Събрание, в което мнозинсттво (чрез фалшифицирането на изборите през юни 1990 г) имаше червената банда, и беше пълно със същите тези донопробни Гестаповци и Гестаповки, които уж трябваше  бъдат разкани от управлението и от обществено –политическия живот, беше решено, че :

Курво-мунистически съдийски мъжки и женски проститутки – ЯТАГАНА на комунистическия режим , ЕСКАДРОНА НА СМЪРТА, ДОНОВЕТЕ на червените крадци  - стават НЕсменяеми, НЕдосегаеми, имунизирани, НЕизбираеми и абсолютно безотговорни .

4. Да, ама до тогава - до 1991 г.  всичките съдии и съдийки бяха членове на Българската Комунистическа Партия, простите и крадливите партизански щерки и внучки - секс-агентките на Гестапо (ДС), никой не можеше да стане съдия, ако не е член на тази криминална банда - Българската Комунистическа Партия и ако не е вербуван за агент на Гестапо (ДС) .

5 . Като при това тази измет беше специалистка по ... курво-мунистическо право, а то няма нищо общо с правото на демократичките общества . И вместо да им бяха изпокъсани дипломите по курво-мунистическо право  и изхвърлени на боклука на историята, то в техните ръце бе предадена цялата народна съдебна власт .

6. Новите, НЕ-курво-мунистическите прависти възникнаха, чак през 1995 г.,  това бяха тези, които бяха записали да учат право, през 1990 г. ..

7. Но,.. КУРЕЦ . Мандалото бе хлопнало в края на 1994 г., в края, на която година, изтече три годишния срок броен от датата на Новата Конституция , след който тези комунистически съдии и съдийки, придобиха статут на НЕсменяеми, НЕдосегаеми, имунизирани, НЕизбираеми и абсолютно безотговорни

И така курво-мунистическата банда се бетонизира во веки !

8. И бетонизирането во веки , стана, чрез другата курво-мунистическа хитрина и подлост в тази Нова Конституция, с тази нейна разпоредба, с коята бе решено, че следващите съдии  се назначават от  заварените и така до безкрай.

 Т.е. с тази хитрина бе решено, че съдиите избират от своята членска маса един друг комунистически орган – наречен Висш Съдебен Съвет, който назначава съдиите, които избират съдиите, от които се образува този Висш Съдебен Съвет, който назначава съдиите, които избират съдиите, от които се образува този Висш Съдебен Съвет и така до безкрай .

9. Т.е. комунистическите съдии назначават съдиите , които избират съдиите, които назначават съдиите, които избират съдиите, които назначават съдиите . Така, чрез тази безкрайна вътрешно –съдийска въртележка, то комунистическите съдии назначават комунистическите си деца и внуци за новите съдии и така до безкрай .

10. Народът няма никаква роля в тези безкрайни съдийски само-назначеиня . Стои и блее отстрани, като телето в скотобойната . 

Народ и да няма, съдии има и те ще продължават да си се избират едни други и да си се назначават и едни-други до безкрай  във времето и до безкрай по тяхния безкрайно увеличаващ се брой, вече станаха колкото една армия- 2 200 (две хиляди и двеста) броя глави, от които 200 (двеста) броя глави са върховни съдийки в двете върховни съдилища – ВКС и ВАС .

ТОВА Е НЕБИВАЛ СВЕТОВЕН РЕКОРД . НЯМА ДРУГА СТРАНА С ТАКЪВ БРОЙ НА ВЪРХОВНИТЕ СИ СЪДИЙКИ .  

И какво им пречи да станат и 400, и 600 броя върховни съдийки ?  - Нищо ! Народът нито ги избира , нито определя бройката им, нито определя заплатите им,  това си го правят самите съдйки сами за себе си

ПЪЛЕН ПРОИЗВОЛ, АБСОЛЮТНИЯТ, МЕРЗКИЯТ, НАГЛИЯТ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОИЗВОЛ .

Та, така, че Народ и да няма, съдиите и съдийска власт си съществуват

Така съдиите и тяхната власт същесвуват независимо от Народ и над Народа. И точно това е съвременното определение за терора, за терористичните държави.

ВЛАСТ СЪЩЕСТУВАЩА НЕЗАВИСИМО ОТ НАРОДА И НАД НАРОДА !

11 . Това е точното, но зловещото копие на  уж , отишлия си комунистически режим. Комунистическата власт на терористичната партизанска измет съществуваше независимо от народа и над народа .

ТАЗИ ИЗМЕТ САМА СЕБЕ СИ СЕ ИЗБИРАШЕ ЗА РЪКОВОДИТЕЛИ НА ДЪРЖАВАТА .

Партизанската измет назнаваше своите прости копелдаци и сифилистични курви за народни представители и за членове на БКП, те от своя страна избираха своите дедковци и татковци - палачи и кръволоци за управители на курво-мунистическия режими и така до ден-днешен.

12 „Тази власт с кръв сме я вземали и само с кръв ще я дадем !” Това е вероюто на тази измет и до ден днешен е все същото.

Няма как да ги смениш с избори, защото те сами себе си се избират,  народът няма участие в избора на съдиите .  

И ако народът тръгне да ги сменаява без избори тази сган ведната почва да крещи и да квичи като свиня на Коледа .

· Бандити, терорости, ние имаме право на труд, вие нямате право да ни гоните, това не е демократично, вие сте престъпници, вие не сте демократи !”

АХ, ВАШАТА МАМИЦА БАНДИТСКА ! КРАДЦИТЕ НА НАРОДНАТА ВЛАСТ, ВИКАТ ДРЪЖТЕ КРАДЦИТЕ .

Та нали, вие и вашите детковци и мамици партизански боклуци и курви долнопробни,  нарочно я нагласихте през 1991 г. с Вашатата Курво-мунистическа Конституция  - тази Ваша бандитска система, за да не можем да Ви сменяваме никак , за да сте си вечни и безкрайни , като мамиците и дедковците ви партизанските кръволоци  – убийците и палачите на българския народ, избили цвета на българската нация, клали българския народ,  така както турчин не го е клал .

Изклахте над 45 000 български граждани, с което надминахте зверствата на турския башибозук, който е избил около 30 000 българи при потушаване на Априлското въстание.

13 . Тази узурпация – кражба на принадлежащата на народа съдебна власт със само-назначаването на съдиите е същото, като ако депутатите започнат да избират депутати, които назначават депупатите, които избират депутатите, които назначават депутатите, и товава целият народ шеше да ревне:

·  Ей, ей, бандити долнопробни, как така сами себе си се избирате и назначавате за депутати, нали така узурпирате  - крадете  от нас, принадлежащата на народа закоконодателна власт .

Е, точно по този начин бе открадната от българския народ принадлежащата му съдебна власт и тя остана во веки в ръцете на червената партизанска измет, остана завинаги в ръцете на окралата  и избилата българсия народ - червена, кръволошка, кръвожадна партизанска буржоазия .

14 . За 32 години от 1989 г. до  2021 г. НИТО ЕДИН ЧЕРВЕН БАНДИТ-КРАДЕЦ, НИТО ЕДИН ЧЕРВЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОЛИТИК, НИТО ЕДИН БОГАТ КОМУНИСТИЧЕСКИ БАНДИТ НЕ БЕ ОСЪДЕН ОТ НЕГОВИТЕ СЪУЧАСТНИЦИ -  КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СЪДИИ БАНДИТИ,  В ЧИИТО РЪЦЕ  ОСТАНА НАРОДНАТА СЪДЕБНА ВЛАСТ !

Всички крупни и масови обири извършени от курво-мунстическата власт ползваща измет :

14.1. източването, обирането  на държавните фирми през периода 1990 г. – 1996 г. от  частните комунистически фирми на Гестаповци и други тлъсти комунисти – мултаци- шестаци (намерили сега азил при националния предател Румбата Радев, в Стратегическия му съвет от ченгета Гестаповци ) ,  и други червени милионери,

14.2 . обира на народните пари от  банките извършени  червените банкери – през 1995-1996 г., (при курво-муниста Жан Виденов)

14.3.  обирите извършени от червените приватизаторски банди -  1994 – 1996 г . при курво-муниста Жан Виденов - масовата приватизация на  38% от държавна собственост беше извършена от черевената комунистическа банда, в полза на червените бандити)

14.4.  следващи нови и нови обири, новият червен банкерски обир извършен през 2008- 2011 г., по силата то новия , бандитски ГПК  , който бе приет от тази все една и  същата тази комунистическа банда през 2007 г.от Коалицията на Гей Станишев -  БКП, с тариката Цар - и той ченге на Гестапо и тариката Ахмед Ахмед – също ченге от Гестапо,   който щеше през 1991 г.  да забранява БКП, пък се целуна в усни с нея в името на обира, ГПК  - приет именно с тази цел - обира чрез  внезапните заповеди за изпълнение, въведени с него и ЧСИ-та, създани от същите комунистически банди, разорили и окрали 600 000 български семейства, всички тези грабежи бяха „валидирани” , „узаконени” и извършени със любезното съучастие на комунистическите съдии и съдийки бандитки  -  специалистките по курво-мунистическото право на обира в полза на партизанската червено-бужоазна измет .

14.5. Всичките крупни имотни измами , оставили без жилища над 120  000 граждани, пак бяха измислени и извършени от - и със любезното и активното съучастие , със съдебни решения, със съдебни решения, разбира се, на комунистическите съдии и съдийки , които внезапно и могъщо забогатяха .

15 . И така, поради непрекъсването, несрязването на комунистическата нишка , несрязването на безкрайната комунистическа наследствена трансмия (предавка) в най-важната част от използването на народната власт – съдийската, то тази терористичен и кръвожаден, курво-мунизъм, дошъл у нас на щиковете на червената орда през 1944 г.  , не си отиде

· и ние - за разлика  от другите наши братски източно-европейски народи,  бяхме крадени без прекъсване,  продължаваме да бъдем крадени и бяхме окрадени докрай - до последната стотинка в  скъсаните ни джобове , до последната ни капка кръв в нашите вени и затова сме постоянно и безкрайно на първите места на всички позорни класации – по бедност, по смъртоностост, по нещастие ,по духовно падение.

ІІ.  А СЕГА,НЕКА ДА СИ ПРИПОМНИМ, КАКВО БЕ НАПРАВЕНО В ДРУГИТЕ ИЗТОЧНО-ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ !

В Източна Германия бяха лустирани 500 000 (петстотин хиляди) бандити от техното ЩАЗИ и Източно германската комунистичеста пария (ГЕСП) , Западна Германия наля хиляди милиарди марки и все още разликата между двете части на Германия е очевидна , а у нас - нито един, нито една курво-мунистка не бе лустрирана .

А като се има предвид , че България 89 г. беше 9 милиона, а ГДР – 16 милиона, ТОВА ОЗНАЧАВАШЕ, ЧЕ У НАС ТРЯБВАЩЕ ДА ИЗВЪРЛИМ ВО-ВЕКИ, ИЗВЪН КОПАНЯТА ЕДНО КОМУНИСТИЧЕСКО СТАДО ОТ 300 000 , което по бройка, точно съвпада с броя на набедените за партизаните, за ятаци, всичките така наречени активни борци против капитализма и техните деца и внуци .

Т.е. съвкупността на курво-мунистическата власт-ползващата измет остана непокътната .

Същата тази измет, след като фалшифицира изборите през 90 г., ни написа през 91 г. конституция измамническа, с която бе реставриран комунизма ,

· и сега вече, с нея и напълно формално - „де юре” - с вечни, несменяеми, недосегаеми, неизбираеми и имунизирани съдии и съдийки, които сами себе си се избират - пълна узурпация на съдебната част от народната власт, и които към влизането в сила на тази криминална конституция – бяха все членове на същата тази курво-мунистическа партия и така курво-мунистическите бандити останаха ненаказани за бандитщините си , за поредицата им от фалити – 90 г. , 96 г. до които докараха България .

НЕ САМО НЕ Я ЛУСТРИРАХМЕ, АМИ ПРОДЪЛЖАВА ТАЗИ ИЗМЕТ ДА УПРАВЛЯВА И ДО ДНЕС.

ІІІ.  А СЕГА, НЕКА ДА СИ ПРИПОМНИМ  И ДРУГИ ЧАСТИ ОТ ИСТОРИЯТА, ЧЕ НАРОДИ С КЪСА ПАМЕТ, СТРАДАТ ДЪЛГО !

Братя и сестри, всички вие, които сте извън съвпупносттта на власт-ползващата измет и извън съвкупността на комунистическо -фашистките казионнни партии, издържани с нашите пари , запомнете едно :

В Древен Рим императорите , диктаторите и тираните са се сменявали , но робите са продължавали да мрат като мухи за удоволствието на господващата патрицианска класа от императори, сенатори и конници , с предстъртни викове :

„АВЕ, ВЛАСТ-ПОЛЗВАЩА ИЗМЕТ, ОБРЕЧЕНИТЕ НА СМЪРТ ТЕ ПРОКЛИНАТ !”

Императорът умря, да живее следващият .

НЕРОН ЗАГИНА , ДА ЖИВЕЕ КАЛУГИЛА !

Сега, през пролетта на 2021 г. , след поредните избори без избор, пак извикахме същото !

Робите са престанали да бъдат роби и да мрат за кефа на власт-ползващата измет, чак когато е била сменена тази заробваща система и ТОВА ИЗОБЩО НЕ Е СТАНАЛО С ИЗБОРИ ЗА НОВИ СЕНАТОРИ И ЗА НОВИ ИМПЕРАТОРИ, а с трошенето от страна на робите на оковите, на оръдията на труда, с бунтове и със саботажа на робовладелската система .

Петър от племето Беси - племето на Българския Национален и Световен Герой Спартак !

Идете, пак на нови и нови избори и си изберете новите касапи ! Аз касапи няма да избирам !

Аз избирам Свободата !

Ебете майката на тази криминална курво-мунистическа система, иначе тя Вас, пак ще преебе , разплаквайки за пореден път  и Вашите майки .  

Докато сменявате системата на  десетилетие по лъжичка, то системата и систематизаторите й  ще сменят и заземят на два метра под земята още няколко български поколения , с което окончателно ще бъдем сменени на нашата си земя с ЧУЖДИ племена .

Не играйте по правилата й , а им се опълчете !

Пълен и смел бойкот на всякакви изборите и на всички систематизатори и систематизорки, и ДА СИ НАПРАВИМ НОВА, ЧОВЕШКА , СВОБОДНА, НЕКРИМИНАЛНА държава !

Ей така, да си я направим :

http://www.vsi4ko.net/antibanditi-1/k6-kak-se-pravi-nova-dyrjava-da-izvytkame-tarkatite.php  

Не можем ли да си направим, нова, значи не можем да поправим и тази дърта комунстическо-мафиотска, народната кръв лочеща вампирка !

Поздрави за всички храбри войници и войнички на Свобота, с вечния Дийп Пърпъл „Войник на съдбата” !

http://www.youtube.com/watch?v=1DhEDF3Wlqk

Петър - верния и вечния воин на Богинята на Свободата !

ІV. И ето сега , същото което бе казано по-горе, ама представено на един по-академичен език, както съм го написал в самата тази „тухла”  (дисертация)  в  Том І „ИСТОРИЯ НА ТАЙНАТА ДЪРЖАВА . Кой управлява  България ? Легитимни органи или криминални организации ?

ПЕТАТА СТЪПКА ЗА РЕСТАВРАЦИЯТА НА КОМУНИЗМА-БАНДИТИЗМА, ТОВА БЕ :

ИЗТРЪГВАНЕТО НА СЪДЕБНАТА ЧАСТ от народната власт от ръцете (от патримониума) на суверена (народа) и повторното й връчване в ръцете на (второ-ешелонната) комунистическа банда , повторната й узурпация от бандата на комунистите .

Тази Нова Комунистическа Конституция от 1991 г., с натрапената необходимост тя да се приема и променя само от Велико Народно Събрание бе необходима на комунистическата банда за гарантирането и „бетонирането” на безнаказаността й и за гарантирането на повторната узурпация на властта на българския народ .  Това тази кръволошка мафия го направи така :

Тази Нова Конституция се различава от променената (през 1989-90 г.)  Стара най-вече по направление на съдийките - по начина, по който те се сдобиват с правото да използват съдебната част от народната власт и по времето, за което им се предоставя правото да използват съдебната част от народната власт .

При действието на Старата Конституция (чл. 131, ал. 1 от нея), Върховният съд се избираше за срок от пет години, след които пет години имаше нови избори за съдиите в него

А сега - по Новата (комунистическа)  Конституция – Върховният Касационен съд, макар това да не е записано в тази конституция,  стана вечен и  безкраен, абсолютно несменяем, дори когато съгреши и постоянно съгрешава, точно, каквато вечна и безкрайна, дори и когато съгрешаваше беше и комунистическата партия, и точно по неин образ и подобие е създаден и функционира сегашният ни Върховен Касационен Съд – вечно, безкрайно и несменяемо, дори когато съгреши и постоянно съгрешава .

Тази сто процентова прилика, показва и кой е създателят му и кой е създателят на начина на съдаването и преживяването му – КомПартията,  (тайните Главатари на КомПартията, тайната държава в държавата) против, чиято диктатура се борехме . Уж падна от власт, за да се върне в нея през задния вход .

При действието на Старата Конституция (чл. 128 от нея) и при дейстивето на Поправенета през 1990 г. Стара Конституция ,  съдийките се избираха пряко от българкия народ и от огромен брой хора, за всеки един съд, от гражданите от неговия район, по време на изборите за общински съветници и кметове, така те се сдобиваха с правото да използват съдеб- ната народна власт  - пряко от българския народ . 

И на всеки две и половина години , когато се провеждаха тези избори, българският народ можеше да каже „Довиждане”  и да уволни всяка една съдийка, като просто не я избере повече за такава.

Като също така по силата същите тези разпоредби на Старата Конституция, народът от района на съдийката – имаше право да отзове всяка една съдийка и преди края на този две половина годишен неин мандат, а не да я чака да си прави сделките и далаверите с разбойници и крадци .

Точно това плашеше най-много комунистическата банда, която с основание подозираше, че българският народ бързо ще уволни всички предани на комунистическата мафия съдийки,  които не искат да осъждат комунистическите крадци и престъпници и ще избира за съдийки такива, които бързо ще озаптят и намушкат в затворите комунистическите бандити .

По Новата Комунистическа Конституция от 1001 г., народът не избира съдийките, те централизирано (централизмът е втория постулат на комунистическата система и идеогия)  си се (само-) избират за територията на цялата страна, като  се само-избират  сами себе си и се избират веднъж завинаги . Това става по следния начин :

·      по силата на тази натрапена от комунистическите узурпатори Нова Комунистическа Конституция, съдийките избират съдийки, които образуват един централен орган (какъвто беше Централният Комитет на Българската Комунистическа партия), наречен Висш Съдебен Съвет (само от десет човека в съдийската му колегия),  който назначава съдийките, които избират съдийките в него, които назначават после съдийките.

·      Т.е. съдийките избират съдийки, които назначават съдийки, които избират съдийки, които назначават съдийки и така до безкрай. (Все едно депутатите да избират депутати, които после да назначават депутати, които избират депутати, които да назначават депутати и така до безкрай .)

Абсолютно копие на комунистическата партия (комунистическия клан) – комунисти избират комунисти – Централния Комитет на Българската Комунистичека Партия, които назначават комунисти, които избират комунисти и никой, извън комунистическата партия не участува в избора на комунистите, които да назначават комунистите, които да избират комунистите .

И по силата на същата тази натрапена от комунистическите узурпатори,  Нова Конституция, съдийките имат имунитет (същият, какъвто имаха и все още имат висшите комунистически главатари) и никога не могат да бъдат  преследвани за изършени от тях престъпления, не могат да бъдат сменявани, уволнявани и пр. . По-лесно може да бъде осъден президент на САЩ, на Франция, отколкото да бъде уволнена или осъдена съдийка в България.

Така, по този затворен кръго-оборот (вечен двигател), в този затворен вътрешно съдийски клан,  съдийките не отговарят пред народа, не са избирани от него, съществуват независимо и над него .

 Упражняват власт не от името на народа, а власт НАД НАРОДА , което е съвременното определение за терора . ВЛАСТ - СЪЩЕСТВУВАЩА НЕЗАВИСИМО ОТ НАРОДА И НАД НАРОДА .

Също така лесно, по един ускорен и напълно НЕпубличен ,НЕзаконен, криминален начин, всяка една жена станала веднъж най-нисшата районна съдийка, става и върховна съдийка, с командировка извършвана от лицето, което в съответния момент е Главатар (Началник) на Върховния Касационен съд  -  командирова я за работа от районния съд на работа като върховна съдийка .

(По същия начин Главатарят на Комунистическата Партия си дърпаше на работа в Централния Върховен Комунистически комитет всяка една лично харесала му нисша комунистка и така си дърпаха бързо във Върховния Комунистически Комитет своите деца, зетьове, снахи, баджанаци и баджаначки,  внуци,  любовници , метреси  и пр., без да дължат никому обяснения, с какво тези създания са по-способни от другите  за работа във Върховния Комунистически Комитет . )

Така, че сложиш ли си за Главатар на Върховния Касационен съд човек, който споделя политическите възгледи на комунистическо–приватизаторската банда и нейния начин за обира на българския народ, той бързо пълни Върховния Касационен Съд с множество такиви съдийки (да си имат под ръка нещо за ебане, както се изразяват по-между си ), които да провеждат и да продължават този обир със съдебни средства, с помощта на съда.

И купиш ли се една такава вечна и несменяема съдийка, си си я купил завинаги, което е най-добрата инвестиция за всеки бандит, а парите за купуването на съдийки останаха в ръцете на комунистическата банда.

Ебете майката на тази криминална курво-мунистическа система, иначе тя Вас, пак ще преебе , разплаквайки за пореден път  и Вашите майки .  

Докато сменявате системата на  десетилетие по лъжичка, то системата и систематизаторите й  ще сменят и заземят на два метра под земята още няколко български поколения , с което окончателно ще бъдем сменени на нашата си земя с ЧУЖДИ племена .

Не играйте по правилата й , а им се опълчете !

Пълен и смел бойкот на всякакви изборите и на всички систематизатори и систематизорки, и да си направим нова, ЧОВЕШКА , СВОБОДНА, НЕКРИМИНАЛНА държава !

Ей така, да си я направим :

 http://www.vsi4ko.net/antibanditi-1/k6-kak-se-pravi-nova-dyrjava-da-izvytkame-tarkatite.php

Не можем ли да си направим, нова, значи не можем да поправим и тази дърта комунстическо-мафиотска, народната кръв лочеща вампирка !

Поздрави за всички храбри войници и войнички на Свобота, с вечния Дийп Пърпъл „Войник на съдбата” !

http://www.youtube.com/watch?v=1DhEDF3Wlqk

Петър - верния и вечния воин на Богинята на Свободата

 
Право на Справедлив Процес Случайно Разпределение на Делата Противоречива съдебна практика Основни Човешки Права и Свободи Преврат Всичко за Унищожаването на Държавно-Организирания Бандитизъм Публични Екзекуции на Правото Отмяна на Влязло в Сила Решение К Бойко Борисов е Измамен Изигран от Върховния Касационен съд на Лозан Панов Съдебно дело на Бойко Борисов с Елена Йончева Волен Сидеров Димитър Чукалов Право на Справедлив Процес Смяна на системата
Начало Цялата книга Цел и задача на книгата За кого е книгата ? Увод-Апел от Българските Гении Първите 5 (пет) стъпки от създаването на Тайната Криминална Държава Внезапната Реставрация през 1991 г. на Комунизма - Последния стадий на Държавно-Организирания Бандитизъм 6 - 9 стъпка в създаването на Тайната Криминална Държава - Петнадесет-кратна обезценка в периода 90-95 г. на спестените ни пари , банкрута на държавните предприятия и присвояването им от комунистическата банда 10 - 14 стъпка в създаването на Тайната Криминална Държава - Финализацията на Реставрацията на Комунизма през 2003 г. Кога за последно избирахме съдийки ? През 1988 ! Браво Каква е разликата между Старата и Новата Конституция ? Само една, че съдиите започнаха да се избират сами себе си Прекратяване на узурпацията на съдебната власт ! Как ЦК на БКП възкръсна във ВКС Клетки на Ислямска държава Уникални и безусловни Наказания на съдийските банди Върховните съдийски измами със случайното разпределение на делата аз - Белият Хакер ги разкривам Румен Радев ги прикрива Случайни избори на една от...една съдийка ! Върховенството на Лозан Панов , Камен Влахов, Дария Проданова и Бандата на Румен Радев НАД закона ! Бат Бойко изигран от съда на Бай Лозан Най-тежките, абсолютните престъпления против Мира и Човечеството на съдийките бандитки - създаването и прилагането на ПРОТИВОРЕЧИВИТЕ съдебни практики. Как да се защитите от тях ? Умишлено унищожаване на свободната конкуренция от ВКС . Извършване на имотни измами от ВКС Да ДЕзорганизираме държавно-организираната престъпност ! Бързо, лесно, смело , сръчно ! Ефектите на тази криминална система са нейните най-голями дефекти 15-тия Контра-Удар срещу Тайната Криминална Държава . Фундаменталният ! Съдебната ни власт - пряко в ръцете на българския народ, Съд по всички Дела – само от 12 броя Съдебни Заседатели 14-тия Контра-Удар срещу Държавно-Организирания Бандитизъм . Създаването на Чуждестранна Колегия във Върховния Касационен Съд 13-тия Контра-Удар срещу Криминалната Система . Връщане на безусловната касация , без увъртания. Върховният Касационен Съд - само контролно-отменителна инстанция, без да решава по същество 12-тия Контра-Удар. Давност за Престъпения - Извършени от Съдийки във връзка, със и или по повод дейността им като такива НЕ Тече , докато не им бъде свален имунинета 11-тия Контра-Удар. Уволнение на Всички Съдийки, заради които България е осъждана от ЕСПЧ, с репариране на причинените от тях вреди 10-тия Контра-Удар. Безусловно Уволнение на Всички Съдийки Нарушили Правото на Справедлив Процес 9-тия Контра-Удар. Криминализиране на Нарушенията на Правото на Справедлив Процес, Извършвани от Съдийки 8-мия Контра-Удар. Изрична и Абсолютна Забрана за Създаване и Прилалагане на Противоречеви Съдебни Практики . Първото влязло в сила решение е задължителната за всички съдебна практика 7-мия Контра-Удар. Мат на Корупцията с Пешката . Промяна в Правилника на ВКС . Избор на Съдийките от Страните по Делата като в Международния Търговски Арбритаж 6-тия Контра-Удар. Мощни и Ежегодни Морални, Интелектуални и Психиатрични Цензове и Тестове за Съдийките 5-тия Контра-Удар . Ликдивидиране на Постоянността на Съдийските Състави и Отделения 4-тия Контра-Удар . Флуидност ! На всеки 5 (пет) години местене на съдийките в друг, по-нисък или по-висок съд 3-тия Контра-Удар . Създаване на Специалeн Орган за Ликвидиране на Съдийското Разбойничество 2-рия Контра-Удар . Отърване, чрез командироване на върховните съдийки за районни, закриване на ТК на ВКС 1-вия Контра-Удар Контра-Удар срещу Тайната Криминална Държава . Публично Връчване на Върховни Съдийки на Ултиматума на Народа ..............
Надолу са избрани извадки
от Том 2 и 3
..............
Кой има смелостта да направи дисекцията ? Българският SAS- Силата на Анти-Бандитската Свобода Терора на криминалното малцинство над некриминалното мнозинството Ликвидация на независимите, некомунистическите кандидати, не можеш да бъдеш избран, ако не си член на криминална организация (партия) Унищожените са избирателните права на окрадените от държавно-организираните бандити граждани . Защо държавата ни е престъпна по своя произход и криминална по своята същност Няма добри и лоши комунисти. Всички са крадци ! Каква е комунистическата идея ? Да извръткаме тарикатите - крадлите на властта ни ! Как се прави Нова Държава ? Бързо, лесно, смело , сръчно ! Да си направим Нова Свободна Щастлива Абсолютно-Пряко-Народо-Властна Народу-Богу-Угодна Държава - Чистата и Святата ни република Кутията с Акъла срещу Кутията на Пандора ! От Петър за Слави . На кой бряг на реката е Слави ? На Анти-Бандитския или на другия ? Да, България ! Ултра-Комунистическа Терористична Партия Луна касира избора на Румен Радев Отзиви на читатели Поръчай книгата
Право на Справедлив Процес Случайно Разпределение на Делата Противоречива съдебна практика Основни Човешки Права и Свободи Преврат Всичко за Унищожаването на Държавно-Организирания Бандитизъм Публични Екзекуции на Правото Отмяна на Влязло в Сила Решение К Бойко Борисов е Измамен Изигран от Върховния Касационен съд на Лозан Панов Съдебно дело на Бойко Борисов с Елена Йончева Волен Сидеров Димитър Чукалов Право на Справедлив Процес Смяна на системата

Начало Цялата книга Цел и задачана книгата За кого е книгата ? Увод-Апел от Българските Гении Първите Пет стъпки от създането на Тайната Криминална Държава Реставрацията през 1991 г. на Комунизма -Последния стадий на Държавно-Организирания Бандитизъм 6 - 9 стъпка в създаването на Тайната Криминална Държава - Петнадесет-кратна обезценка в периода 90-95 г. на спестените ни пари , банкрута на държавните предприятия и присвояването им от комунистическата банда 10 - 14 стъпка в създаването на Тайната Криминална Държава - Финализацията на Реставрацията на Комунизма през 2003 г. Кога за последно избирахме съдийки ? През 1988 ! Браво Каква е разликата между Старата и Новата Конституция ? Само една, че съдиите започнаха да се избират сами себе си Как ЦК на БКП възкръсна в ЦК на ВКС ! Вечни, несменяеми, неизбираеми, недосегаеми ! Клетки за Ислямска държава са разкрити в съдилищата Лични, безусловни и неотменими наказания за съдийските банди - Добрев и Генджев са "заземили".... Върховните съдийски измами със случайното разпределение на делата аз - Белият Хакер ги разкривам Румен Радев ги прикрива Случайни избори на една от...една съдийка ! Върховенството на Лозан Панов , Камен Влахов, Дария Проданова и Бандата на Румен Радев НАД закона! Бат Бойко изигран от съда на Бай Лозан Най-тежките, абсолютните престъпления против Мира и Човечеството на съдийките бандитки - създаването и прилагането на ПРОТИВОРЕЧИВИТЕ съдебни практики. Как да се защитите от тях ? Умишлено унищожаване на свободната конкуренция от ВКС . Извършване на имотни измами от ВКС Да ДЕзорганизираме държавно-организираната престъпност ! Бързо, лесно, смело , сръчно ! Ефектите на тази криминална система са нейните най-голями дефекти ! 15-тия Контра-Удар срещу Тайната Криминална Държава . Фундаменталният ! Съдебната ни власт - пряко в ръцете на българския народ, Съд по всички Дела – само от 12 броя Съдебни Заседатели 14-тия Контра-Удар срещу Държавно-Организирания Бандитизъм . Създаването на Чуждестранна Колегия във Върховния Касационен Съд 13-тия Контра-Удар срещу Криминалната Система . Връщане на безусловната касация , без увъртания. Върховният Касационен Съд - само контролно-отменителна инстанция, без да решава по същество 12-тия Контра-Удар. Давност за Престъпения - Извършени от Съдийки във връзка, със и или по повод дейността им като такива НЕ Тече , докато не им бъде свален имунинета 11-тия Контра-Удар. Уволнение на Всички Съдийки, заради които България е осъждана от ЕСПЧ, с репариране на причинените от тях вреди 10-тия Контра-Удар. Безусловно Уволнение на Всички Съдийки Нарушили Правото на Справедлив Процес 9-тия Контра-Удар. Криминализиране на Нарушенията на Правото на Справедлив Процес, Извършвани от Съдийки 8-мия Контра-Удар. Изрична и Абсолютна Забрана за Създаване и Прилалагане на Противоречеви Съдебни Практики . Първото влязло в сила решение е задължителната за всички съдебна практика 7-мия Контра-Удар. Мат на Корупцията с Пешката . Промяна в Правилника на ВКС . Избор на Съдийките от Страните по Делата като в Международния Търговски Арбритаж 6-тия Контра-Удар. Мощни и Ежегодни Морални, Интелектуални и Психиатрични Цензове и Тестове за Съдийките 5-тия Контра-Удар . Ликдивидиране на Постоянността на Съдийските Състави и Отделения 4-тия Контра-Удар . Флуидност ! На всеки 5 (пет) години местене на съдийките в друг, по-нисък или по-висок съд 3-тия Контра-Удар . Създаване на Специалeн Орган за Ликвидиране на Съдийското Разбойничество 2-рия Контра-Удар . Отърване, чрез командироване на върховните съдийки за районни, закриване на ТК на ВКС 1-вия Контра-Удар Контра-Удар срещу Тайната Криминална Държава . Публично Връчване на Върховни Съдийки на Ултиматума на Народа .............. ..............
Надолу са избрани извадки от Том 2 и 3
.............. ..............
Кой има смелостта да напише труда Българският SAS - Силата на Анти-Бандитската Свобода Терора на криминалното малцинство над некриминалното мнозинство Ликвидация на независимите, некомунистическите кандидати, не можеш да бъдеш избран, ако не си член на криминална организация (партия) Унищожените са избирателните права на окрадените от държавно-организираните бандити граждани . Защо държавата ни е престъпна по своя произход и криминална по своята същност Няма добри и лоши комунисти. Всички са крадци ! Каква е комунистическата идея ? Да извръткаме тарикатките- крадлите на власта ни ! Да си направим Нова Държава ! Бързо, лесно, смело , сръчно ! Да си направим Нова Свободна Щастлива Абсолютно-Пряко-Народо-Властна Народу- Богу-Угодна Държава - Чистата и Святата ни република Кутията с Акъла срещу Кутията на Пандора ! От Петър за Слави . На кой бряг на реката е Слави ? На Анти-Бандитския или на другия ? Да, България ! Ултра-Комунистическа Терористична Партия Луна касира избора на Румен Радев Отзиви на читатели - добри и лоши Поръчай книгата

© 2020. Всички права запазени  
 Обратно към върха на страницата
Чиста и Свята Република
.